counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Дієтологи назвали продукти, що вбивають сексуальне життя


Переглядів: 209


Дієтологи назвали продукти, що вбивають сексуальне життя

Іноді секс просто чудовий, а в інший день все йде якось не так. В більшості своїй люди списують невдачі в ліжку на втому, стрес, небажання. А ось чому виникає останнім? Дуже часто на це впливають продукти, які ми їмо протягом дня. Які саме продукти харчування негативно позначаються на сексуальному житті, розбирається МедікФорум.

Фастфуд

Важка їжа негативно впливає на сексуальне життя. Всі продукти, в яких є трансжири, під забороною, якщо ви жадаєте бурхливої ​​ночі. Краще відмовитися в такому випадку від бургерів, наггетсів, чіпсів та інших подібних продуктів. Незважаючи на те, що вони відмінно вгамують голод на якийсь час, поліпшити сексуальне життя такі продукти не зможуть.

Сир

Так, є певні сири, які позитивно позначаються на сексуальному житті. Це сири з пліснявою. Але при занадто великому їх вживанні може серйозно змінитися гормональний фон людини. Зокрема, через цих продуктів може бути сповільнений природний процес вироблення статевих гормонів. Мова йде про тих, які дуже впливають на сексуальне життя - естрогені, тестостерон і прогестерону.

Молочний шоколад

Багато молочні продукти здатні погіршити сексуальне життя. У тому числі і молочний шоколад. Тому краще даний продукт не є. А ось гіркий шоколад навпаки зробить сексуальне життя набагато цікавіше.

Соя і продукти з неї

Ці продукти теж не повинні бути в раціоні, якщо ви розраховуєте на якісний секс. Швидше за все, його не буде. А причина криється в фітоестрогенів, який легко витісняє тестостерон. Відповідно, і сексуальне життя стає не такою яскравою.

Бобові продукти

Лібідо буде знижено і від споживання бобових продуктів. Незважаючи на те, що в них є клітковина і антиоксиданти, що надає користь для організму в цілому. Але є в поїданні таких продуктів одне «але»: вони занадто важкі. До того ж призводять до здуття живота і містять фітоестрогени, які зменшують вироблення тестостерону.

Соління і консервовані продукти

Такі продукти будуть погано впливати на сексуальне життя. А вся справа в тому, що вони впливають на вироблення тестостерону, негативно позначаються на роботі серцево-судинної системи. За рахунок високого артеріального тиску зменшується приплив крові до статевих органів, а це шкодить сексуальному життю.

Попкорн

Це теж не найкращий продукт для поліпшення сексуального життя. Так, він підвищать настрій, а ось налаштування на відмінний романтичний вечір - навряд чи.

Вино

Вважається, що вино - це любовний напій. І це дійсно так, якщо мова йде про одному келиху. А ось надмірне вживання алкоголю може серйозно нашкодити не тільки сексуального життя, але і в цілому здоров'ю. Вино послаблює статеві органи, виникають проблеми з координацією рухів, нервовою системою, збудженням. Тому краще взагалі не вживати алкоголь, якщо розраховуєте на сексуальний вечір.

Борошняні продукти

У складі борошняних виробів часто міститься лакрица. Саме цей компонент таких продуктів робить негативний вплив на сексуальне життя - гліцеринова кислота в складі погано впливає на вироблення тестостерону. Якщо і хочеться з'їсти булочку, то краще на ранок, після того, як віддалися плотських утіх.

Кофеїн

Кофеїн погано впливає на роботу статевих органів і гормону стресу. Також через надмірне щоденного вживання напоїв, що містять кофеїн, наднирники приходять в непридатний стан.

Які ж продукти вибрати?

Логічне запитання - а що з'їсти такого, щоб поліпшити сексуальне життя? Експерти стверджують, що кращими продуктами в цьому плані будуть кавун, селера, сир з пліснявою, морепродукти, ківі, банани.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,35186982154846-/ /-pc-/
Top