counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як зарядитися позитивною енергією


Переглядів: 79


Як зарядитися позитивною енергією

Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію. Давали поради як позбутися предметів, наділених негативом, розповідали про небезпеки енергетичних вампірів. Тепер же настав час розповісти вам про те, де можна отримати позитивну енергію і як краще їй зарядитися.

Якщо ви часто відчуваєте занепад сил і не можете це обґрунтувати, то, ймовірно, ваш енергетичний потенціал дуже слабкий і вам потрібне додаткове підживлення. Енергію можна брати практично звідусіль: від Сонця, Землі, від води і дерев. Однак перш ніж приступати до енергетичної підзарядки, ви повинні бути спокійні і врівноважені.

Найпростіший спосіб отримання енергії – це підзарядка від Сонця. Необхідно відключитися від сторонніх думок, сконцентрувати свою увагу лише на об'єкті, підняти руки до Сонця і подумки уявити, як його енергія потрапляє у ваше тіло.

Отримати енергію Землі можна схожим способом. Необхідно торкатися її поверхні стопами та долонями. Ходити босоніж по траві – найкращий із можливих способів. Енергія надходитиме через пальці рук і ніг. Тут знову ж таки потрібна повна зосередженість на процесі та внутрішнє відчуття спокою.

Енергію води можна увібрати за допомогою повного контакту з нею. Перебуваючи у воді, ви повинні сконцентруватися на своєму подиху і уявити, що з кожним вашим подихом до вас йде порція позитивної енергії.

Підзарядка від дерев потребує особливо ретельної підготовки. Ви не зможете прийняти в себе бажаний потік енергії від будь-якого дерева. На початку необхідно вибрати дерево, при дотику якого ви відчуєте якусь симпатію. Добре, якщо дерево високе та гіллясте. Знайшовши «своє» дерево, притулитеся до нього і уявіть, як його енергія повільно надходить від коріння до верхніх гілок і назад. Потім відчуйте зв'язок із цим деревом, подумки злійтеся з ним. Образно уявіть, як енергія проходить крізь вас.

Щоб використовувати всі ці методи, ви повинні мати хоча б початкові знання мистецтва візуалізації. За допомогою неї ви зможете легко уявляти рух потоку енергії, а це набагато прискорить і покращить весь процес.

Незважаючи на те, що ви практично завжди можете заряджатися від природи, енергію все ж таки потрібно економити. Зробити це не завжди буває легко. Необхідно навчитися контролювати свої думки і слова, які теж мають енергетику. Намагайтеся частіше перебувати в хорошому настрої, не варто засмучуватися по дрібницях і думати про погане. Думки та слова мають силу, яка може впливати як на вас, так і на навколишніх людей. Наша енергія може швидко розтратитися в процесі сварки, коли нас долає нудьга та смуток.

Забрати енергію може людина при контакті з вами. Серед нас існують енергетичні вампіри, які часом самі цього не усвідомлюючи, качають з людей енергію. Якщо ви відчуваєте, що поруч із людиною вам ставати не по собі, після розмови з нею ви відчуваєте втому чи тугу, то варто обмежити таке спілкування. Можливо, він є енергетичним вампіром, а ви для нього – донор.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,21638917922974-/ /-pc-/
Top