Тіктокери зовсім втратили почуття самозбереження - заспівали гімн окупанта в центрі Києва

14.10.2020, 02:20

Сучасна молодь часто буває заражена не тільки китайським вірусом і ширвжитком, але і китайським сервісом створення і перегляду коротких відео повідомлень TikTok.

Для зйомки роликів, щоб вразити аудиторію користувачі цієї соціальної мережі здійснюють часом жахливі, що не піддаються здоровому глузду вчинки. Варіантів божевільних вчинків - море: від шалено швидкої їзди на автомобілі або зацепером на вагоні метро, ​​до випадкового самогубства з саморобного пістолета.

Ось і в Києві, у вівторок 13 жовтня біля Олімпійського стадіону дві дівчини вирішили заспівати гімн Росії. У них це навіть майже вийшло, адже незважаючи на відсутність слуху і голосу, серед сказаного тексту можна було розібрати, що це гімн саме країни окупанта.

Один з перехожих дохідливо пояснив їм, що не варто так робити на сьомому році війни.

На відео, яке знімали перехожі підлітки, видно, що через кілька хвилин співу гімну країни-агресора, до неадекватної компанії підійшов чоловік і справа закінчилася рукоприкладством. Отримав хлопець, який був з ними, і одна з дівчат. На відео видно, що чоловік тримав себе в руках і ніяких каліцтв - компанія залишилася твердо стояти на ногах. Але ж все могло закінчитися набагато гірше.

Причини, за якими вони вирішили виконати гімн країни, яка воює з Україною, так і залишилися невідомими. Цілком можливо через деякий час ми побачимо цей сюжет на пропагандистських каналах телебачення країни агресора.

Обережно! У відео присутня нецензурна лексика!

 

Читайте АСН в Google News