counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Прикмети про весілля по місяцях дізнайтеся, чи вдало вибрали дату


Переглядів: 1434


Прикмети про весілля по місяцях дізнайтеся, чи вдало вибрали дату

Існує безліч прикмет і повір'їв, що стосуються весілля. Дотримуючись їх, закохані зможуть уникнути неприємностей і жити в любові та злагоді

Експерти рекомендують прислухатися до народної мудрості, щоб вибрати найкращий місяць для проведення торжества. Дізнатися, яка дата весілля буде найвдалішою, можна і за допомогою нумерології. Точний розрахунок буде запорукою міцного кохання і везіння майбутньої сім'ї.

Весілля в січні
Початок року і зимові пейзажі приваблюють молодих, тому весілля в січні - не рідкість. Незважаючи на казкову красу, народні прикмети говорять, що на початку року весілля варто проводити не всім закоханим.

За приймете, весілля в січні - це життя з чистого аркуша, повна невизначеність і сюрпризів. Молоде подружжя будуть жити щасливо, якщо зможуть подолати труднощі і будуть разом працювати над відносинами.

За повір'ями, весілля в перший тиждень січня небажана. У цей час триває Різдвяний піст, і веселощі може стати причиною безлічі негараздів в сімейному житті.
У колишні часи на початку року ніхто не одружився, бо церкви не проводили одружень. У зв'язку з цим початок року - не найкращий час для укладення шлюбного союзу.

Вдалим буде одруження в кінці місяця, коли завершуються церковні свята і церква дає свою згоду на проведення урочистої церемонії. Шлюб, благословенний Понад, буде вдалими.
Морозна погода в день весілля обіцяє молодим міцний бак і щастя на довгі роки. Яскраве сонце, в променях якого переливається сніг, говорить про матеріальне благополуччя.

За приймете, легкий снігопад на весілля в січні - до приємних сюрпризів для молодят. Завірюха і заметіль - провісники неприємностей і охолодження почуттів в молодій сім'ї. Дощ у січні - до труднощів і випробувань для молодих. Згідно приймете, наречений повинен вберегти свою кохану від крапель вологи, інакше він може втратити її любов незабаром.

Весілля в лютому
Лютневі весілля проводять часто, адже в цьому короткому місяці природа все ще по-зимовому прекрасна і церемонія перетворюється на справжню казку. Згідно прикметам, весілля взимку не проводять без саней, запряжених кіньми.

Лютий із давніх-давен вважається місяцем закоханих. За приймете, союзи, укладені в цей час, стають міцними, а родини не розпадаються.
Весілля 14 лютого, напередодні Стрітення, - до міцного кохання і щастя молодої сім'ї.
Наречена в лютому перед весіллям чхає - союз буде щасливим, а майбутній чоловік стане надійною опорою в житті.

Нареченому перед весіллям падати - шлюб втрачати. Незважаючи на ожеледь, майбутній чоловік повинен зберігати рівновагу, щоб союз, укладений в лютому, був міцним.
Наречена повинна своїми руками перенести в будинок жениха зимові закрутки і заготовки, щоб новий будинок був повною чашею.

Весілля в березні

Весілля в перший місяць весни грають часто, і на цей місяць також є безліч прикмет, які допоможуть закоханим вибрати прекрасну дату для одруження.

Згідно з повір'ям, весілля в березні - до швидкого переїзду молодих на нове місце проживання.
Вважається, що в березні весілля грають ті, хто не боїться життєвих труднощів, адже після одруження подружжя чекає «притирання», яка може стати серйозним випробуванням.

Сильний дощ на весілля - до достатку і благополуччя молодої сім'ї.
Вітер з сильними поривами обіцяє молодому подружжю безліч приємних сюрпризів і вказує на те, що життя в шлюбі буде веселою.
Мороз в березні - не рідкість, і якщо він вдарив в день весілля, то молоді скоро обзаведуться спадкоємцем, у якого буде міцне здоров'я.

Важкі випробування чекають пару, якщо в день весілля чутні сильні гуркіт грому.
Останні дні березня не підходять для весілля. Молодих очікує безліч труднощів, здатних «розвалити» шлюб.

Весілля в квітні
Весілля, призначені на квітень, можуть бути пов'язані зі складнощами через швидко мінливих погодних умов. Незважаючи на це, молоді часто вибирають цей місяць, і тим, хто зважився на весілля в квітні, варто дізнатися про те, що говорять народні прикмети.

Вважається, що квітень - місяць «смугастий», і подружжю спочатку доведеться переживати те чорні, то білі смуги. Пари, що впоралися з випробуваннями, будуть щасливі один з одним, і їх союз буде міцним.

Проблеми в молодій сім'ї будуть частими, якщо в день весілля погодні умови багато разів зміняться.
Весілля першого числа не грають, щоб щастя в особистому житті не перетворилося в насмішку долі.

Весілля в травні
Найголовніше повір'я, через якого не грають весілля в травні, - «подружжя маятимуться». Згідно прикметам, одруження в останній місяць весни не принесе подружжю щастя, однак не всі схильні вірити в погані прикмети. Крім того, в травні є кілька днів, які ще в давнину вважалися найкращими для шлюбу.

За приймете, в травні одружитися - зі здоров'ям попрощатися.
Ще вона несприятлива прикмета для подружжя: травнева весілля - до втрати дітей.
У травні наші предки активно працювали на землі, тому вважали недоцільним проводити гуляння. Зараз мало хто займається присадибним господарством, тому весілля грають і насолоджуються буйним цвітінням природи.

