counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Причини зрад: чому "гуляють" знаки Зодіаку


Переглядів: 136


Причини зрад: чому гуляють знаки Зодіаку

Ніхто не прокидається одного ранку з рішенням зрадити свого партнера. Всі ми хочемо ідеальних відносин, і нікому не хочеться, щоб його зрадила кохана людина, тим самим розбивши серце.

На жаль, відносини рідко бувають ідеальними і на це не впливає те, наскільки сумісні ви по гороскопу, чи є спорідненими душами чи той факт, що ви ніколи нікому не зраджували за все своє життя. Потрібно постаратися, щоб знайти людину, яка зможе зробити вас щасливими і любити вас незважаючи ні на що. Якщо ж ви перебуваєте у відносинах, то повинні розуміти, що для їх збереження над ними потрібно постійно працювати.

Повірте, завжди краще бути чесним і відкритим, навіть якщо ви належите до тих знаків зодіаку, які вважають за краще приховувати свої почуття. Існує величезна різниця між тим моментом, коли ви приємно дивуєтеся, дізнавшись щось нове про свого партнера, і тим станом шоку, коли ви усвідомлюєте, що насправді абсолютно не знаєте людину, з якою зустрічаєтеся.

Коли ваші потреби в стосунках не можуть бути задоволені, а також тоді, коли ви не можете задовольнити потреби свого партнера, у вас можуть початися серйозні проблеми.

Ви можете навіть почати замислюватися про те, як б було знову опинитися вільними або ж почати зустрічатися з кимось іншим. Зазвичай люди спеціально не шукають можливості зрадити свого партнера, але це не означає, що вони ніколи не зраджують. У кожного з нас, відповідно до астрології, є певне бачення своїх відносин, і коли ми не отримуємо того, чого хочемо, то у нас одразу ж виникає бажання знайти того, хто зможе нам це дати.

У деяких випадках люди зраджують, коли насправді повинні розірвати відносини і розібратися в собі. Уявіть, що ви перебуваєте у відносинах, в яких дуже багато романтики, і ви з партнером постійно проявляєте свої почуття фізично, але коли ви хочете поговорити про свої почуття і випустити пар, ваш партнер не показує бажання з вами говорити.

Він може не звертати на це увагу і спробувати просто приємно провести з вами час, або ж спробувати підбадьорити вас романтичними жестами, але це буде не зовсім те, що вам потрібно - вашому знаку зодіаку потрібно спілкування і емоційний зв'язок.

Якщо ваш партнер не буде вас розуміти і не зможе вислухати, ви захочете знайти собі когось іншого і зважитеся на зраду, просто для того, щоб вам було з ким поговорити. Вам буде хотітися знайти того, хто зможе по-справжньому вас вислухати. Навіть на підсвідомому рівні ви можете налаштовувати себе на зраду.

Якщо ваші поточні відносини не можуть задовольнити ваші потреби, зрада може здатися відмінною можливістю почати відносини з кимось новим. Я ні в якому разі не виправдовую зради, і насправді ніхто не повинен цього робити, але якщо ви настільки нещасні в стосунках, що замислюєтеся про зраду, чи не краще буде закінчити їх, а потім знайти кого-то нового?

У кожного знака зодіаку є одна річ, яка для них важливіша за все у відносинах, щоб вони були щасливими і задоволеними, а її відсутність може підштовхнути їх на зраду.

Прочитайте цю статтю до кінця, щоб дізнатися, що може підштовхнути вас на зраду згідно вашому знаку зодіаку.

Овен (21 березня - 19 квітня)
Вам потрібні гострі відчуття в житті, і якщо ви перебуваєте у відносинах, то, найімовірніше, замислювалися про те, які гострі відчуття може подарувати вам зрада. Це зовсім не означає, що ви будете шукати можливість змінити свого партнера. Але все ж якщо вам стає нудно, ви нічого не можете з собою вдіяти і починаєте подумувати про те, щоб знайти кого-то другого. Коли ці почуття не проходять протягом одного дня, ви наважуєтеся на зраду. Це може прозвучати грубо, але вам постійно потрібні гострі відчуття в стосунках.

Якщо ваш партнер не може задовольнити ці потреби, ви знайдете того, хто зможе. Саме з цієї причини ви найбільш схильні зважитися на зраду з усіх знаків зодіаку.

Телець (20 квітня - 20 травня)
Ви дуже вірна людина, для якої в стосунках головне любов. Ви дуже легко закохуються, і кожен ваш новий партнер здається вам тим єдиним. Ви вкладаєте себе в стосунки і очікуєте того ж у відповідь. Ви відчайдушно потребуєте відносинах, наповнених любов'ю і романтикою. Якщо ваш партнер не відчуває тієї любові, яку ви йому даруєте, або якщо вам здається, що вами нехтують, то можете зважитися на зраду. Вам зовсім не здається, що ви багато про що просите, але разом з тим ви не хочете обговорювати ваші проблеми. У деяких випадках, вам буде легше знайти потрібну вам любов у нових відносинах, ніж починати незручні і серйозні розмови зі своїм партнером.

