counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Як позбутися проблем за допомогою нумерології


Переглядів: 65


Як позбутися проблем за допомогою нумерології

Визначити, які проблеми заважають вам розвиватись, можна. Нумерологічний розрахунок допоможе вам зрозуміти, в якому напрямку потрібно рухатися, щоб подолати негаразди та досягти успіху.

У житті кожної людини є проблеми, які необхідно подолати, щоб зробити висновки про свої помилки та навчитися чогось нового. Такі уроки самовдосконалення допомагають поступово наближатися до успіху. У нумерології є поняття "число проблеми", яке вказує на певну межу характеру. Саме ця риса, якщо не викорінити її, почне поступово руйнувати ваше благополуччя. Дрібні неприємності переростуть у великі проблеми, з якими зрештою буде дуже складно впоратися.

Щоб розрахувати кількість проблем, складіть усі цифри своєї дати народження. Наприклад, ви народилися 12 січня 1987 року. Усі числа потрібно перетворити так, щоб вийшло однозначне число: 12.01.1987 = 1 + 2 +0 +1 + 1 + 9 + 8 + 7 = 29 = 2+9 = 11 = 1 + 1 = 2. Число, що вийшло, допоможе вам дізнатися Яка проблема заважає вам досягати успіхів у житті, гальмує ваш розвиток і віддаляє від щастя та благополуччя.

Значення числа проблем

1. Одиниця вказує на вашу невпевненість. Вам не вистачає поваги до себе, щоб активно досягати успіхів. Не намагайтеся шукати винних у ваших невдачах та постійно обмірковувати свої минулі промахи. У ваших силах змінити ставлення і до себе, і до ваших справ, щоб виконати все у кращому вигляді. Всесвіт вказує на необхідність розвивати силу волі і не опускати руки за найменших складнощів. Вчіться приймати рішення самостійно, а не йти на поводу сторонніх людей. У вас є і сили, і достатній досвід для того, щоб здійснити будь-які мрії та прийти до заповітних цілей.

2. Число вказує на вашу слабохарактерність. Ви схильні до чужої думки і не вмієте захищатися від негативу з боку оточуючих вас людей. Вам необхідно навчитися говорити "ні" всьому, що вас не влаштовує. Не дозволяйте людям вами керувати, інакше ви все життя робитимете не те, що вам хочеться, а те, що вас змусять. Вам потрібно вибрати власний шлях і йти ним, незважаючи на перешкоди, і тоді у вашому житті не залишиться місця для неприємностей та поганого настрою.

3. Судячи з отриманого результату, ви не вмієте самовиражатися. У вас є всі якості для активного та благополучного життя, але всередині стоїть бар'єр, який не дозволяє розкрити закладені природою здібності. Відмовтеся від замкненого способу життя та почніть пошук «своєї ніші». Можливо, всередині вас спить прекрасний художник, музикант або танцюрист. Не заважайте собі відкриватися та втілювати у життя найграндіозніші плани. Не бійтеся засудження чи нерозуміння, адже шлях до слави та величі ніколи не був простим і спокійним.

4. Четвірка говорить про те, що ви рідко доводите розпочаті справи до кінця. У вас є безліч планів та ідей, але ви не завжди виконуєте свої обов'язки від і до. Ви часто перемикаєтеся з однієї справи на іншу, поспішайте або остигаєте до того, що п'ять хвилин тому було для вас справою всього життя. Вам не вистачає усидливості, терпіння та цілеспрямованості для завершення запланованих справ та ідей.

5. П'ятірка говорить про вашу непосидючість. Ви знаходитесь в постійних пошуках чогось, що полегшить ваше життя, зробить його гармонійним та безтурботним. Ви розчаровуєтеся, якщо не можете швидко отримати бажане без особливих витрат сил та часу. Такий поспіх часто є причиною помилок, які заважають вам досягати успіхів. Вам потрібно перестати квапити події та час. Пам'ятайте, що щастя не в кількості, а як.

6. Це число говорить про те, що у вас занадто багато вимог до себе та життя. Ви прагнете ідеалу у всьому, але забуваєте про те, що світ не може завжди відповідати вашим очікуванням. Вам варто трохи опустити планку, інакше ви постійно почуватиметеся нещасною людиною. Не забувайте про те, що своєю поведінкою ви робите дуже близьким людям, які також неідеальні. Навчіться дякувати долі за те, що у вас є, і прагнете кращого, але без властивого вам фанатизму.

7. Сімка говорить про те, що ви відмовляєтеся від контактів із зовнішнім світом. Ви занадто закриті і це заважає вам розвиватися. Не забувайте про те, що ваші успіхи багато в чому залежать від того, наскільки ви товариські і здатні отримувати вигоду від взаємодії з людьми. Забудете про свій негативний досвід і вибачте всіх, хто завдав вам болю, адже від вашої добровільної ізоляції не буде толку. Пам'ятайте, що хороших людей все ж таки більше, ніж поганих, тому не варто заздалегідь розчаровуватися у всіх.

8. Це число свідчить про проблему приземленості. Це означає, що ви цінуєте матеріальні блага і не замислюєтеся про духовний розвиток. Щастя та щире кохання не купити ні за які гроші, тому перестаньте гнатися за багатством. Помилково думати, що велика кількість грошей зробить вас чудовим другом чи чиєюсь другою половинкою. Не оточуйте себе меркантильними людьми і спробуйте просто насолодитися життям серед щирих людей, які цінують вас за ваші моральні якості.

9. Дев'ятка вказує на надмірну конфліктність. Вам варто стати терпимішими до людей, перестати впертись і навчитися шукати компроміси. Ви перестанете відчувати самотність і озлобленість, зможете вирішити безліч проблем, якщо перестанете вимагати від навколишніх підпорядкування. Якщо чия думка відрізняється від вашої, це не є приводом для скандалу чи конфлікту. Постарайтеся позбутися ілюзії, що ви завжди маєте рацію, будьте терпимішими. Через невеликий проміжок часу ви побачите, що життя без негативу набагато цікавіше, а цілі досягаються в рази швидше.

Кожна з проблем має рішення, але якщо ви не захочете змінитись, то ваші неприємності нікуди не підуть. Вчіться працювати над собою і викорінювати погані риси характеру, що заважають досягати успіху.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,23955607414246-/ /-pc-/
Top