Китай ввів військовий стан на кордоні з Росією

12.12.2020, 13:00

Розташований в провінції Хейлунцзян місто Дуннін перекладається на жорсткий карантин в статусі «воєнний стан», повідомляє ТАСС.

Як відзначають влади прикордонного з Росією міста, прийнято рішення про введення воєнного стану в зв'язку з поширенням нової коронавирусной інфекції. Даний режим жорсткого карантину передбачає серйозні обмеження, в тому числі на пересування громадян і транспортних засобів.

Для того, щоб зараз покинути місто, тепер потрібно серйозно обгрунтувати необхідність поїздки. Якщо причина буде визнана поважною, то громадянам потрібно надати сертифікат про негативний результат аналізу на коронавірус. Одночасно скорочується кількість громадського транспорту на дорогах міста, а в тому, який продовжить роботу, посилюються заходи протиепідемічного захисту.

Усередині міста переміщення також обмежені. Будинки залишати дозволять лише одному члену сім'ї раз в два дні для необхідних закупівель. Причому похід в магазин не повинен тривати більше двох годин. Зупинені заняття в школах, дитячих садах та інших навчальних закладах.

Читайте АСН в Google News