counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Точка кипіння: шкала терпіння у кожного знака Зодіаку


Переглядів: 496


Точка кипіння: шкала терпіння у кожного знака Зодіаку

Кожен представник зоряного небосхилу володіє своїм рівнем терпіння, який дає йому можливість впоратися з гнівом або роздратуванням. Тому цей показник і визначає саму вершину точки кипіння. Реакція на невдоволення проявляється по-різному. Астрологія показує, настільки можуть контролювати свої емоції знаки Зодіаку, або хто з них не наділений ангельським терпінням.

Овен
У цих представників немає величезного запасу терпіння. І як тільки у них воно стає під кінець, вони починають нервувати. І всі їхні дії зводяться до імпульсивності, що провокує нападаючу атаку. Точка кипіння досягає свого апогею, як тільки починають руйнуватися всі їхні плани. І їм не важливо, від чого це відбувається - від впливу погодних умов або втручання інших осіб. Своєю імпульсивністю вони можуть сіяти в маси хвилювання і ще більше нагнітати обстановку.

Телець
Їм по праву можна присудити еталон надзвичайного терпіння. Вони здатні до нескінченності стежити за ситуацією, так і не рушивши з місця, щоб її вирішити. І це їх анітрохи не дратує, а навпаки, вони чекають закінчення. Тому про те, де знаходиться у них точка кипіння, не може бути й мови. І це залежить не від їх повної байдужості, а від природного повільності і практичності.

Близнюки
Відстань від терпіння до точки кипіння у цих представників залежить від різних обставин. Вони можуть годинами вислуховувати скарги від оточуючих або міркування на нескінченні теми. Але все це буде до пори часу. Якщо їх терпіння лопне, і почнуть представників дратувати все меркантильні дії, вони можуть вибухнути. І той, хто потрапляє їм під руку, відчує на собі всю силу їх обурення.

Рак
Ці представники є справжнім зразком ангельського терпіння. Сказати, що їх важко розсердити, це неправильний хід. Але так, як вони спокійно ставляться до всіх зобов'язаннях, стримано все сприймають і не панікують при нестандартному випадку, так це вірно. Вони можуть демонструвати своє невдоволення, але воно не буде яскраво вираженим. Оцінити рівень їхньої точки кипіння практично неможливо, тому як вони свої емоції заховають всередині. І вважають, що все в цьому житті можна вирішити на спокійному рівні.

Лев
Вони не відрізняються великим терпінням, маючи в своєму арсеналі справжні царські замашки. Їх головним подразником може тільки стати те, що до їх персони не буде підвищення уваги. Тоді вони починають імпульсивно проявляти свої емоції і нервувати. Останньою крапкою кипіння у них стає монотонність в якихось діях. Тому вони можуть вибухнути або навіть нахамити.

Діва
Ці представники будь-якими шляхами намагаються досягти досконалості, тому прагнуть завжди бути спокійними. Щоб щось отримати, вони не пошкодують свого часу. Терпіння їм не позичати, адже вони візьмуться за будь-яку копітку роботу. Вивести їх з душевної рівноваги може тільки безлад оточуючих або неприємний запах. І вони почнуть так сильно обурюватися побаченим, що точка кипіння може досягти критичної позначки.

Терези
Природа в цих представників вклала величезний запас терпіння. Завдяки їх миротворчому характеру, вони можуть приховувати свої справжні почуття. Будь-яку конфліктну ситуацію ці знаки будуть намагатися згладити, незалежно, де вона сталася - на роботі чи вдома. Але якщо ніхто не вислухає їх думку, то це здатне стати для них імпульсом для обурення. І тоді їм доведеться зібрати всю волю, щоб не спровокувати черговий конфлікт.

Скорпіон
Уміння чекати і вичікувати певний час - тактика для знака. Вони можуть довго придивлятися і оцінювати те, що бачать. І все побачене, вони, як правило, аналізують. І якщо у них склалася своєї думка, то нікому не вийде її зруйнувати. Вивести з себе цих представників може тільки брехня або приховування якоїсь інформації, яка для них є важливою і значущою. Але в основному вони вміють тримати всі свої емоції при собі і не доводити ситуацію до загострення пристрастей.

Стрілець
Нагородити цих знаків терпінням, напевно, забули на зоряному небосхилі. Вони постійно щось вигадують або кудись відправляються. Представники не можуть всидіти на одному місці, тому починають нервувати і дратуватися, якщо у них руйнуються плани. Підірвати їх емоції через край може тільки той, хто не поділяє їх захоплень, або не розуміє ритм життя. Навчитися бути терплячим людиною допоможе сильна і розумна особистість з їх оточення.

Козеріг
Їм властиво правильно розраховувати час і придумувати потрібні стратегії. Ці представники ставлять перед собою завдання, хоча і не будуть поспішати їх швидко виконувати. Для них важливим показником є ​​якість, тому терпіння їм не позичати. Стати точкою кипіння може тільки безвідповідальність людей, на яких вони готові покластися. У всіх інших випадках вони проявляють обережність і розважливість.

Водолій
Вони можуть великий проміжок часу терпіти різні негаразди, покладаючись, що незабаром все вирішиться. Але іноді і такий твердий камінь може проточити іржа. Тому для них вершиною точки  кипіння стає одноманітність і рутина. І від усіх цих проявів представники постараються позбутися в найкоротший термін. І чим більше їм набридне звичний порядок речей, тим швидше вони створять навколо себе нову обстановку.

Риби
Ці представники відрізняються від інших своєю розважливістю і спокоєм. Їм не потрібно розпорошувати свій гнів через неправильно обраної стратегії. Вони постійно дотримується черговість поставлених завдань. Вибити їх з звичної колії може тільки необов'язковість, тому подібний факт вони прирівнюють до зради. І точка кипіння буде тільки набирати обертів від глобальності ситуації.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,38185787200928-/ /-pc-/
Top