counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Кому вдасться виконати мрії. Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого


Переглядів: 198


Кому вдасться виконати мрії. Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого

На цьому тижні багатьом із нас вдасться виконати свої бажання і мрії, тому що планети опиняться в хорошому положенні для більшості Знаків. Тиждень може видатися насиченим, динамічним і дуже непростим, але це не означає, що про нього залишаться лише негативні спогади. Всесвіт багато чому нас навчить.

Овен
Овнам варто сфокусуватися на любовній сфері життя. Даний період виявиться вдалим для романтики, нових знайомств і початку відносин. Однак навіть щасливий шлюб і любов руйнуються під дією негативних установок, тому не потрібно думати. що ви чогось не можете, що вам щось не по плечу. У любові більше половини успіху становить банальна віра в себе.

Зірки і планети покажуть Овнам, що світ не складається лише з низки чорних і білих смуг. Насправді життя являє собою результат вибору і ставлення до того чи іншого результату. Прийшов час зрозуміти, що змінити можна абсолютно все. Потрібно лише трохи напружитися і побачити всередині себе сильну особистість. Більшості Овнів це по плечу.

Телець
Тельцям зірки радять вирішити фінансові проблеми, зайнятися покупками, роботою і домашніми справами. На цьому тижні створяться прекрасні умови для планування справ, для початку чогось нового, а також для поїздок і відряджень. Залучити більше фінансової удачі Тельцям допоможуть енергетичні магніти для грошей.

Тельці знайдуть особливу харизму в ці сім днів, тому їм вдасться справити враження на протилежну стать. Цей період буде під владою легкої і динамічної енергетики, так що справлятися з емоційним тиском стане набагато простіше, ніж зазвичай. Це означає, що можна зайнятися найважчими завданнями і обов'язками.

Близнюки
Старий мотлох і непотрібні речі створять неприємну атмосферу дому та на робочому місці. Представникам цього Знака доведеться більше часу проводити на самоті, щоб не провокувати навколишніх на негативні емоції. Втім, гармонію можуть принести цілком побутові заняття на кшталт звичайного прибирання.

На цьому тижні Близнюкам важливо бути чуйними і менш нав'язливими. Потрібно прагнути до самоти, але відмовляти людям у допомозі не варто. На чужі випади варто реагувати правильно, твердо, але без відповідної злості. Цей період відмінно підійде для зміни обстановки, релаксації і відпочинку. Що б не сталося, варто більше уваги приділяти саме цим напрямкам.

Рак
Ракам знадобиться свіжий погляд на життя, тому що енергетика планет і зірок теж зазнає деяких змін. Особливий успіх чекає Раків у любовній сфері. Бажано перевіряти любовну сумісність перед початком нових відносин. Це допоможе заощадити час і сили. Романтичним і дуже сприятливим тиждень може стати для тих представників цього Знака, які давно перебувають у відносинах або в шлюбі.

На роботі, в бізнесі і в справах краще не ігнорувати прохання людей про допомогу. Потрібно також уникати сварок і конфліктів. Уміння йти назустріч виявиться для Раків принципово важливим. Ні в якому разі не можна допускати публічних скандалов- все конфлікти краще вирішувати спокійно. Краще поменше спілкуватися в соціальних мережах, замінивши електронне спілкування реальним.

Лев
Всесвіт внесе певні зміни в життя Львів, причому ці зміни не стануть піддаватися якомусь логічному поясненню. Їх наслідки не завжди будуть позитивними, тому потрібно буде змиритися з деякими аспектами.

Основний упор Левам краще зробити на сферу фінансів. Десять правил успіху допоможуть їм стати багатшими, але для цього потрібно сфокусуватися на найважливіших справах, налаштуватися на внутрішні зміни, на пошук нової мотивації.

Діва
Багато Дів захочуть налагодити свої любовні справи. Одиноким представникам цього Знака з великою ймовірністю вдасться зустріти людину, заради якого захочеться перевернути гори. Гороскоп знайомств допоможе дізнатися, як складуться відносини в майбутньому.

 У фінансовій сфері варто уникати занадто великих амбіцій. Впевненість - це добре, але її надлишок не дуже позитивно позначається на справах. Дівам знадобиться реальний погляд на речі - без прикрас. На цьому тижні Діви захочуть рости в усі сторони духовно, бути прикладом для наслідування. Це підвищить їх авторитет будинку і на роботі. До всіх проблем варто ставитися філософськи і без драматизму.