Близнюки (21 травня - 20 червня)
Для вас, Близнюки, моногамні відносини самі по собі можуть бути шоком. Ви віддаєте перевагу трохи почекати і придивитися до інших варіантів, перш ніж пов'язувати себе серйозними стосунками з ким-небудь. Але якщо ви зараз щасливі, це зовсім не означає, що так воно і буде далі. Ви дуже швидко переключаєте свою увагу, і це часто стає  причиною неприємностей.

Якщо ви і зрадите своєму партнеру, то тільки тому, що перемкніть свою увагу на когось іншого. Ви швидше за проведете вечір в місцевому барі зі своїми друзями, намагаючись з кимось познайомитися, ніж залишитеся вдома зі своїм партнером, щоб подивитися "Гру престолів" ось уже котрий тиждень поспіль.

Ви боїтеся втратити нові можливості і не хочете переставати бачитися зі своїми друзями просто тому, що зараз перебуваєте у відносинах. Ваші бажання і потреби постійно змінюються, і ви схильні діяти імпульсивно. Додайте себе в список знаків зодіаку, які з великою ймовірністю можуть зрадити своїм партнерам.

Рак (21 червня - 22 липня)
Раки, вам необхідний глибокий емоційний зв'язок у відносинах. Забудьте про романтику, розмови і жарти; якщо ви відчуваєте неймовірний наплив емоцій кожен раз, коли думаєте про свого партнера, тоді все по-справжньому. Ви та людина, яка шукає свою другу половинку в стосунках. Вам хочеться, щоб вас любили і хотіли.

У вас високо розвинена інтуїція, і ви завжди можете сказати, якщо щось не так. Ви покладаєтеся на свої інстинкти, якщо вважаєте, що вони підказують вам про щось важливе. Ви знаєте, що в правильних стосунках ви будете себе почувати улюбленими, і тому якщо почнете сумніватися в почуттях свого партнера, то можете йому змінити.

Ви можете відчувати жахливу провину за зраду, але в той же час ви відчайдушно потребуєте людину, яка змусить вас відчути себе цілими. Вам би не хотілося змінювати свого партнера, але якщо на кону буде стояти ваша любов - ви зробите виняток.

Лев (23 липня - 22 серпня)
Ви зберігаєте вірність своєму партнерові, незважаючи не всі злети і падіння в ваших стосунках. Ваш гороскоп говорить про те, що ви з партнером вже разом довгий час і вам під силу впоратися з усім, що вам підготувала життя.

Ваш найголовніший страх - втратити свою другу половинку, і ви ніколи не зробите нічого, що може цьому посприяти. Ви можете змінити свого партнера тільки якщо занадто пізно усвідомлюєте, що робите.

Вам подобається проводити час з компанією близьких друзів, але в той же час ви також любите знайомитися з новими людьми. При спілкуванні з новими знайомими, вам дуже легко перейти до легкого флірту, який може здатися безневинним, але насправді таким не є.

Існує ймовірність того, що ви можете змінити свого партнера з кимось із своїх друзів, хочете ви це визнавати чи ні.

Діва (23 серпня - 22 вересня)
Діви, у вас досить методичний підхід до відносин. Ви точно знаєте, який партнер вам потрібен, і тому коли нарешті знаходите того особливого людини і починаєте з ним зустрічатися, то чи плануєте залишитися з ним надовго.

Вам потрібно, щоб ваш партнер прикладав стільки ж зусиль заради підтримки ваших відносин, скільки і ви. Якщо ж цього не відбувається, значить не бувати і вашим відносинам. Ви та людина, яка може виправдати свою зраду, якщо вас до неї щось підштовхне. Вам потрібен працьовитий партнер, який сприймає ваші відносини як хороший варіант для вкладення.

Якщо ви відчуєте, що цього не відбувається, то будете планувати ваше розлучення і почнете замислюватися про те, хто ж зможе ощасливити вас. Хочете ви це визнавати чи ні, але у вас завжди є запасний план на випадок якщо ваші відносини не складуться. Зрада для вас - можливість знайти те, чого вам дійсно хочеться, а не спосіб розбити своєму партнеру серце.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)
Для вас дуже важливо, щоб ваш партнер був вам ще й найкращим другом. Вам потрібна людина, яка зможе збалансувати ваше життя і ніколи не змушувати вам сумніватися в його намірах. Звучить як мрія, чи не так? Ви хочете відносин як в казці, і щоб вас любили саме такими, якими ви є.

