Кому відкриються будь-які двері: Жіночий гороскоп на тиждень з 11 по 17 березня

09.03.2019, 07:54

Середина березня сприятлива для підвищеної активності і нових звершень. Не втратити удачу і привести справи в порядок допоможуть поради астрологів.

Тиждень з 11 по 17 березня - відмінний період для поліпшення життя, втілення багатьох бажань і реалізації планів. Енергія буде бити ключем, але найбільше надихнуть нові можливості, які будуть з'являтися буквально з нізвідки. Фахівці радять усім жінкам запастися хорошим настроєм і вірою в краще: будьте впевнені в собі, і перед вами відкриються будь-які двері.

Жінка-Овен
На цьому тижні дами-Овни зможуть домогтися всього, що захочуть, але тільки якщо будуть діяти не напролом, а поволі. Досягти успіху в справах і не пропустити нічого важливого допоможе правильно складена карта бажань. З 13 по 16 березня Овнам варто бути обережніше: активність Сонця і аспекти з іншими планетами можуть сплутати карти і стати причиною серйозного конфлікту. До кінця тижня ситуація у всіх сферах життя налагодиться.

Жінка-Телець
Понеділок і вівторок - особливо вдалі дли для представниць цього Знака. Моменти удачі обумовлені перебуванням Місяця в сузір'ї Тельця. Особливу увагу заслуговує фінансовий бік життя. Якщо Тельці давно мріють підвищити дохід, можна скористатися грошовими аффирмациями і проявити активність. Єдине, про що попереджають астрологи, - не варто тиснути на колег і близьких людей. Вплинути на ситуацію можна лише м'яко, без звинувачень і зайвих докорів.

 

Жінка-Близнюки
Негативний вплив ретро-Меркурія в Рибах дасть про себе знати. Найбільш небезпечні дні - вівторок, четвер, п'ятниця і субота. В цей час жінкам-Близнюкам не варто втрачати віру в краще і звертати увагу на дрібні неприємності. Важливо продовжувати рухатися до мрії, навіть якщо всім навколо вона здається недосяжною. Стати щасливішими і відобразити нападки недоброзичливців допоможуть кілька простих щоденних вправ.

Жінка-Рак
Досить стабільна тиждень в плані роботи і емоційного стану очікує представниць сузір'я Рака. Виняток - жінки, які ніяк не можуть розпрощатися з минулим. На порядку тижні - оновлення енергетики. Зростання Місяця в Знаку Рака з 15 по 16 березня принесе з собою шанси на успіх у всіх сферах, і цим моментом потрібно скористатися.

Жінка-Лев

Левиць очікує тиждень, наповнена динамікою і яскравими подіями. З 13 по 16 березня Сонце зустрінеться в аспектах з багатьма планетами, що зіграє важливу роль у долі Левів. Установка енергетичного захисту допоможе відобразити негатив, а позитивний настрій - взяти своє. Незважаючи на те, що на цьому тижні високий ризик зіткнутися з труднощами в різних сферах, особливо засмучуватися не варто - вже в кінці весни можуть відбутися важливі зміни на краще.

Жінка-Діва
Негативний вплив ретроградного Меркурія, який буде особливо активний у вівторок, четвер, п'ятницю і суботу, може змусити Дев сумніватися тоді, коли буде потрібно швидко зреагувати і прийняти вірне рішення. Вийти переможницею з будь-якої ситуації і не втратити впевненість у собі допоможе правильний настрій. Залишатися в тонусі, з огляду на поточну небесну ситуацію, Дівам допоможуть медитативні практики, завдяки яким вдасться вчасно заповнити енергетичні запаси і одночасно зняти стрес.

Жінка-Терези
Аспекти Венери у вівторок та неділю приведуть до двозначним ситуацій і необдуманих вчинків. З цієї причини Терезам не варто планувати на 12 і 17 березня щось важливе. Зате інші дні відмінно підійдуть для особистісного та професійного зростання. Венера знаходиться у Водолії, а це значить, що тиждень відмінно підходить для мозкового штурму і нових відкриттів. Правда, розраховувати на допомогу з боку оточуючих не варто, оскільки успіх буде прямо залежати від цілеспрямованості Терезів і їх активності.

Жінка-Скорпіон
Жінкам, які народилися під цим Знаком, астрологи радять звернути увагу на стан енергетики і енергетичного захисту. Період ознаменується активізацією недоброзичливців і заздрісників. Не варто довіряти неперевіреною інформацією, пліток в колективі і чуток з недостовірного джерела. Ще один важливий момент - знаходження покровителя-Марса в Знаку Тельця. Якщо останнім часом Скорпіони стикаються з матеріальними труднощами або проблемами в особистих відносинах, то саме час підвищити свою енергетику і зміцнити біополе.

Жінка-Стрілець

Обережність при спілкуванні зі сторонніми знадобиться в період з 13 по 16 березня, коли в силу вступить Сонце. Астрологи рекомендують жінкам-Стрільцям не довіряти секрети тим, хто вже раніше підірвав довіру, а також не виносити на суд громадськості свої плани і цілі на найближчий місяць. Спиратися бажано тільки на власні сили, прислухатися - тільки до своєї інтуїції, діяти - по волі серця.

Жінка-Козеріг
Перебування Марса в Тельці повністю послабить енергетику планети, в зв'язку з чим жінки-Козероги можуть відчути гостру нестачу сил, мотивації і впевненості в собі. Покровитель здасть свої позиції, але це не означає, що потрібно діяти. Несподівані перешкоди якщо і будуть зустрічатися на шляху, то тільки в понеділок і четвер. І навіть в цьому випадку уникнути їх допоможе запасний план і швидка реакція.

Жінка-Водолій
Позитивні дні для Водоліїв - четвер і неділю. Творча енергетика Сатурна 14 і 17 березня виявиться найбільш придатною для вирішення складних життєвих проблем, пошуку нових захоплень, прориву вперед і кардинальної перебудови. Але якщо відпустити контроль над ситуацією і віддатися течією, воно може прибити до незнайомих берегів, і шанс поліпшити життя обернеться помилкою.

Жінка-Риби
Суперечлива тиждень чекає Риб. В їх Знаку як і раніше знаходяться кілька різних планет, що викличе внутрішній розлад і проблеми з прийняттям рішень. Вихід із ситуації, який пропонують астрологи, - розраховувати на власні сили і прислухатися до своєї інтуїції. Не варто йти на поводу у людей, які намагаються вами маніпулювати, щоб не допустити енергетичного руйнування. Духовні практики і здоровий егоїзм виявляться гарантом успіху на цьому тижні.

Читайте АСН в Google News