counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Ворожіння на цифрах: як дізнатися про своє майбутнє?


Переглядів: 474


Ворожіння на цифрах: як дізнатися про своє майбутнє?

Дізнатися своє майбутнє може кожен. При цьому не обов'язково бути екстрасенсом - досить лише скористатися простим ворожінням на основі нумерології.

Як тільки люди не пророкують свою долю: хтось користується картами Таро, інші використовують кавову гущу, треті намагаються осягнути таємниці майбутнього за допомогою дати народження. Пропонуємо вам просте ворожіння, яке допоможе дізнатися, що вас чекає протягом дня. Все, що від вас буде потрібно - це увага до цифр і бажання підняти завісу таємниці.

Просте ворожіння на цифрах

Ворожіння, про яке ми вам зараз розповімо, допоможе не тільки дізнатися, що вас чекає протягом дня, але і знайти вихід з будь-якої заплутаної ситуації. Вам буде потрібно 9 невеликих листків паперу (листки за розміром повинні бути не більше гральної карти). Пронумерувати кожен листочок в лівому верхньому кутку цифрами від 1 до 9, перемішайте їх і покладіть лицьовою стороною вниз перед собою. Подумки задайте хвилююче питання. Чим конкретніше він буде, тим точніше виявиться ворожіння. Закрийте очі і витягніть перший-ліпший листок. Те число, яке ви витягнете, і буде розгадкою вашого майбутнього. Залишилося тільки звіритися з тлумаченням цифр.

1 - прийшла пора активних дій. Одиниця вказує, що вас чекає день рішучих дій. Більш того, в будь-якій справі вас буде супроводжувати удача, а значить, вийде вирішити будь-яку, навіть найскладнішу проблему. Можете сміливо починати нові справи - шанси на успіх неймовірно високі.

2 - час планування. Двійка каже про те, що прийшла пора задуматися про своє оточення. Ймовірно, серед знайомих затесався конкурент, заздрісник або недоброзичливець. При такому розкладі краще не поспішати, важливо все як слід обміркувати і не виносити свої плани на суд громадськості. Це буде день злетів і падінь: він може погано початися і сприятливо завершитися, або навпаки, початок дня принесе нові перемоги, а ось вечір може розчарувати.

3 - успішний результат. Трійка віщує удачу в будь-якій справі. Це буде сприятливий день для різної діяльності. Цілком можливо, що протягом дня в життя увірвуться зміни, які виявляться багатообіцяючими. Щоб позитивний прогноз збувся, необхідно проявити більше ентузіазму та ініціативи.

4 - завершення проблем. Число чотири вказує на те, що пора завершити розпочате, щоб забезпечити собі успіх в майбутньому. День також підходить для саморозвитку, роботи над собою, навчання і підвищення кваліфікації. Планувати щось важливе не бажано, так як велика ймовірність витратити сили і нерви даремно. Якщо наздоженуть неприємності, постарайтеся впоратися з ними, використовуючи життєвий досвід і отримані знання.

5 - день творення. Вас чекає день, наповнений таємними знаками долі. Знаки будуть всюди. У цей час сама доля підкаже вам, як поліпшити життя. Будьте уважні, помічайте деталі, щоб не упустити вдалу можливість або підтримку Фортуни. Ризики будуть виправдані, якщо ви знаєте, до чого прагнете.

6 - подолання слабкостей і страхів. В нумерології число шість асоціюється з роботою над собою і своїми внутрішніми проблемами. Можливо, страхи і комплекси вийдуть назовні. Не варто поспішати, день закликає відмовитися від необачних рішень, ризиків, авантюр і нових витівок. Безвідповідальність, небажання працювати над собою і легковажне ставлення до внутрішніх проблем можуть зіграти з вами злий жарт.

7 - прихід довгоочікуваної удачі. У цей день примхлива Фортуна постане за вашою спиною. Рекомендується довести до кінця розпочаті справи, налагодити відносини з близькими, намітити плани на майбутнє. Але варто пам'ятати, що сімка - це духовне число, яке наділяє удачею лише просвітлених і добрих серцем людей.

8 - активізація сил. Життєво важливі питання в цей день вирішаться самі собою, а удача й успіх будуть на вашому боці. Однак для того, щоб досягти успіху в житті, необхідно активізувати потенціал власних сил і можливостей. Неробство може стати причиною серйозних проблем в житті.

9 - перемога. Дев'ятка - це символ перемоги над обставинами і мінливістю долі. Якщо вам випало число дев'ять, то сміливо починайте нові справи - день обіцяє бути сприятливим у всіх газузях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,40926694869995-/ /-pc-/
Top