counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Как избавиться от негативных мыслей


Переглядів: 44


Как избавиться от негативных мыслей

Чому людей переслідують негативні думки та чим це небезпечно. Дізнайтеся, як навчитися думати про хороше та матеріалізувати свої помисли насправді.

Психологи вважають, що наше світосприйняття багато в чому формує якість життя. Подумайте самі: можливо, ви зустрічали на своєму шляху досить забезпечених людей, яким здавалося, що насправді вони дуже нещасні і їх просто переслідує низка невдач. І, навпаки, чи не доводилося вам бачити простих людей із середнім статком, але цілком задоволених своїм становищем та позитивным. Давайте розберемося – чому так відбувається.

Звідки беруться негативні думки
Звичка до негативу у багатьох людей виробляється через те, що вони видають свої страхи за реалістичний погляд на речі. "Я реаліст!" — каже така людина і наводить безліч аргументів на користь того, що та чи інша справа провалиться, а особисте щастя швидше за все закінчиться розбитим серцем. Як правило, на підтвердження своїх слів такі люди розповідають усілякі історії, які відбувалися насправді. Але насправді це зовсім не означає, що подібна думка — правильна.

Насправді існує не менше історій з успішним та феєричним фіналом, просто любителі негативу відмовляються їх помічати. Їм простіше повірити в невдачу, ніж зробити над собою зусилля і визнати, що можливість щасливого результату настільки ж велика. Невпевненість у своїх силах породжує негативні думки. Адже так людині здається, що вона вже ніби пережила аварію мрії і тепер їй нічого не страшно.

Чому негативні думки стають небезпечними
Якщо людина постійно думає про те, що події навколо нього розвиваються за дуже сумним сценарієм, він свідомо занурює себе у стан стресу. Чи варто тоді дивуватися, що тотальне невдоволення життям може красномовно відбиватися і стан здоров'я.

Нестача так званих «гормонів щастя» (серотонін, дофамін та ендорфіни), які не виробляються у пригніченому стані, зрештою призводить до заміщення їх штучними стабілізаторами задоволень. Тобто людина може пристрастися до спиртного чи наркотиків. Адже в такому стані він не думає взагалі і навколишня дійсність здається йому прекрасною та насиченою яскравими фарбами.

Ті, хто не вміє налаштовуватися на позитивну хвилю, рано чи пізно починають відчувати проблеми з комунікабельністю, тому що не вірять, що люди, які досягли успіху, будуть спілкуватися з ними на рівних. Звідси — заздрість, розчарування та нездатність складати гідну конкуренцію енергійним та цілеспрямованим суперникам. То чи не час позбутися цього?

Як прогнати негативні думки
Екстрасенси нагадують – думки матеріальні! Бо людина думає, так і живе. Отже, якщо вас переслідують похмурі роздуми, саме час пройти курс протидії шкідливій звичці.

Отже, насамперед потрібно позбутися шаблонів негативного мислення, що склалися, які нав'язують вам стандарти поведінки. Якщо ви вважаєте, що кожне нове знайомство може принести лише нові проблеми, це не так. Почитайте біографії великих людей і переконайтеся, що велику роль у їхньому становленні відіграла товариськість та вміння показати себе сильним світу цього з вигідного боку.

Тепер уявіть собі, що вам належить аналогічне завдання - познайомитися і поговорити зі знаменитістю, яка вам подобається. Це може бути співак, спортсмен, актриса і т. д. Уявіть таку сцену в подробицях і подумайте, які ваші переваги могли б справляти враження. Повторюйте цю вправу регулярно і ви побачите, що маєте масу прихованих талантів, за наявності яких сумувати - просто безглуздо.

Один з основних поворотних пунктів, коли ви хочете позбавитися негативних емоцій, - це припинити кидатися в крайності. Якщо жити за принципом «все або нічого», то вам доведеться постійно очікувати, що в майбутньому станеться катастрофа. Тому стримайте свій фанатизм і навчитеся задовольнятися тим, що ви маєте. Замислюючись про майбутнє, розглядайте проміжні досягнення на шляху до своєї мети як заохочення, а чи не покарання долі.

Головне, намагайтеся привчити себе знаходити позитив у кожному дні. Для цього потрібно перед сном згадувати лише про приємні моменти, поставивши невдачі на повний ігнор. Якщо ви дотримуватиметеся цих правил, але зможете помітити зміни на краще. Бажаємо удачі і не забувайте натискати на кнопки та


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,25834202766418-/ /-pc-/
Top