counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Нумерологія багатства: як залучити гроші


Переглядів: 44


Нумерологія багатства: як залучити гроші

p align="justify"> Робота з нумерологічним числом багатства передбачає розрахунок числа на основі дати народження. Число багатства вкаже вам на дії та поведінку, яка допоможе залучити потік фінансів. Це число покаже ваші здібності, які ви можете виявити для досягнення фінансового благополуччя, а також вкаже на проблеми характеру, які необхідно викорінити для того, щоб досягти своєї мети. Отже, почнемо!

Щоб вирахувати кількість багатства, необхідно скласти всі цифри дати свого народження. Наприклад, візьмемо дату 05.12.1974 = 0+5+1+2+1+9+7+4=29=2+9=11=1+1=2. Вийшло число 2. Далі залишається лише дізнатися про розшифровку цього числа в нумерології.

Число 1 - Це число лідерів та індивідуалістів. Вони чудово почуваються в ролі організаторів та керівників. Підкорятися комусь – не в їхніх правилах, тому єдиний шанс розбагатіти – стати на чолі успішної компанії або створити власний бізнес. Для того, щоб залучити гроші, їм необхідно вести активний спосіб життя, простіше ставитися до оточуючих і частіше дивитися на всю з усмішкою. Щасливий день для людей-одиниць – це середовище. На цей день найкраще планувати усі важливі справи. Якості характеру, які допоможуть їм досягти успіху – це впевненість, сила волі та терпіння. Позбутися їм потрібно йогоїзму, зарозумілості та лінощів.

Число 2 – Люди цього числа можуть досягти фінансового благополуччя лише за допомогою однодумців. Поодинці їм доведеться довго й уперто працювати. Їхній грошовий успіх безпосередньо пов'язаний з будинком та сім'єю. Цілком імовірно, що вони зможуть створити сімейний бізнес або одружитися. Для того, щоб досягти прибутку, їм необхідно розвивати в собі комунікативні навички та товариськість. Це те, що їм допоможе на шляху успіху. А про боязкість, неготовність до змін і безволі йому слід забути.

Число 3 – Люди цього числа мають різнобічні таланти. Вони лідери з натури. Люди-трійки – дуже енергійні та цілеспрямовані. У їхній голові завжди багато ідей. Для того, щоб вирішити своє фінансове питання, їм варто частіше прислухатися до своєї інтуїції, і не варто постійно дотримуватися порад інших. Як відчуваєте, так і чиніть. Людям цього числа варто уникати води. Наприклад, не варто робити морський бізнес або заробляти на річкових круїзах - все це призведе до збитків і втрати грошової енергії. Їм необхідно бути більш терплячими, об'єктивними та спокійними.

Число 4 Ці люди можуть створити хорошу матеріальну базу. Для здобуття фінансового благополуччя вони можуть займатися як розумовою, так і фізичною працею. Весь прибуток їм варто вкладати в облаштування свого життя: до будинку, сім'ї, для придбання нерухомості, транспортних засобів тощо. Не в жодному разі не варто грати в азартні ігри і взагалі намагатися заробити «легкі гроші». Для того, щоб залучити до себе гроші, людям цього числа слід позбавитися критичності, владності та консервативних поглядів на світ.

Число 5 - Людей цього числа збагатить цікава сфера діяльності, яка не дасть їм нудьгувати. Залучити гроші допоможе співпраця із успішними людьми, спілкування, нові контакти. Для того, щоб стати багатими, їм потрібно завжди бути в курсі всіх подій, розвиватися і шукати нові методи отримання прибутку. Їм допоможе активність, товариськість та позитивний настрій. Позбутися потрібно безвідповідальності і лінощів.

Число 6 – Людям цього числа необхідно використати свою відкритість та добродушність. Для того, щоб покращити своє матеріальне становище, їм варто забути всі минулі образи та зосередитись на своїй меті. Успіх може прийти до них через викладацьку діяльність чи медицину. Однак вони можуть випробувати щастя і в інших сферах. Головне, щоби робота приносила їм позитивні емоції. Людям цього числа потрібно викорінити у собі надмірну цікавість та бездушність.

Число 7 – Люди цього числа можуть розбагатіти лише завдяки своєму інтелекту. Їм у жодному разі не варто займатися фізичною працею, це не принесе їм прибутку. Часто у їхніх думках крутяться неймовірні ідеї. Для того, щоб стати фінансово успішною людиною, ці ідеї потрібно буде реалізувати. Людям цього числа варто набратися хоробрості та рішучості. Потрібно спілкуватися у колі таких самих людей, проте працювати строго індивідуально. Для того, щоб наблизити свою зоряну годину, їм необхідно бути більш відкритими та сміливими.

Число 8 - Цих людей збагатить свій бізнес. Їм не варто чекати на манну небесну, працюючи на начальника. Все, що від них вимагається – це ідеї, сили та бажання реалізовувати задумане. Сфери, які можуть принести їм прибуток, – це освіта, торгівля, письменницька справа. Для залучення грошей їм потрібно розвинути навички оратора, а ось надмірну амбітність і владність потрібно викорінити.

Число 9 – Люди цього числа можуть збагатитися, допомагаючи оточуючим. Це може бути сфера послуг або класичні сфери професій, такі як медицина або освіта. Їхня діяльність обов'язково має бути спрямована на вирішення проблем інших людей. Для того, щоб досягти фінансового успіху, їм необхідно викорінити в собі такі якості характеру як жадібність, зневіра та нерішучість.

Розрахунок нумерологічного числа фінансового успіху дозволяє побудувати чітку стратегію свого життя, що може призвести до багатства. Сподіваємось, що ця інформація допоможе вам вибрати правильний шлях у житті та приведе вас до фінансового успіху!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
більше матеріалів
/-0,38358998298645-/ /-pc-/
Top