counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Уран у Тельці: прогноз для знаків Зодіаку на 7 років


Переглядів: 511


Уран у Тельці: прогноз для знаків Зодіаку на 7 років

7 березня Уран остаточно перейшов у знак Тельця і ​​залишиться там цілих сім років. Настає час, коли кожному з нас потрібно влаштовувати «революцію» в своєму житті. Всіх нас чекають кардинальні зміни, особливо в питаннях грошей, роботи і комфорту. Доведеться розлучатися з усім тим, що тягне нас вниз, і освоювати нові горизонти.

Впливи Урану на життя людини. Уран - сама волелюбна і непередбачувана планета. Це планета змін і несподіванок, які вриваються в життя людини в самий невідповідний момент. Якщо ви думаєте, що напишете в щоденнику нові цілі і почнете поступово змінювати своє життя, то ні - цього не буде. Уран не дасть вам часу для роздумів, не залишить вам вибору, не дасть все розпланувати і тихо йти до мети. Він зруйнує ваше життя за одну мить і вам доведеться, як птаха Фенікс, зруйнувати своє життя і відродити себе з попелу. За всі несподіванки в нашому житті, приємні і не дуже, ми повинні дякувати Урану. Це єдина планета, яка йде навколо Сонця на боці і обертається в різних напрямках. Вона заправляє тим, що не піддається законам логіки. Ви плануєте одне, а тут, раз, і відбувається інше - те, чого не повинно було бути. І головне - це те, що всі, хто чинять опір змінам, які йдуть під впливом Урані, загрузнуть у трясовині невдач.

Особливості впливу Урану в Тільці

7 березня Уран перейшов в знак Тельця і ​​залишиться там цілих сім років. Уран відповідає за зміни, а Телець управляє фінансами, роботою і комфортом. Це означає, що всіх нас чекають зміни, різкі і непередбачені, як грім серед ясного неба, у всіх цих сферах. Будуть мінятися пріоритети, джерела доходу і місця роботи, потрібно бути готовими до того, що доведеться покинути зону комфорту, до зміни професії, до того, що доведеться піти з теплого офісу і піти на вільні хліби, відкрити власну справу. Найсильніше вдарить Уран по людях, яким виповнилося 43-45 років. Вони опиняться на перехресті свого життя і будуть вирішувати, куди йти: направо або наліво. Це час кризи, коли не можна чіплятися за старе і перешкоджати новому увійти в своє життя. Ті, кому виповнилося 84 роки - це люди, які пройшли повний цикл Урану. У них з'явиться відчуття, що потрібно зробити щось значуще поки є час, поки не пізно. Вони будуть здатні на те, про що давно мріяли, але з якоїсь причини зупиняли себе. За всі несподіванки в нашому житті, приємні і не дуже, ми повинні дякувати Уран У людей, які народилися з 1975 по 1982 рік, в житті настане переломний момент. Ситуація складеться так, що їм і робити нічого не доведеться для того, щоб змінити життя - їх підхопить цунамі і викине на невідомі береги. Людям, які народилися з 1955 по 1962 рік і з 1995 по 2003 рік, доведеться докласти багато зусиль для того, щоб протистояти обставинам. Це буде складно, але це новий досвід, який зробить їх сильнішими. Їм доведеться йти вгору по нескінченній сходах, а якщо вони вирішать чіплятися за старе і стояти на місці, то будуть стрімко скочуватися вниз.

А ось тим, хто народився з 1962 по 1968 рік, всі ці зміни будуть даватися легше. Якщо вони будуть активними, то зможуть різко піднятися, як на швидкісному ліфті, в якийсь із сфер свого життя. Народжені з 1988 по 1995 року можуть все зруйнувати і почати жити з чистого аркуша.

Прогноз за знаками зодіаку на найближчі 7 років

Овен

Нарешті Уран залишить у спокої вашу особистість, але увійде у другий дім і візьметься за ваші фінанси. У всьому, що стосується грошей і майна, буде штормити. Забудьте про те, щоб спокійно протирати штани в офісі і жити від зарплати до зарплати. Але не сприймайте цей шторм як покарання зірок - Уран подарує вам шанс почати працювати на себе, звільнитися від фінансових зобов'язань і боргів. Ви підете від уявної стабільності, підете на вільні хліби, будете заробляти таким способом, як ніколи раніше.

Телець

У Тельців почнеться новий цикл - це унікальний шанс почати життя з чистого аркуша. Уран входить у ваш знак, а значить, він переверне ваше звичне життя з ніг на голову. Вам захочеться свободи і повітря, ваша душа буде вимагати кардинальних змін і нових відчуттів. Багато Тельців почнуть подорожувати або відкриють для себе нові горизонти. Вони по-новому подивляться на своє життя, змінять думку і ставлення до всього того, що відбувається, можуть вирішити розлучитися з партнером в любові або бізнесі, якщо їм здасться, що той обмежує їх свободу. Вони будуть скидати все непотрібне, що заважає йти назустріч новому.

Близнюки

Уран переходить в ваш дванадцятий будинок гороскопу, а це значить, що настав час, коли потрібно скидати мішки з піском, щоб повітряна куля вашому житті злетів вгору. І мова йде не тільки про щось таке, що можна помацати - волелюбна планета зажадає від вас позбутися від образ, почуття провини, комплексів та інших «родзинок». Деякі Близнюки підуть по шляху духовного очищення, займуться медитацією, йогою або духовними практиками. Багатьох чекають подорожі, а хтось зважиться на переїзд за кордон або в інше місто. 

