counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як захиститися від псування та пристріту


Переглядів: 77


Як захиститися від псування та пристріту

Псування – це завжди обряд чи ритуал, заздалегідь запланований. У більшості випадків пристріт наводиться людиною силою його думки та слова. Заздрість, косий погляд, лайка – все це може сильно нашкодити людині. Часом сама людина може навести на себе псування. Це відбувається також у вигляді його думок. Як же уникнути псування та пристріту?

Невпевненість у своїх силах, песимізм, страхи та комплекси здатні зруйнувати енергетичний захист. Якщо людина довгий час перебуває в поганому настрої, навколо нього один негатив, і сам він налаштований лише на невдачу, то, найімовірніше, що такий стан приведе його до біди. Щоб цього не сталося, необхідно контролювати свою промову та думки. Фахівці вважають, що людина може сама притягнути до себе невдачу, якщо постійно говоритиме, що в неї немає грошей, її ніхто не любить, і в неї нічого не вийде. А думки матеріальні!

Фахівці стверджують, що зняття порчі та пристріту – процес дуже трудомісткий і часом дуже неприємний. Та й професійного екстрасенсу дуже важко знайти. Отже краще відразу вберегти себе від негативної енергії, щоб потім не виникло ускладнень.

Одним із варіантів при захисті від псування або пристріту фахівці рекомендують при розмові з неприємною людиною завжди триматися впевнено і посміхатися їй у відповідь на його злі слова. Подумки бажаючи йому добра і процвітання, ви зможете відвести від себе прокляття.

Буває так, що псування наводять люди, які перебувають від нас на незримій відстані. У цьому випадку фахівці радять придбати камені-обереги, які здатні нейтралізувати негатив. Камені слід підбирати з огляду на знак Зодіаку. Неправильно вибраний талісман може погіршити становище.

Побачити псування людини можна завдяки правильно складеному гороскопу. Планети-покровителі кожного сузір'я здатні впливати не тільки на долю людини, а й на її ауру. Кожен має свій рівень захищеності від злої сили. Щоб підвищити свій імунітет від чорної магії, необхідно частіше «підживлятися» енергією космосу та намагатися жити за законами природи. Для цього можна використовувати інформацію місячного календаря та знання про характер Зодіаку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,4095618724823-/ /-pc-/
Top