counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку


Переглядів: 442


Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку

Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить від Знака Зодіаку.

Овен

Алкоголь - ваш головний ворог. Досить однієї чарки, щоб ви перетворилися в активного шукача пригод. Хмільні подорожі часто призводять до нещасть і проблем, тому намагайтеся дотримуватися почуття міри.

Телець

В душі ви справжній гурман. Сомельє для вас - не просто професія, а спосіб життя. Ніщо не приносить вам таку насолоду, як келих колекційного вина в затишній домашній обстановці. Елітний алкоголь рідкісної марки - кращий подарунок. Ви насолоджуєтеся вишуканим смаком напою і не дозволяєте собі напиватися до нестями.

Близнюки

Пияцтво - улюблена забава. Навіщо боротися із зеленим змієм, якщо алкоголь дарує стільки веселощів? Ви обожнюєте розгульні пиятики в галасливих компаніях. Тільки там ви можете розкритися по повній і відчути смак свободи. За очі вас часто називають п'яницею, але думка оточуючих для вас нічого не означає.

Рак

Ви звикли контролювати емоції і стримувати себе в будь-якій ситуації. Алкогольні напої допомагають зняти напругу і забути про проблеми. Ледве хміль потрапить в організм, ви повністю перетворюєтесь і перетворюєтеся в добродушного веселуна. Влаштовуєте дикі танці на столах, показуєте циркові номери і складаєте частівки.

Лев

Репутація - понад усе. Ви не хочете, щоб оточуючі скинули вас з п'єдесталу і розчарувалися, тому строго контролюєте кількість випитого. Кілька келихів вина у свята - ваша межа.

Діва

Ви твердо впевнені, що алкоголізм - важке захворювання. Ви панічно боїтеся його наслідків, тому намагаєтеся вести максимально правильний спосіб життя. Вас практично неможливо умовити випити шампанське на Новий рік. Алкоголь і ви - абсолютно несумісні.

Терези

Самовладання - не найкраща ваша риса. Для вас не існує відчуття міри. Ви можете охмелеть від одного келиха вина і не помітити, як втратите контроль над собою. Часто напиваєтеся до безпам'ятства і страждаєте від похмілля на наступний день.

Скорпіон

Алкоголь для вас - спосіб боротьби зі стресом. Будь-яку, навіть найдрібнішу проблему ви заливаєте хмільними напоями. Коли свідомість затуманила від пияцтва, побутові труднощі йдуть на другий план. З'являються легкість і непереборне бажання довести всьому світові, наскільки ви великий і непереможний людина.

Стрілець

Вам важлива думка оточуючих. Ви боїтеся поранити близьких, тому часто закриваєте очі на їх слабкості і не вказуєте на помилки. Високоградусні напої перетворюють вас в сміливого правдоруба. Ви стаєте прямолінійним упертюхом, який жорстко висловлює все, про що замовчує в тверезому вигляді.

Козеріг

Ви не вмієте розслаблятися і тримайте емоції в узді, тому уникаєте будь-яких алкогольних вечірок. Про вас можна сказати, що ви не п'єте нічого, міцніше лимонаду. Звичайно, бувають винятки у свята. Для підтримки святкового настрою ви можете дозволити собі келих вина.

Водолій

Вас манить світ непізнаного. Хмільні напої - не виняток. Чому б не спробувати текілу, ялинове пиво або рисову Харді? Чим небезпечніше напій, тим цікавіше. Вас не приваблюють традиційні горілка або коньяк, але екзотичний алкоголь не може залишити вас байдужим.

Pиби

Класичний приклад п'янички. Щоб не стати постійним відвідувачем витверезника, постарайтеся повністю відмовитися від алкоголю. Ви дуже швидко звикаєте до алкоголю і не можете самостійно позбавитися від шкідливої ​​звички.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів
/-1,7559859752655-/ /-pc-/
Top