counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Прикмети: на що можна дивитися з вікна


Переглядів: 1998


Прикмети: на що можна дивитися з вікна

Поганих прикмет чимало в нашому світі. Про них повинен знати кожен, щоб убезпечити себе і своїх близьких. Мало хто знає, що накликати біду можна навіть просто подивившись у вікно.

Коли і куди не можна дивитися з вікна
Перша прикмета: не можна дивитися з вікна на повний Місяць. Справа в тому, що з давніх-давен провидці і провісники ототожнювали повний місяць з розквітом темних сил.

Навіть коли ви просто спите в світлі повного Місяця, ви немов віддаєте свою енергію. Не дарма вампіри і перевертні в описах мудреців отримували свою силу в цей період, адже вони теж висмоктували життєву силу з людей. Світло повного Місяця немов виснажує запаси вашої енергії, тому ні в якому разі не можна дивитися на нього з вікна: воно виступає в ролі підсилювача між вами і їй. Закривайте вікна в повний місяць шторами, щоб не плекати енергією зло. Відповідно до прикмета, побачена з вікна повний Місяць позбавляє вас удачі на кілька днів уперед.

Друга прикмета: не можна дивитися з вікна на похорон і небіжчика. Вважається, що так ви можете накликати хворобу або навіть смерть на одного з ваших близьких. Намагайтеся не спостерігати похоронний ритуал з вікна, щоб не наражати на небезпеку вашу сім'ю. Дуже багато на просторах інтернету зустрічається історій про те, що в житті сім'ї з'являються серйозні проблеми через необачність всього одну людину.

Звичайно, мало хто чув про цю прикмету, але іноді вона дає про себе знати.

Третя прикмета: вночі не можна дивитися у вікно. Існує народне повір'я про те, що чорти ломляться в будинок ночами. Особливо сильно вони реагують на дітей, які замість того, щоб спати, дивляться у вікно. На Русі батьки суворо забороняли своїм дітям вночі виглядати з вікна. Говорили, що злі духи приходять в будинок і залишаються там на дуже довгий термін, забираючи речі, заважаючи спати і приносячи невдачі. Багато фахівців говорять про те, що ці прикмети можна обґрунтувати сучасним поглядом на темну енергію. Скло - це своєрідне дзеркало, яке створює відображення. Чорти завдяки цьому переносяться в будинок, а печаль похорону відбивається на внутрішню енергетику будинку.

Також дуже вагому роль відіграє стан скла. Якщо воно розбите, то ефект в значній мірі посилюється через знижену енергетики приміщення. Навіть східна філософія фен-шуй говорить про те, що розбите скло роблять життя людей нещасливою і наповненою невдачами.

Чому прикмети збуваються
Багато спостережень можуть доставити вам чимало неприємностей, оскільки вони пов'язані з невдачами чи хворобами. Яскравий приклад страшної прикмети - це біла летюча миша, яка приснилася  і обіцяє вам смерть. Звичайно, версій і трактувань однієї події може бути кілька, проте зазвичай найправдивішими є найнеприємніші з них.

Варто зазначити, що коли ви стали свідком чогось поганого або чогось, що обіцяє вам великі неприємності, багато буде вирішувати ваш настрій. Зазвичай погані наслідки чекають тих, хто вірить у прикмети. Вкрай рідко біда приходить в будинок до тих, хто живе позитивом і вільний від подібних думок.

З енергетичної точки зору позитивне ставлення до прикмет визначається як побічна установка. Це якась думка, що сидить у вас в голові і не покидає її межі.

Боротися з нею дуже важко, оскільки на протязі довгого часу вона постійно живилася вами і вашою вірою. У такому випадку можна скористатися афірмаціями, щоб запрограмувати свою енергетику на успіх.

Прикмети відмінно працювали в стародавньому світі, коли люди довіряли своїм спостереженням і прислухалися до мудрих порад, які переходять з покоління в покоління. Тоді люди були дуже уразливі, оскільки особистість була більш залежна від думки шановного і мудрої людини. Зараз все інакше, оскільки люди навчилися будувати свій світ самостійно і вибирати, у що вірити: в Бога, в науку, в прикмети чи у власні сили. Проте страшні прикмети завжди слідували за нами, знаходячи собі нових жертв в особі невпевнених людей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
більше матеріалів
/-0,28377079963684-/ /-pc-/
Top