counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Медична астрологія: хворі місця у кожного знака Зодіаку


Переглядів: 200


Медична астрологія: хворі місця у кожного знака Зодіаку

Медична астрологія з'явилася відносно недавно і не дуже широко відома. Швидше за все, це через шалену популярності західної медицини. Епідеміологія і різні статистики, постійні аналізи в таких організаціях, як World Health Organization та інших. Однак, незважаючи на це, інтерес до астрології все ж є. Навіть у науковому середовищі.

Спостереження за рухом небесних світил може допомогти нам краще розуміти себе. Наші мотиви, переваги та слабкості. І взагалі значну частину нашої психіки. Коріння медичної астрології лежить ще в народах халдеїв, шумерів і асирійців. Також вона була активно використана в єгипетській медицині. У той час, як Гіппократ, що жив в Греції, вважав астрологію дуже сильною наукою і захоплено спостерігав за рухом зірок, намагаючись використовувати отримані знання в лікуванні хворих. Але, все ж, якщо ти відчув нездужання, краще спочатку звернутися до свого лікаря. А потім вже читати цю статтю.

Овен
Перший з усіх знаків зодіаку, Овен, страждає найбільше в ділянці голови. Обличчя, волосся - туди ж. Тому, швидше за все, ти часто страждаєш від мігрені. Головного болю. До речі, зуби теж потрапляють в твою «проблемну зону» у Овнів і Козерогів. Овен часто і найбільше страждає від гордині. Боязнь невдачі призводить до такого колосального стресу, що це сильно відбивається на здоров'ї. Овни завжди намагаються зробити все найкращим чином.

Тому вони постійно поспішають. Швидко водять, швидко рухаються, швидко працюють. Це може привести до травм при взаємодії з гострими предметами і на дорозі. Вогняна сила Марса, тим не менш, швидко їх відновлює, якщо вони ведуть активне статеве життя і дивляться на все позитивно. У цьому випадку вони будуть просто іскритися здоров'ям.

Телець
Другий знак слабкий в ділянці гортані, легенів та інших дихальних органів. Якщо ти Телець, або впливові планети у Тельці, то ти благословенний хорошим здоров'я. А Венера благословляє тебе довірчими стосунками зі своїм тілом. Проте, в згаданих вище органах у тебе періодично з'являються проблеми.

Першими страждають мигдалини і голосові зв'язки. Зазвичай через нехтування собою, тривалого перебування в дисбалансі. Часто схильні до застуд, грипу та іншого. Особливого догляду за собою вимагають взимку. Також у Тельців часто зустрічаються розлади харчової поведінки або проблеми з обміном речовин. Необхідні аеробні навантаження щодня.

Близнюки
Третій знак слабкий в ділянці рук, плечей, і трохи в ділянці легенів. Якщо ти Близнюк або впливові планети в Близнюках, то ти, швидше за все, завжди в русі. І тілом, і в думках тобі немає спокою. Навколишні постійно дивуються як тобі все вдається.

Але проблема в тому, що ти дуже сильно турбуєшся через цю поспіху. І ти - самий проблемний пацієнт. Тому що ненавидиш постільний режим. Це постійне занепокоєння призводить до затяжних депресій, алергій, астмі і хронічних бронхітів. А також зазвичай веде до шкідливих звичок, тимчасово полегшує твоє самопочуття. Таким, як питво алкоголю і куріння. Краще постарайся регулярно розслаблятися і медитувати!

Рак
Четвертий знак зодіаку слабкий в ділянці живота. Раки дуже емоційні, хочуть вони цього чи ні. Ти постійно відчуваєш потребу в любові і матеріальних благах. І якщо це немає, то страждає чомусь твій живіт. З'являються виразки шлунка та інші неполадки.

Більше того, постійні перепади настрою можуть призвести до розладів харчової поведінки. А це дуже страшні захворювання. Спробуй почати стежити за харчуванням, харчуватися правильно, багатою на вітаміни і пробіотиками, їжею. Чай з ромашкою теж непогане рішення. Займайся речами, які допоможуть тобі розслабитися і відчути себе краще.

Лев
П'ятий знак. Проблеми в грудній клітці, серці. А також спині. Хоча, взагалі у Левів все зі здоров'ям в порядку. Це через дію сонця, «планети» життєвої енергії «ци». Знайомі з китайською культурою?

Але штука в тому, що ні в якому разі Левам не варто приймати це здоров'я як належне. Якщо вони будуть нехтувати ним і жити «красивого» життям, то це обов'язково відгукнеться. Навіть хороше вино і вишукана їжа в великих кількостях можуть нашкодити. Займайся спортом частіше!

Діва
У цього знака бувають проблеми з кишечником, частиною шлунка, жіночої репродуктивної системою і нервами. Це самий здоровий знак. Діви дуже люблять аналізувати все, що треба і не треба. Тому їх голова весь час зайнята. Вони намагаються зробити цей світ кращим.