Рак

Для Раків настане час переглянути своє коло спілкування. Вони будуть шукати однодумців і відсікати тих, хто не цікавиться ними і не підтримує їх. У багатьох заробіток буде пов'язаний з Інтернетом: хтось отримає професію для роботи в Мережі; хтось стане блогером і почне працювати на себе. Уран входить в ваш одинадцятий будинок гороскопу, будинок мрії, так що це відмінний момент для того, щоб визначити свою мрію і почати рухатися до неї в найближчі сім років, поки планета йде транзитом по знаку Телець.

Лев

Кар'єра і соціальний статус - в цих сферах у Львів будуть такі несподівані зміни, що тільки тримайся. І ці зміни можуть бути як зі знаком плюс, так і мінус. Уран входить в ваш десятий будинок гороскопу, будинок кар'єри і статусу, так що в цих сферах у багатьох Львів відбудеться перегляд пріоритетів, вони змінять свої життєві цілі і підуть в абсолютно іншу сторону. Це час, коли потрібно робити все для того, щоб люди бачили вас такими, якими самі ви хочете здаватися - красивими, успішними і відомими. Можливий незапланований «статусний» шлюб, народження дитини.

Діва

Під впливом Урану в Тільці Діви будуть багато подорожувати, адже планета переходить в ваш дев'ятий будинок гороскопу. Ви будете багато їздити - по роботі, відпочивати або вчитися. Багато Дів з головою пірнуть в навчання, будуть підвищувати свій професійний рівень або замахнуться на нову професію. У будь-якому випадку, в з життя станеться щось таке, через що вони ніколи не будуть колишніми. По завершенню цієї «семирічки», вони будуть не такими, як є зараз.

ваги

Уран переходить в ваш восьмий будинок гороскопу. Це будинок фінансів, але не тих, що зароблені вашою працею. Це гроші, які можуть дістатися вам у спадок, від партнера по бізнесу або вашої коханої людини. У цій сфері не буде тиші і стабільності - як зі знаком мінус, так і плюс. А ще восьмий будинок - це про кризові ситуації. Тільки уявіть, криза та ще й під впливом Урані ... одним словом, готуйтеся до того, що найближчі сім років ви нудьгувати не будете. Багато з нас виявляться на перехресті свого життя і будуть вирішувати, куди йти

Скорпіон

Уран переходить в ваш сьомий дім - дім відносин, партнерства, шлюбу. Вас чекають зміни в цій сфері, а ось якими вони будуть - це багато в чому залежить від того, наскільки швидко ви пристосовуєтеся до нових обставин. Адже одна і та сама подія можна сприйматися зі знаком плюс або мінус, наприклад, те ж розлучення - для когось це трагедія, а для кого-сь означає початок нового життя. Багато Скорпіонів підуть під вінець, а ті, хто в безрадісних відносинах або в шлюбі, подадуть на розлучення.

Стрілець

У житті Стрільців Уран зробить акцент на дві, здавалося б, повністю протилежні сфери. Планета переходить у ваш шостий дім, який, в цілому, відповідає за роботу і здоров'я. Це означає, що в офісі Стрільцям нудьгувати не доведеться, можливі злети і падіння, повага колег і начальства і «немилість». Під впливом Урану штормитиме, так що плисти за течією не вийде. Але робота роботою, а за здоров'ям стежте. Спорт і правильне харчування ще ніколи не були актуальні як зараз.

Козеріг

У Козерогів Уран «засвітиться» в п'ятому домі, який, зокрема, відповідає за дітей. Чекайте поповнення в родині, швидше за все, незаплановане і як грім серед ясного неба. Цей дім таке символізує любов і стосунки з протилежною статтю, так що готуйтеся до флірту, романтичним знайомствам і побаченням. На відпочинку дозвольте собі курортний роман - ви заслужили, щоб вашу розмірене життя трохи «поштормити». Багато Козероги займуться творчістю або знайдуть собі нове хобі, а деякі ще й зароблять на цьому.

Водолій

У Водоліїв очікуються зміни в сфері сім'ї та дому. Уран входить у ваш четвертий дім гороскопу, так що готуйтеся несподівано змінити місце проживання або свій сімейний статус. Якщо ви живете з батьками, то можете переїхати на знімне або у власне житло. Або ваша робота вимагає від вас частої зміни локації, поїздок в межах країни або за кордон. Можливі зміни в сімейному статусі - шлюб або народження дитини.

Риби

Рибам можна тільки позаздрити - Уран на наступні 84 роки йде з сектора фінансів. Якщо останні сім років вас штормило, то зараз в фінансах настане тиша і спокій. Зате Уран перейде в ваш третій будинок, який відповідає за контакти, спілкування і мислення. Ви будете багато спілкуватися, пізнавати щось нове, відкривати для себе нові горизонти. Буде багато поїздок, по роботі і на відпочинок. Багато Риб займуться навчанням, а деякі навіть вирішать кардинально змінити профорієнтацію.

 


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів
/-1,0575320720673-/ /-pc-/
Top