counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Як визначити енергетику людини


Переглядів: 87


Як визначити енергетику людини

Щодня нам доводиться спілкуватися з великою кількістю людей. Кожен випадковий зустрічний має своє енергетичне поле, яке може вплинути на нас певним чином. А вже з тими людьми, яких ми зустрічаємо щодня, взаємодія на рівні біополів неминуча. Існують дієві методики, завдяки яким можна визначити негативну чи позитивну енергетику людини поряд.

Чим небезпечна погана енергетика
Людей із негативною енергетикою дуже багато, і помітити це неозброєним оком часом неможливо. Таких особистостей називають енергетичними вампірами. Як правило, люди з поганою енергетикою часто скаржаться на життя, загрузли в боргах і проблемах, причому чим більше вони пліткують і будують підступи за спиною, тим гіршою стає їхня ситуація. Такі люди не звикли брати на себе відповідальність за свої дії, тому їм легше скористатися чужою порадою, щоб у разі невдачі перекласти всю провину на іншого. Саме вони потребують енергетичного підживлення інших людей і часом несвідомо витягують із вас енергію.

Часте та тісне спілкування з людьми такого роду може призвести до настроювання вашої енергетики на негативну хвилю, і незабаром ви можете виявитися таким самим енергетичним вампіром, який живе за рахунок душевних сил оточуючих.

Як вирахувати енергетичного вампіра
Зрозуміти, що ви спілкуєтесь з поганою людиною, можна кількома способами. Один із найпростіших — це діагностика людини маятником. Візьміть до рук маятник і поставте руку ліктем на стіл. Тим самим ви зменшите напругу в руці, а кисть залишиться вільною. Далі задайте маятнику питання та вкажіть напрямок для відповідей. Наприклад, якщо маятник гойдатиметься в праву сторону — це означає позитивну відповідь, а якщо в ліву, то відповідь негативна. Коли ви визначились. Яка траєкторія маятника означатиме відповідь «так» і «ні», можна приступати до ворожіння. Якщо ви інтуїтивно відчуваєте, що з людиною щось не так, просто дізнайтеся у маятника: «Яка у цієї людини енергетика: позитивна чи негативна?». Таке дослідження можна провести у домашніх умовах.

Інший спосіб є дуже наочним, але водночас дуже шкідливим для людини. Якщо ви досить тривалий час спілкуєтеся з енерговампіром, то рано чи пізно почнете спостерігати за собою не властиву вам втому, якої раніше не було. Якщо ночами вас мучить безсоння, ви втрачаєте апетит, впадаєте в депресивний стан, починаєте ставитися до всього з песимізмом і відбувається загальне погіршення не тільки стану здоров'я, а й життя в цілому – придивіться до свого оточення.

У разі найпростішим варіантом буває повне припинення спілкування з такою людиною. Якщо такий варіант не можливий, і вам за обов'язком служби доводиться взаємодіяти, чудово допомагають захисні змови та ритуали.

Як визначити позитивну енергетику людини
Зрозуміти, що хтось із вашого оточення наповнений життєвою позитивною енергетикою, дуже просто, тим більше, що таких людей дуже мало. Якщо ви бачите позитивну людину, до якої вас просто притягує як магнітом – це той, хто вам потрібний. З подібними людьми легко і цікаво бачитися, вони завжди відкриті для спілкування та готові прийти на допомогу будь-якої хвилини. Взаємодія з такою людиною, навіть на короткий час, покращує настрій і всі проблеми вирішуються самі собою.

Перебуваючи поруч із людьми, у яких позитивна активність перебуває на максимумі, можна вилікуватися від деяких хвороб.

Навіщо потрібно спілкуватися з такими людьми
Спілкуючись із людиною, яка випромінює позитивну енергетику, ви автоматично покращуєте своє життя. Ви також наповнюєтеся життєвою енергією і стаєте більш удачливими у всіх сферах життя, підвищуєте свій захист, а енергетичні вампіри обходитимуть вас стороною.

Позитивно заряджені люди можуть навчити вас бути щасливими і випромінювати позитив і допомагати іншим.

Наше тіло — це універсальний індикатор, який може швидше за наш розум вирахувати хороших і поганих людей. Потрібно просто навчитися прислухатися до його сигналів, і тоді ви зможете вибирати тільки найщасливіших людей для свого спілкування. Любіть себе, спілкуйтеся із позитивними людьми


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
/-0,2458930015564-/ /-pc-/
Top