Від цих хвилювань організм може постраждати. Перфекціонізм вимотує. З'являються розлади травлення, виразки, здуття, коліти. Всякий раз, коли щось йде не за твоїм планом, ти втрачаєш під ногами ґрунт. Це може привести до розладів харчової поведінки, алкоголізму. Дуже важливо займатися спортом. Спробуй тривалі прогулянки на свіжому повітрі або хоча б по вулиці. Пробіжки навіть, може. Пильнуй за прекрасним синьому небом і всі турботи, тяготи покинуть твою голову.

Терези
Нирки і водний баланс - це найбільш схильне до хвороб у твоєму тілі.  А ще шкірний покрив і залози. Твоя постійна потреба - баланс. У прагненні до нього, ти втомлюєшся і можеш страждати від головних болів і постійного занепокоєння. Ці симптоми так само можуть бути наслідком твоєї звички миритися і нічого не робити з тим, що виводить тебе з себе.

Стрибки емоцій можуть також позначитися на стані твоєї шкіри, викликати роздратування і почервоніння. Послабити хвилювання можна спокійною музикою, що дає відчуття гармонії. Йога або якась енергійна активність допоможе впорається з емоціями.

Скорпіон
Будь уважний до своєї інтимній зоні. Скорпіон - знак-довгожитель. Плутон допомагає тобі справлятися з напругою і всіма складнощами, які випадають тобі на твоєму шляху. З іншого боку, у Скорпіонів є настільки чутлива сторона, яку вони до кінця й самі не розуміють. Проблеми можуть виникнути і в ділянці гортані через те, що вони пригнічують свої пориви.

Стресові ситуації, що вимагають після себе перезавантаження, емоційні шрами з твого дитинства - ось що б'є по твоїм слабких місцях. І по твоєму лібідо. Намагайся направити рушійну тобою силу в продуктивне русло. Чи не придушуй її. Або вона зруйнує тебе. Твоя змагаються з усіма вічно натура знайде спокій і повноцінний вихід в спорті. І тілу теж це сподобається.

Стрілець
Печінка, верхня частина ніг. У тебе дуже оптимістичне ставлення до життя і завдяки йому ти підтримуєш своє здоров'я в досить хорошому стані. Юпітер робить тебе невиправним оптимістом. Ти просто оминаєш проблеми стороною. Але ти все ж можеш в них потрапити, якщо втратиш віру у Вищу Силу (Юпітер) або занадто перехвилювався. У Стрільців часто трапляються аварії за кермом автомобіля або іншими транспортними засобами.

Залишайся на тій же радісній хвилі, але не зневажай обережністю. І звертай увагу на дорожні знаки. Завжди. І ще ... У тебе є звичка брати на себе занадто багато. І це може заподіяти тобі шкоду. І не тільки фізичний. Печінка дуже важлива в процесі обміну речовин. І іноді, через твого недбалого поводження з нею, ти можеш набрати зайву вагу в області стегон. Стеж за здоров'ям печінки і займайся спортом.

Козеріг
Твої «зони ризику» - це скелет, суглоби (особливо колінні) і зуби. Твоє тіло - це дуже потужний механізм, який може витримати абсолютно всі. Але твоя ахіллесова п'ята - це депресія. І позбавляє твоє тіло серотоніну, що, звичайно, не на користь. Найчастіше розслаблюйся.

Спорт - це дуже важливо. Зроби його регулярним. Займися цим всерйоз, складіть разом з терапевтом персональну програму тренувань. Ти заспокоїшся під час тренування і під час них гормони прийдуть в баланс. Додай в раціон продукти багаті кальцієм, якщо твій лікар не вважає інакше.  Сатурн допоможе тобі підтримувати здоров'я в порядку.

Водолій
Ноги нижче коліна і система кровообігу, що включає серце - подбай про них. Швидше за все, ти любиш спорт. І це допомагає тобі підтримувати тіло в хорошій формі.

Але зрозумій, що спорт, навантаження і режим - це дуже важливо, але не можна повністю ігнорувати потреби свого тіла. Водолії повністю володіють своєю «ци». І через це хворіють вони досить дивно, не так, як інші. Для Водолія важливо вести здоровий спосіб життя, дотримуючись дієти і роблячи регулярно вправи. А це важко, з огляду на те, що з роками Водолії схильні до депресій. Але, як не парадоксально, підтримку свого тіла в формі позитивно впливає на їх настрій і на загальне самопочуття.

Риби
Ступні - це особлива зона, якій слід приділити увагу. Відомо, що уява - це твоя найсильніша сторона. Ти дуже багато значення надаєш своїм снам і кошмарів. І, що трохи дивно, ти також схильний до безсоння. На жаль, якщо у Риб не виходить знайти любов і висловлювати її, то він стає жертвою алкогольної або інших залежностей.

Також Риби дуже чутливі і це не завжди приносить користь. Набагато краще було б, якби ти кожен день очищав свої чакри. Тоді ти б навчився спрямовувати свою енергію в потрібне русло. Допоможе медитація і йога.

Джерело: cluber.com.ua.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-1,8047819137573-/ /-pc-/
Top