counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як запрограмувати себе на успіх: 5 способів впливу на підсвідомість


Переглядів: 196


Як запрограмувати себе на успіх: 5 способів впливу на підсвідомість

Наша свідомість це не щось постійне. Воно гнучке, його можна змінювати, покращувати, перебудовувати. Інша справа, що на це може піти різна кількість часу, але ми майже безсилі.

Психологи кажуть, що підсвідомість кожної людини є унікальною. Наш внутрішній світ бездонний, нескінченний та красивий у кожного по-своєму. Так чи інакше, але багато наших перемог неможливі без правильного настрою. Програмувати себе на успіх потрібно обов'язково хоча б через те, що у протилежному випадку вашу свідомість можуть захопити негативні вірусні програми, які перетягнуть канат в інший бік — у бік невдач, поганого самопочуття, депресії тощо.

Успіх – це внутрішня боротьба
Ви не помічали, що успішні люди успішні майже у всьому? Причина криється в їхньому настрої, а не тільки в генах. Вони перемогли у своїй внутрішній боротьбі, коли міли можливість невдачі. Більшість відомих спортсменів каже, що їхні перемоги вони бачили задовго до того, як стало реальністю.

Боріться з негативними думками, щоб вони не втілилися в поразках та невдачах. Ніхто не каже, що це легко — йти життям із впевненістю у своїй перемозі, але треба як мінімум намагатися. Само собою не відбувається нічого - кожен успіх має на увазі хоч маленьку, але війну всередині кожного з нас. Свідомість будує навколишній світ. Думки матеріальні, тому ми наче малюємо ними на чистому полотні життя. Думки – це фарби, а реальність – це аркуш паперу.

Без зусиль у вас нічого не буде. Потрібно правильно налаштовувати себе і не забувати про те, що тільки перетворюючи свідомість, ви перетворюєте своє життя.

5 способів на свідомість
Фахівці з біоенергетики та психологи виділяють всього 5 основних та найдієвіших способів впливу людини на самого себе. Кожен метод може використовуватися вами окремо, але якщо ви користуватиметеся сукупністю цих методик та прийомів, то шансів на успіх буде ще більше.

Спосіб перший: афірмації. Це найдовший, але дуже простий спосіб. Суть його полягає лише у постійному повторенні спеціальних мотивуючих фраз. Коли ви кажете собі, що ви успішні, удача в грошах сама знаходить вас. Звичайно, часу знадобиться чимало, щоб перетворити негативні програми на позитивні, але воно того коштуватиме. Це гнучкий спосіб, оскільки говорити собі ви можете все, що завгодно.

Ви можете скористатися афірмаціями. Є й простіший варіант — можна придумати афірмації самостійно, відповідно до ваших запитів. Потрібне кохання? Говоріть собі, що ви красиві та гідні кохання, уваги протилежної статі. Якщо ви бажаєте скинути зайву вагу, то кажіть собі, що ви сильні і ваших сил вистачить для того, щоб стати стрункими та красивими. Згодом це прийде. Головне не здаватися. Єдиний мінус афірмацій — ви не зможете побачити успіх чітко, тому що перехід від нещасливого життя до щасливого є довгим і безперервним процесом.

Спосіб другий: медитації. Це вже не психологія, а чиста робота із підсвідомістю, біоенергією вашого тіла. Суть полягає в глибокому зануренні самих. Це щось на зразок гіпнозу, трансу. Ви самі себе змушуєте йти всередину підсвідомості та дивитися на своє життя ніби збоку. Медитації можуть бути різними. Аудіомедитації, наприклад, можуть використовуватись прямо під час бігу, ходьби або прогулянки. Це можуть бути тематичні занурення з метою знайти вихід із важкої ситуації, покращити настрій, знайти спокій, впевненість у собі, зрозуміти щось складне. Їх теж краще використовувати якнайчастіше.

Спосіб третій: позитивне мислення. У цій методиці є багато підпунктів. Наприклад, потрібно позбутися будь-якого використання слова «ні». Воно позбавляє вас позитивної енергії, заважаючи зв'язуватися з центром достатку Всесвіту. Також позитивне мислення передбачає використання кількох постулатів, правил, які схожі на афірмацію. Їхня відмінність полягає лише в тому, що вони не вимагають повторень. Потрібно просто прийняти їх за істину:

ви завжди можете досягти всього, чого забажаєте;
ви самі собі господарі;
кожен сам формує своє щастя.
Думайте частіше про те, чого ви хочете досягти. Якщо вам потрібна перемога на спортивних змаганнях, то думайте так, наче це вже сталося. Якщо потрібна хороша робота, то не припиняйте її пошук, бо така є. Ви як би вже щасливі, але просто ще не дійшли до цього. Ви на підході. Ви зможете.

Спосіб четвертий: заняття спортом. Можна подумати, що це жодного відношення до підсвідомості не має, але це не так. Необов'язково намагатися ставити рекорди або ставати найсильнішими. Достатньо просто бігати вранці чи вечорами, робити зарядку і не боятися фізичної праці. За статистикою, люди з ожирінням або з проблемами зі здоров'ям через млявий спосіб життя досягають успіху на 80% рідше, ніж активні особи. Сюди ж можна віднести шкідливі звички типу куріння або зловмисник


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,33230090141296-/ /-pc-/
Top