counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

5 простих щоденних практик для залучення грошей та успіху


Переглядів: 54


5 простих щоденних практик для залучення грошей та успіху

Трансерфінг набирає популярності. Ці психологічні практики допоможуть запрограмувати свідомість на успіх та залучити у своє життя гроші та процвітання.

Психологи стверджують, що підсвідомість кожної окремої людини є унікальною. Водночас наша свідомість має гнучкість: її можна змінити, покращити, перебудувати. Важливо зрозуміти, що багато наших успіхів неможливі без правильного настрою.

Запрограмувати себе на успіх необхідно хоча б тому, що інакше свідомість можуть захопити негативні програми, які налаштують мислення на поразку. Фахівці відібрали для вас 5 найлегших і найефективніших практик, які перебудують ваше мислення та налаштують вас на процвітання та збагачення.
Практика "Фокус уваги"
Перший крок на шляху до процвітання – це навчання навичок управління увагою. На даному етапі потрібно змістити фокус уваги з «у мене немає грошей» на «грошей завжди удосталь». Так, спочатку перебудувати свої думки буде важко, але регулярне тренування подарує чудові результати. Згодом ви навчитеся відслідковувати негатив і перемикатися на позитив. В черговий раз упіймавши себе на занепокоєнні про гроші або статус, приглушіть цю тривогу, переключивши свою увагу на головну мету.

Енергетична практика
Не секрет, що гроші – це енергія. Спочатку, коли ви тільки освоюєте трансерфінг, дуже успішно працюють практики, що дозволяють розкрити енергію грошей. Вони допомагають відчути себе справжнім фінансовим магнітом, на який злітаються здібності, успіх, слава, визнання, процвітання, благополуччя, також багаті подарунки долі.

Практика «Постановка цілей»
Щоб досягти мети, насамперед її потрібно знайти. Як тільки ви визначитеся з тим, чого хочете від життя, почніть формулювати свої плани. Вони повинні вміститися в 6-7 ємних та пропозицій, що описують кінцевий результат - інакше кажучи, вашу реалізовану мрію.

Якщо ваша мета стати багатшими, ви можете вказати у своїх планах конкретну суму вашого щомісячного заробітку. Якщо хочете написати бестселер, ви повинні уточнити розмір вашої винагороди. Пам'ятайте, що ключовою завжди вважається мета, що надихає, а вже потім — все інше.

Практика «Залучення успіху та грошей»
Робота з бажаннями вимагає потужної енергетики: щоб досягти успіху, ви повинні самі випромінювати енергію успіху, щастя, багатства, процвітання. Подібне притягує подібне, тому, хоч би що відбувалося у вашому житті, не падайте духом, з упевненістю дивіться у майбутнє і пам'ятайте, що ви самі творите свою долю.

Коли ви почнете транслювати у світ правильну енергетику, благополуччя не забариться. Навіть якщо на сьогоднішній день ви повністю поглинені роботою, боргами, зобов'язаннями, матеріальними проблемами, постарайтеся відсторонитися від цього, подумки налаштувавши себе більш оптимістичною хвилею. Навчіться розслаблятися і довіряти Всесвіту, і ви почнете щоразу отримувати більше благ.

Практика розширення зони комфорту
Пестите себе і дозволяйте собі більше вже зараз, навіть якщо ви поки не досягли Олімпу успіху і не заробляєте так багато грошей, як хотілося б. Збільшуючи зону комфорту, ви покажете Всесвіту, що варті більшого та готові це отримати.

Крім головної мети у вас має бути і безліч бажань, на які ви витрачатимете гроші. Починати завжди краще з малого: наприклад, якщо ви хочете нову квартиру чи машину, то пошукайте оголошення з новими квартирами чи автомобілями, хочете жити за кордоном – запишіться на курси іноземних мов тощо.

Щодня використовуючи ці практики, ви зможете перезапустити своє мислення: поміняти психологію бідності на психологію багатства. Пам'ятайте, щоб стати успішним, спочатку потрібно відмовитися від звички нарікати на життя, звинувачувати у своїх бідах зовнішні обставини та мислити шаблонно. Багатих людей відрізняє від інших стиль мислення. Там, де бідна людина бачить проблему, багата знаходить можливість.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,20969200134277-/ /-pc-/
Top