Тут все як у вашій улюбленій казці - якщо кришталева туфелька не підійде, значить вам потрібно продовжувати пошуки. Ви самі розумієте, що змінювати погано, але все ж зможете знайти цьому виправдання, адже мета виправдовує засоби. Ви знаєте, що для того, щоб знайти свою другу половинку потрібен час, тому ви ні на хвилину не припиняєте свої пошуки.
Просто пам'ятайте, що зрада це неправильно, і не важливо, яке пояснення ви знайдете своїх вчинків.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)
Ви вкладаєте всього себе в стосунки. Ви хочете, щоб ваш партнер знав, що ви готові на все заради нього. Ви найпалкіші і вірні з усіх знаків зодіаку.
Що ж стосується зрад, то ви навіть не хочете про це думати. Зрада для вас - найгірше, що може зробити ваш партнер, тому чому ви повинні чинити так по відношенню до нього? Тим не менш, ви не проти рольових ігор у ліжку.

Ви любите драму і нічого не можете з собою вдіяти. Без неї відносини стають нудними. Згадайте Блер і Чака з серіалу "Пліткарка": вони любили прикидатися і грати в ігри, але в той же час залишалися вірні одне одному.

Але будьте обережні: все може піти шкереберть, якщо ви не будете пильні. Перед вами складно встояти навіть коли ви самотні, але коли до цього додається елемент небезпеки, оскільки ви зайняті, зрада в реальному житті все ж може статися.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Ви не хочете пов'язувати себе серйозними стосунками, оскільки вважаєте, що повинні продовжувати майоріти, перш ніж остаточно став розсудливим. З усіх знаків зодіаку ви найменш готові до серйозних стосунків. Оточуючим світ для вас немов майданчик, тому навіщо проводити весь свій час на одних турніках, чи не так? Зрада для вас немов гра - вона для вас нічого не означає, і ви не хочете заподіяти біль своєму партнеру. Ви, звичайно, завдаєте йому біль, але змінюєте зовсім не з цієї причини.

Ви ніколи не були моногамні, тому поки робите свій вибір на користь відносин без зобов'язань. Ви можете змінити, якщо ваші відносини з партнером почнуть стає занадто серйозними і вам це не сподобається. Вам потрібні пригоди і гострі відчуття, тому якщо вам почне здаватися, що вас стримують, ви знайдете нового партнера.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Ви вже дуже довго мрієте про той день, коли нарешті зустрінете свою другу половинку. Ви вважаєте, що над відносинами потрібно постійно працювати і приділяти їм належну увагу. Коли ви нарешті зустрічаєте особливу людину і розумієте, що хочете бути з ним, то буквально зі штанів виплигуєте, щоб зберегти ці відносини.

Початкова фаза відносин може нагадувати вам початок бізнес угоди, але це всього лише тому, що ви хочете переконатися, що не витрачаєте свій час на людину, яка згодом розіб'є вам серце. Ви не та людина, яка стане замислюватися про зраду своєму партнерові, адже ви не хочете псувати хороші відносини.

Якщо ж ви нещасливі в стосунках, ви все одно не станете змінювати. Ви швидше за розірвете ці відносини і будете одні, ніж залишитеся з людиною, яка не викликає у вас ніяких почуттів.

Водолій (20 січня - 18 лютого)
Ви завжди виконуєте свої обіцянки. Це означає, що ви завжди приходите на допомогу своїм друзям, залишаєтеся вірними самим собі і берете максимум від відносин. Головне для вас - знайти людину, такого ж відкритого для любові, як і ви самі. Ви знаєте, що знайти партнера і найкращого друга в одній особі не так вже й просто, але ви готові спробувати.

Ви не прихильник зрад, але також не можете заперечувати, що ніколи про них не замислювалися. Якщо у відносинах ви відчуваєте себе немов в пастці, то можете почати замислюватися про те, щоб змінити свого партнера.

Вам необхідно бути з коханою людиною, але при цьому зберегти свою свободу і індивідуальність. Як тільки вам починає здаватися, що все відбувається занадто швидко, у вас відразу ж виникає бажання пригальмувати і зробити крок назад. Іноді ви змінюєте, але робите це, як би дивно це не звучало, з думками про кохання.

Риби (19 лютого - 20 березня)
У вас можуть бути досить обмежені погляди, коли мова заходить про любов. Ви просто одержимі тим, щоб знайти справжнє кохання як у фільмах, що відразу ж відкидаєте тих, хто не відповідає всім пункту з вашого списку. Замість того, щоб ходити на побачення заради досвіду і веселощів, ви робите це тільки заради однієї мети ... або не робите цього зовсім (якщо спочатку розумієте, що не знайдете того, що шукаєте).

Ви дуже тисніть на інших, але в кінці кінців звинувачуйте самих себе. Якщо ви зміните, то будете переконувати себе, що вас змусили так вчинити, оскільки ніхто не може відповідати вашим високим стандартам.

Насправді ви так добре граєте роль жертви, що люди часто забувають про те, що ви просто не хочете прикладати будь-які зусилля. Ви виправдовуєте свої зради тим, що не відчуваєте себе коханими. Вам все ж варто пам'ятати, що потрібно чимало часу і терпіння, щоб зустріти свою справжню любов.

Джерело: cluber.com.ua.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-1,0862050056458-/ /-pc-/
Top