Терези
Зірки і планети можуть зробити Терезів імпульсивними і нервовими. Навіть приємні речі на зразок залучення любові зажадають часу і сил. Краще розслабитися і плисти за течією. Не варто випускати деталей в амурних справах - кожна дрібниця дуже важлива.

На щастя, багато проблем вирішаться самі собою, тому не зажадають витрат енергії зовсім. Найбільш часто це буде відбуватися на роботі, в навчанні і в бізнесі. Це стане якоюсь компенсацією за підвищену нервозність. Аспекти планет можуть викликати хвилю пліток і чуток, так що не варто ділитися ні з ким своїми секретами, щоб потім не довелося пожинати плоди.

Скорпіон
Вплив Скорпіонів на оточуючих їх людей буде неймовірно потужним. Це можна використовувати в своїх цілях, але краще робити це вкрай обережно, щоб ніхто не запідозрив поганого. У фінансових справах допоможе не тільки хитрість і прагматичність, а й грошові прикмети. Варто частіше звертати увагу на дрібниці, які нас оточують.

У важкі моменти зірки радять не перекладати на чужі плечі відповідальність. Потрібно бути сильними і готовими прийняти те чи інше рішення. Багато Скорпіонів у другій половині лютого вирішать ставитися до всього спокійніше, і це буде найкращими ліками від більшості бід.

Стрілець
Стрільцям варто навести лад на робочому місці і вдома. Прибирання за правилами феншуй - відмінний спосіб привернути в життя більше удачі. Це буде не найпростіший період, але досить продуктивний і в цілому сприятливий. Скромність і відсутність жадібності допоможуть Стрільцям залишитися для оточуючих лідерами. Заздрість і розважливість, навпаки, приведуть до здивуванню з боку колег і друзів.

На горизонті можуть виникнути нові перепони в любовних справах. Доведеться почати боротьбу з таким почуттям, як власництва, яке може побудувати непереборні стіни між закоханими. Стрільцям краще абстрагуватися від нього, щоб не доставляти проблем другій половинці.

Козеріг
Козерогам варто прислухатися і придивлятися до оточуючих людей і подій. Все, що відбувається дуже важливо зараз. В любовній сфері представникам цього Знака знадобиться напористість. Не варто пасувати перед труднощами. Щастя близько - до нього потрібно лише дотягнутися. Дуже важливо дотримуватися послідовність дій і боротися зі стереотипами.

У фінансовій сфері і на роботі не варто нікому ставити палки в колеса або ділитися всіма своїми планами. Будинки і на робочому місці потрібен повний порядок, щоб фінансові енергетичні потоки були більш активними. У спілкуванні з колегами буде потрібно показати весь свій професіоналізм.

Водолій
Водоліям потрібно уникати в усьому надмірностей. Корисною буде рішучість, адже деякі ситуації вимагають максимального залучення і мотивації. Потрібно не боятися йти на примирення, на компроміси. Якщо наздоженуть проблеми у фінансовій сфері, то варто скористатися одним з трьох способів ефективного позбавлення від невезіння.

У любовних справах Водоліям пощастить більше. Від слів необхідно переходити до дій. Це прекрасний час для романтики і побачень. Настрій буде стабільним і хорошим, тому тиждень відзначиться великими успіхами в сфері взаємовідносин в цілому. Можна ступити на шлях творчої діяльності, допомагаючи оточуючим краще ладнати один з одним.

Риби
Рибам знадобиться більше холоднокровності. Не варто поспішати в любові і фінансовій сфері, потрібно сфокусуватися на вирішенні найголовніших проблем. Корисно буде ходити на побачення, зізнаватися в коханні, знайомитися з батьками другої половинки, планувати весілля. Всім, хто вже в стосунках, також посміхнеться удача.

Можна вирушати в подорожі і ділові поїздки. А ось дорогі придбання краще поки відкласти на потім. В кінці тижня удача посміхнеться всім, хто захоче зробити подарунок близькій людині. Зміцнити відносини допоможе спільне проведення часу і загальні справи. Не потрібно давати порожніх обіцянок - краще проявляти чесність по відношенню до родичів і друзів. Варто стежити за прикметами на щастя й удачу - Всесвіт буде створювати для Риб багато приємних моментів.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-1,2104079723358-/ /-pc-/
Top