counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів


Переглядів: 825


Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів

Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи високим рівнем внутрішньої енергії. Важливо зміцнювати своє біополе і не допускати витоку життєвих сил для недоброзичливців.

Енергія - життя, і з цим не посперечаєшся. Організм працюватиме як годинник тільки в тому випадку, якщо постійно заряджатиметься від позитивних зовнішніх факторів. Слабка енергетика призводить до порушення всіх життєвих процесів: виникають проблеми зі здоров'ям, людину переслідує низка невдач в особистій та діловій сферах, а негативні думки поступово занурюють у депресивний стан.

Кожна людина народжується з великим запасом енергетики, але протягом життя ми наражаємося на різні негативні фактори, які послаблюють наше біополе. Це може бути спілкування з енергетичними вампірами, неправильний спосіб життя, або небезпечні предмети, що забирають собі сили. Але зараз ми поговоримо про те, як не дозволити різним обставинам позбавляти вас енергії та що потрібно робити, щоб підвищити приплив життєвої сили.

Види енергетики

У процесі життя ми використовуємо кілька видів енергії: фізичну та творчу. Без достатньої кількості життєвої енергії неможлива нормальна робота нашого організму. Звідси - наслідки у вигляді занепаду сил, хронічних хвороб, передчасної старості та підвищеного ризику смертності. Створювальна енергетика допомагає нам діяти, наділяє талантами, розумовими здібностями та бажанням жити.

Важливо зберігати в собі обидві енергії, щоб життєвий баланс не порушувався. Укріплене біополе, яке не зможе пробити жоден негативний фактор, допоможе вам жити світлим та щасливим життям. З підвищеним енергетичним рівнем у рази швидше можна досягти поставленої мети. Позитивна енергія притягує позитивні обставини і є еквівалентом фінансових ресурсів. Матеріальна забезпеченість та успіх безпосередньо залежать від рівня внутрішньої енергетики.

Підвищуємо енергетику та зміцнюємо біополе

Перший спосіб допоможе зміцнити біополе. Це правильне харчування, відмова від шкідливих звичок та збалансований режим дня. Дотримання цих правил забезпечить відновлення та збільшення запасу життєвої сили. Щоб підвищити рівень енергетики, недостатньо просто їсти все, що попало — необхідно вживати в їжу продукти, багаті на вітаміни та клітковину, злакові каші, здорові білки, корисні жири та молочні продукти. Також слід привчити себе лягати і вставати щодня одночасно. Ну а про шкоду алкоголю, тютюну та наркотиків все чули. Це найпотужніші каталізатори загибелі вашої енергії.

Другий спосіб допоможе убезпечити себе від негативного втручання ззовні. Якщо ви відчуваєте занепад сил, зниження активності та везіння, знайте: для когось ви є донором життєвих сил. Негайно слід позбутися поганого впливу, що надходить у ваше життя. Очистіть будинок від негативної енергетики, припиніть спілкування з енергетичними вампірами та проведіть ритуал на зняття негативу. Не забувайте про те, що джерелом негативу можете виступати і ви самі: ваші несхвальні почуття та емоції забирають величезну кількість творчої енергії, яку за належного відношення можна пустити на досягнення успіху. Негатив здатний серйозно послабити життєві сили та непомітно зруйнувати вашу особистість. Контролюйте свої думки та уникайте спілкування з людьми, після яких почуваєтеся спустошеним.

Третій спосіб полягає в тому, що кожній людині обов'язково потрібно мати мету, мрію та віру у вищі чи власні сили. Одна лише присутність у вашому житті бажання, здійснення якого ви хочете всією душею, є потужним припливом енергії. Всесвіт улаштований таким чином, що величезні енергетичні запаси приходять разом із мрією. Наявність віри діє практично так само: з її допомогою до нас надходить джерело сили, яке міцно осідає всередині нас. У лихоліття або коли відчуєте себе спустошеним, слід звернутися до Вищих сил за підтримкою, яка обов'язково прийде.

Четвертий спосіб – отримуйте більше позитивних емоцій. У цьому вам допоможе любов, спілкування з успішними та щасливими людьми, заняття творчістю (хобі) та брати наші менші. Домашні вихованці власними силами є енергетичними донорами: їх невичерпний запас активності допоможе зарядитися позитивними емоціями і позитивом.

Спілкування з успішними людьми корисне тому, що у них зовсім інший погляд на речі та потужне біополе: вони із задоволенням можуть вам допомогти порадою та підтримкою, зарядивши своєю силою.

Щоб підкріпити свою енергетику, вам вистачить буквальної однієї години, проведеної з дотиком до прекрасного. Кохання та творчість здатні спровокувати потужний приплив сил та енергії, відродити, оживити вашу душу, вдихнути спрагу до життя.

П'ятий спосіб - це самонавіювання, медитації, дихальні практики, контакт із природою та творча діяльність. Медитації допоможуть вам доторкнутися до космосу, очистити свою душу від різних енергетичних блоків.

ів, підвищити рівень духовності, побачити приховані знання та таланти. Афірмації та візуалізації створюють позитивні зміни у нашому житті. А творча діяльність насичує та зміцнює ваше біополе. Вміння бачити прекрасне та насолоджуватися ним допомагає нам накопичувати запас енергії.

Міцне біополе - запорука високої та стабільної енергії людини. Це лише 5 найефективніших методів зберегти та примножити життєві сили. Але головний ключ до джерела необмежених можливостей це позитивна енергетика. Щоб вам у всьому супроводжувала удача, необхідно вжити заходів щодо покращення свого потенціалу. Чудового настрою,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
більше матеріалів
/-0,36657094955444-/ /-pc-/
Top