counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Не вступіть у капкан: чого варто остерігатися у стосунках всім знакам Зодіаку


Переглядів: 114


Не вступіть у капкан: чого варто остерігатися у стосунках всім знакам Зодіаку

Овен
Овен - людина з активною життєвою позицією, який постійно розвивається сама, і бажає, що оточуючі люди розвивалися разом з ним. Коли у Овна з'являється друга половинка, ця людина хоче, щоб партнер був таким же активним і амбітним, і дуже боїться, що кохана людина не виправдає його очікувань. Якщо партнер виявиться безініціативним і всядеться Овна на шию, такі відносини довго не проіснують. Крім того, грізні підопічні Марса дуже бояться, що партнер почне активно нав'язувати їм свою волю. Овни цього не потерплять, що і стане причиною серйозного конфлікту.

Телець
Тельці - справжні добувачі в сім'ї. У більшості випадків саме вони забезпечують другу половинку і дуже пишаються цим якістю. Матеріальний достаток для Тельців це не просто спосіб забезпечення сім'ї, це ще і можливість відчувати, що кохана людина залежить від його підтримки. Керовані Венерою особистості бояться, що переставши забезпечувати коханої людини фінансово, вони назавжди втратять його. Звідси випливає і головний страх Тельця - не відбутися в якості сімейного людини. І тут дуже важлива підтримка другої половинки. Якщо партнер буде вірити в Тельця, у того від щастя виростуть крила.

Близнюки
Близнюки далеко не відразу впускають інших в свій світ. Навіть партнеру, з яким Близнюк вже створив сім'ю, він не поспішає розкривати свою душу, періодично влаштовуючи перевірки та іспити. Все це від недовіри і страху, що його обдурять. Близнюк боїться, що розкрившись партнеру, отримає ніж у спину, і надалі вже не буде довіряти людям. Крім іншого Близнюки не терплять нудьги і обожнюють різноманітність, в тому числі і в інтимному житті. В цьому плані підопічні Меркурія побоюються, що партнер виявиться занадто нудним і пасивним, а значить, дуже скоро набридне Близнюку.

рак
Психологічно Рак досить слабкий знак, а тому не дивно, що саме він тягнеться до партнера і більше любить, ніж дозволяє любити. Через особливості свого характеру у нього розвивається комплекс. Рак боїться розчарувати другу половинку, побоюється, що кохана людина відчує слабкість Рака і при першій же нагоді піде до сильнішого і впевненому в собі партнера. Рак по природі своїй парний знак, а значить, в будь-яких обставинах головним з його страхів буде страх самотності. Не дивно, що жінки Раки, які своєчасно не завели сім'ю і не народили дітей, дуже швидко починають в'янути.

Лев
Самодостатній Лев вище всіляких страхів і з презирством ставиться до людей, які чогось бояться. Однак і в очах цих особистостей може з'явитися страх, наприклад, в разі, коли кохана людина припинить захоплюватися Львом або почне зневажливо ставитися до нього. Такого ставлення Леви хотіли б уникнути, адже це прямий шлях до розставання. А ще, десь в глибині душі Леви побоюються, що кохана людина може їм змінити. І це не страх зради, як зазвичай буває з іншими знаками. Для Льва зрада стане свідченням того, що в світі є хтось краще, ніж він. А це найсильніший удар по самолюбству, якого цей представник стихії Вогню не пробачить ніколи.

Діва
Кожен знає, що Діви приходять в цей світ з певним статутом, який неухильно дотримуються протягом життя. І завівши сім'ю, Діви можуть побоюватися, що партнер не прийме їх правила гри і піде проти системи, в якій вони існують. Жити з коханою людиною, який буде порушувати правила, Діви не зможуть, і це стане справжньою трагедією для двох людей. До речі, практично у кожної Діви є негативні досвід попередніх відносин з партнером. Виникає він на увазі не самого просто характеру представника даного знака. Наявність такого негативного досвіду вселяє в Діву страх, що її наступні відносини можуть бути такими ж невдалими. І цей факт нерідко є перешкодою до укладення шлюбу і народження дітей.