Ще одна прикмета, що забороняє проводити весілля в травні, пов'язана з застіллям. Навесні запаси провіанту підходили до кінця, а наші предки потроювали широкі весілля, і частування могло не вистачити. До тих, хто проводить мізерну весілля, доля буде неприхильна, і вдома буде бідно.

Весілля на Антипасху - до міцної сім'ї. Тим, хто одружується в Фомина неділя, удача буде посміхатися протягом усього життя.
Ще один вдалий день - Червона гірка. У це свято, за прикметою, створюються найміцніші союзи.
Вдалою буде весілля в травні, якщо наречена буде в білосніжній сукні без окремих накидок і корсетів.
За приймете, весілля в травні повинна бути з викупом, щоб подружжя не потребували грошей.
Ще одне повір'я говорить, що весілля буде вдалою, якщо кільця молодих будуть гладкими, без каменів і інших вишукувань.

Весілля в червні
Молодята люблять перший місяць літа та часто планують весільні торжества саме на червень. Цей місяць досить популярний, і весілля грають, незважаючи на заборони і забобони.

Вважається, що червнева весілля - «медова». Бджоли починають збір меду, і молоде подружжя проведуть солодке життя.
У червні одружуються закохані, союзи створюються міцні. Тим, хто не впевнений у своїх почуттях, весілля краще не проводити, щоб в зрадах і сльозах не жити.

Дощ на весілля - до міцного шлюбу.
Тепла погода і яскраве сонце в день торжества - до міцних почуттів і пристрасті в молодій сім'ї.
Сильні пориви вітру в день весілля можуть розвіяти почуття закоханих.

Весілля в липні
Липневі весілля вважаються успішними, і в цьому місяці багато закоханих намагаються скріпити свої почуття в РАЦСах і церквах.

За приймете, весілля в липні скріплює почуття і дарує молодим щастя в сімейному житті.
Наші предки намагалися не проводити весілля в липні через розпалу робочої жнив. Вони вважали, що подружнє життя не буде гладкою і турботи будуть змінювати один одного нескінченною низкою.

Шлюб в липні - сім'я працьовита. Така прикмета говорить про те, що подружжю доведеться багато працювати для того, щоб їх сім'я ні в чому не потребувала.

У липні нареченій перед весіллям потрібно горе виплакати, щоб в заміжжі сліз не лити.
Сильна злива в день весілля - до багатства молодих.

Весілля в серпні

Останній місяць літа - чудова пора для весіль. Безліч прийме говорять про те, що цей місяць вдалий для скріплення союзу двох люблячих сердець.

Весілля в серпні в пост не грають, щоб Вищі Сили не відвернулися.
За приймете, весілля не можна грати по вівторках, четвергах і суботах, щоб в сім'ї не було конфліктів.
Одружитися в серпні варто на зростаючу Місяць, щоб в сім'ї грошей прибувало і любові.

На столі повинні бути свіжі фрукти і овочі, щоб молоді ні в чому не мали потреби.
Нареченій на весілля найкраще вибирати закрите взуття, щоб в сім'ї не було конфліктів.

Весілля у вересні
Початок осені - прекрасна пора для одруження. Дізнайтеся, які народні прикмети є на цей місяць, щоб шлюб був міцним.

Наші предки вірили, що вересень - містичне час, адже раніше Новий рік відзначали першого числа цього місяця. За приймете, весілля в цей день - початок нової і щасливого життя.
Весілля у вересні - до спокійного життя в достатку.
Подружжю, згідно приймете, вересень несе спокій і гармонію. Тим, хто хоче прожити яскраве життя з постійними пригодами, в цьому місяці одружуватися не варто.

За приймете, весілля у вересні не повинна гратися на позичені гроші, інакше в будинку завжди буде бідно.

Весілля в жовтні
Весілля в жовтні оточені безліччю забобонів, і з ними варто познайомитися перед тим, як призначити точну дату для одруження.

Наші пращури називали жовтня найвдалішим місяцем для одруження. Роботи в полях і городах закінчувалися, урожай був зібраний і наставав час для урочистостей.

За приймете, шлюб в жовтні - до стабільності, достатку і любові молодих.
Весілля в цьому місяці грати - під покровом Богородиці ходити.
Відлига в день торжества - до міцного кохання. Мороз - до випробувань, а опади - на щастя.

Весілля в листопаді
Листопад також вважається вдалим місяцем для проведення торжества. У колишні часи молоді часто призначали дату саме на цей час.

У листопаді одружитися - під Божої захистом бути.
Весілля в Параскеву П'ятницю - на щастя для нареченої, на радість для нареченого.
Багато накритий стіл - до достатку в родині.

Злива в день весілля або сильний сніг - до достатку і взаєморозуміння.
У ніч перед весіллям сніг випав - нареченій по ньому босоніж потрібно побігти. Така прикмета обіцяє щастя в заміжньої життя.
Наречений в день весілля гілочку горобини жінці подарує - назавжди кохану до свого серця прив'яже.
Вітряний день - до випробувань в молодій сім'ї.

Весілля в грудні
Останній місяць року стає все більш популярним серед молодят, адже навколо панує новорічна казка і передсвятковий настрій.

Весілля в грудні щасливою буде, якщо день морозний.
На початку грудня женитися - все життя один одному в любові визнаватися.
Сніг на весілля - до достатку в домі, а дощ - до сліз частим.
М'яка погода в день торжества - до гармонії в молодій сім'ї.
Побачити в день весілля пару ворон або воронів - до міцного кохання і великій родині.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-1,4534878730774-/ /-pc-/
Top