counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

10 слів та думок, які притягують невдачі


Переглядів: 331


10 слів та думок, які притягують невдачі

Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети. Причиною цього є негативний настрій, який ми притягуємо, самі того не бажаючи. Так через наші думки, слова та негативну енергетику на шляху до успіху з'являються перепони. Позбутися їх допоможуть екстрасенсів.

Попрацювавши над собою і позбувшись їх, не боячись допомоги Бога, вірячи в Нього і у свої сили, ви зможете уникнути багатьох невдач. Екстрасенси виділяє десять найпоширеніших негативних думок:

Думка перша. «Я все роблю правильно, але в мене все одно нічого не виходить. Значить, це хтось чи щось заважає мені і руйнує мої плани..

Звинувачуючи у всьому когось іншого, Ви втрачаєте контроль над ситуацією і навіть над перебігом життя загалом. Ви перекладаєте відповідальність за те, що відбувається з вами на іншу людину, і вже не можете керувати своїм життям. Народжується лише гнів, а Ви потрапляєте у глухий кут.

Думка друга. «Я звичайна людина, як і мої батьки», «моє життя нічим не примітна, і я не в силах її змінити», «у мені немає нічого не звичайного, я не стрибну вище голови», « не жили багато, не варто і починати і так далі.

Ви заздалегідь налаштовуєтеся на невдачу. Вимовляючи такі слова, ви відштовхуєте все те, що пропонує вам Доля, навіть спробувавши спробувати. Існує поняття «ненароджений успіх» — ви налаштовуєтеся саме на нього, не даючи своєму потенціалу розкритися.

Думка третя. «Я постійно прошу Бога дати мені щось, але Він не допомагає, отже, і я більше не віритиму в Нього».

Просячи у Бога матеріальних благ, ви знаходитесь в силах его («я так хочу», «мені так треба»), ось тільки Бог — не виконавець егоїстичних бажань.

Думка четверта. «Можна купити те, що мені не по кишені в кредит, адже сума в місяць не велика, а нову річ я отримаю вже зараз», покупку я заберу зараз, а гроші в кредит віддам через місяць», &laquo ;всі беруть кредит, і я візьму».

Потраплення до боргових ям негативно позначається на протязі життя. Зручність кредитів — це ілюзія, а почуття того, що ви повинні комусь — реально. Боржники часто страждають від депресій та втрачають здоровий сон. Не беріть у борг і уникайте кредитів, адже так ви залишаєтеся повинні навколишньому світу.

Думка п'ята. «Я не люблю свою роботу, але піти не можу, інакше залишусь без грошей».

Страх перед майбутнім — сильна емоція, що заважає йти далі. Він змушує часом роками працювати на зненавидженій роботі або жити, мріючи про переїзд до іншого міста. Між дією та бездіяльністю потрібно вибрати дію, тільки залишаючись при цьому у спокійному, усвідомленому стані.

Думка шоста. «Якби я не вчинив так, все було б інакше».

Почуття провини за те, що вже сталося, не дає спокою, хочеться щось змінити, але вже пізно, і часто кажуть: «Якби я не приїхав у це місто, цього б не сталося», « б я не купив машину, цього не було. і так далі. Прийміть все, як є, іншого не могло статися.

Думка сьома. «Я знаю, що так робити не можна, це буде востаннє».

Здається, що гріх не десь там у минулому і то не зі мною, а з кимось, а він з Вами вже тут і зараз, він Вам каже: ну ще разочок оступись, адже ти безсилий і ти не можеш пручатися. І ось Ви ще раз оступилися, виявивши свою слабкість духу. У гріху живе неуспіх, він притягує невдачу.

Не піддавайтеся спокусам: умовляючи себе, що «це відбувається востаннє», ви займаєтеся самообманом.

Думка восьма. «Раніше все було добре, і в мене все виходило, але після того випадку для мене все зупинилося. І тепер я більше нічого не хочу..

Пережите горе, досконала помилка, нездійснена мрія, сильна образа — нехай усе це залишиться у минулому. Пам'ятати кожен такий випадок — значить жити вчорашнім днем. Гоніть геть подібні слова та настрої. Потрібно йти вперед, адже життя продовжується.

Думка дев'ята. «Я зроблю все краще, ніж інші, і всі мені будуть заздрити».

Настроюючись на успіх, часто прийнято говорити «у мене все вийде». Формулюючи таку думку, не віддавайте свою душу в розпорядження гордині, не думайте про те, що станете краще за когось або викличете заздрість у недруга. Вихваляння — це та ж заздрість, і за хвастощами можна впізнати заздрісника.

Думка десята. «Я не зможу», «я боюся».

Ніколи не говоріть вголос і уникайте думати про себе про те, що ви можете з чимось не впоратися. «Я не зможу» — це духовна поразка та визнання власної слабкості. Адже ви створені сильним і прийшли на це світло не просто так.

Допомагаючи людям, екстрасенси часто цитують слова сербського старця Фаддея, який говорив «Які Ваші думки, таке і Ваше життя».

Щоб нічого не втрачати в житті, щоб дихати на повні груди, потрібно йти вперед сміливо, не піддаючись страхам. На страхах будуються забобони. та слабка психіка може постраждати. Зміцнюйте силу духу, це золотий ключик від успіху і успіху: де Бог, там завжди успіх. Святий праведний Іоанн Кронштадтський дав нам, православним, наказ: «Християнин, не поділися на добро і зло».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-0,36565399169922-/ /-pc-/
Top