ваги
Ваги відносяться до парних знаків, а значить, їм обов'язково потрібно знайти свою другу половинку. Ось тільки, зав'язавши стосунки, особистості даного знака довго сумніваються в своєму виборі, і відчувають певні страхи з приводу партнера. Справа в тому, що тихі і мирні Ваги бояться нарватися на скандаліста, бояться, що кохана людина буде постійно «виносити мозок» з приводу і без. Такого спілкування Терези не переносять, намагаючись дистанціюватися від неврівноважених і істеричних особистостей. Крім того, Ваги побоюються, що партнер може виявитися приземленим матеріалістом, з яким неможливо поговорити про духовні речі, про твори мистецтва і літератури. З такою людиною Ваги дуже швидко занудьгують.

Скорпіон
Кожен чув про хворобливих ревнощів, якої страждають представники знака Скорпіон. Причиною такого ставлення до свого партнера є страх зради. Скорпіони бояться зради, а точніше, бояться насмішок з боку оточуючих, які обов'язково дізнаються про проблеми в сім'ї цієї людини. Крім іншого, Скорпіонам дуже хочеться бути главою сім'ї, і десь в глибині душі вони побоюються, що в партнери їм дістанеться норовиста і свавільна особа, яка вирішить діяти на власний розсуд, не прислухаючись до думки Скорпіона. Терпіти таку неповагу особистості даного знаку точно не стануть.

Стрілець
Стрілець цінує свою свободу і абсолютно не переносить обмежень і заборон. Напевно, тому, зав'язавши знайомство з вподобаним людиною і задумавшись про створення сім'ї, Стрілець боїться, що той стане обмежувати свободу Стрільця, заборонить того зустрічатися з друзями, займатися улюбленим хобі, в загальному, пропадати з дому в невідомому напрямку і на невизначений термін. Крім того, Стрілець, який по життю є альтруїстом і часто допомагає людям, побоюється, що його друга половинка може виявитися меркантильної і жадібної особливої. З такою людиною підопічні Юпітера будуть зазнавати труднощів у розумінні один одного.

Козеріг
Козероги позиціонують себе як серйозних, грунтовних особистостей, які претендують на верховенство в родині. Партнери, в більшості випадків не противляться цьому, проте, у Козерога то у раз виникають побоювання з приводу власного авторитету. Він боїться, що партнер в певний момент перестане поважати Козерога і прислухатися до його порад. Саме тому представник стихії Землі постійно вдосконалюється і зміцнює свій авторитет в сім'ї. А враховуючи, що Козерог свято піклується про сімейний добробут і має пристрасть до накопичення, він побоюється, що в подружжя йому дістанеться інфантильна особистість, яка розтрачує все його гроші.

Водолій
Представники стихії Повітря взагалі мало чого бояться, а у відносинах здаються абсолютно безстрашними. Водолії в принципі не прагнуть заводити сім'ю, а тому єдине, чого насправді бояться ці люди - закохатися в людину і тим самим втратити себе. Підопічним Урана здається, що пов'язавши своє життя з коханою людиною, вони зрадять свою ідею, стануть іншими і вже ніколи не будуть колишніми романтиками і провідниками великих ідей. До того ж Водолії ділять оточуючих на друзів, і тих, хто їм байдужий, а тому можуть побоюватися, що сподобався їм людина розчарує їх, так і не ставши другом.

риби
Риби - влюбливі особистості, які прив'язуються до своїх партнерів, немов малі діти. Вони хочуть отримувати турботу і ласку і дуже бояться, що одного разу їх любов відкинутий. До слова, боязнь бути відкинутим проявляється у Риб навіть при знайомстві. Вони побоюються підійти до вподобаної людини, соромляться зав'язати розмову, а все через острах здатися смішними. Але Риби надто суперечливий знак. І про це говорить ще один страх цих особистостей. Справа в тому, що вже перебуваючи в стосунках і створивши люблячу сім'ю, представники стихії Води побоюються, що одного разу розлюблять другу половинку і будуть відчувати муки від необхідності прикидатися.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,47061586380005-/ /-pc-/
Top