counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Проблеми лише у невеликої частини людей. Гороскоп на тиждень з 11 по 17 лютого


Переглядів: 120


Проблеми лише у невеликої частини людей. Гороскоп на тиждень з 11 по 17 лютого

Планети і зірки на цьому тижні будуть відносно спокійними. Серйозні проблеми і зміни можуть бути лише у невеликої частини людей.
Астрологи підкажуть, як в середині лютого залишитися на плаву в будь-якій сфері життя.

Овен

Представникам даного вогняного Знака астрологи рекомендують позбутися негативних думок у цей період. Справа в тому, що планети різко змінять свій настрій 14 лютого. У день всіх закоханих зайва увага до цієї сфери стане не найкращим способом проведення часу. Не варто зізнаватися у своїх почуттях, але в той же час краще не дистанціюватися занадто сильно від близьких і тих, хто вам симпатичний. Згодом можна буде звикнути до різкого і полярному зміни енергетики. До вихідних все стане простіше, можливі зміни у фінансовій сфері, зміни на роботі, в справах. Головне - пам'ятати про те, що випадковостей не буває. На вихідних варто провести більше часу в спокої, займаючись домашніми справами.

Телець
Не варто вирушати в далекі подорожі і поїздки в цей непростий період. Корисно бути уважнішими в ситуаціях, коли потрібно приймати важливі рішення. Всесвіт може зіштовхнути Тельців із непростими проблемами, для вирішення яких доведеться попросити когось про допомогу. Можливо, що доведеться також і запропонувати свою допомогу у відповідь. Це прекрасний період для колективної роботи, дружби і любові. Втілити мрію в реальність можна буде за допомогою наполегливої ​​праці і сили думок. Без дій думки будуть марні, а без позитивного настрою і впевненості дії не будуть продуктивними. Усе взаємопов'язано, особливо зараз, коли планети жадають динаміки. Вони хочуть побачити сильних і впевнених Тельців. Цей тиждень ідеально підходить для представників даного Знака.

Близнюки
Астрологи рекомендують Близнюкам не сумувати в період з 11 по 17 число. Планети будуть рідко брати активну участь в побудові подій і в зміні реальності. Тон і ритм усього тижня задасть понеділок. У перший день варто віддати перевагу важливих справ - це може бути зустріч з близькими, співбесіда, підготовка до іспитів і так далі. Багатьом Близнюкам вдасться поставити нові цілі і зрозуміти, чого вони хочуть від життя. Тиждень прекрасно вписується в енергетичні ритми Близнюків. Можна відпочити від усього і вся, і астрологи радять замислитися над тим, як провести тиждень і вихідні. На цих вихідних краще частіше приділяти час самоти. Можна зайнятися особистими справами, але не варто забувати про дані раніше обіцянки.

Рак
Початок і кінець тижня для Раків видадуться досить вдалими. Це означає, що всі основні справи варто намічати саме на ці періоди. З 11 по 13 лютого варто займатися роботою, фінансами, здійснювати покупки і вкладати гроші у власний розвиток. У суботу та неділю бажано віддати перевагу домашнім справам і спілкуванню з родичами і другою половинкою. Також вихідні ідеально підходять для романтики, флірту і початку нових відносин. 14 і 15 числа можливі серйозні перепади настрою. В іншому це будуть дуже стабільні два дні. Їх можна присвятити напруженою фізичною та інтелектуальною роботі, що вимагає максимальної концентрації уваги.

Лев
Цей тиждень для Львів виявиться вельми стресовим і негативним. Принаймні зірки не зможуть підтримувати в цих людях запал. Розраховуючи тільки на себе, цілком реально все одно вийти з ситуації переможцем. В цілому, ці сім днів ідеальні для усамітнення і відпочинку. Також сприятливими справами виявляться знайомства і покупки в інтернеті. Можна оновити гардероб, постаратися знайти другу половинку або друзів-однодумців, не виходячи з дому. Астрологи радять Левам стежити за тим, щоб ніхто сторонній не брав участі в їх особистих справах. Самостійність і самодостатність понад усе.

Діва

Дівам не варто перетягувати на себе чужі проблеми. Цього можна уникнути, якщо не піддаватися емоційного шантажу ззовні. Щоб утримати надмірну чутливість, Дівам потрібно сила волі і підвищений інтерес до особових справ. Варто задуматися над тим, що вимагає максимальної віддачі і уваги. Потрібно вирішити безліч проблем, інакше потім не випаде такого зручного випадку. На цьому тижні все має до раціонального егоїзму і фокусування уваги на собі. Потрібно навчитися говорити «ні», але при цьому залишатися ввічливими і уважним до чужих неприємностей. Тиждень багато розставить по своїх місцях, і до кінця лютого справи Дів можуть сильно змінитися в кращу сторону.

Терези
У ці дні планети будуть дуже спокійними і стабільними для Терезів. Цей продуктивний період краще присвятити важливих справ, які вимагають великих вкладень сил і засобів. Щоб знайти в собі ці сили, астрологи радять заряджатися позитивом з самого ранку. У ці дні бажано не вирушати в далекі поїздки і не міняти обстановку. Стабільність стане запорукою успіху. Великі фінансові витрати теж не приведуть ні до чого хорошого. Краще бути обережніше в цій сфері, тому що будь-яка незапланована покупка може виявитися невдалою.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться зустрітися з проблемами в другій половині тижня. З 14 числа почнеться період частих перепадів настрою, складних життєвих ситуацій. Неділя - особливий день. Деякі важливі події не будуть видні або відчутні, але це не означає, що їх не буде. Астрологи рекомендують в цей день, а також 11, 12 і 13 лютого користуватися інтуїцією, яка загостриться. Увесь тиждень для Скорпіонів розділиться на дві великі частини. У перші три дні можна і потрібно буде впоратися з різними спокусами в любовній сфері, а потім зосередити всю увагу на фінансових питаннях.

Стрілець
На цьому тижні можна займатися пошуками другої половинки. Це буде прекрасний час для романтики, почала відносин. Можна робити вибір, причому спиратися краще на свої відчуття і досвід, не слухаючи чужих порад. У період з 11 по 17 число можна також виходити з відносин, які себе вичерпали. Корисними виявляться поїздки і подорожі, зміна обстановки. Це підніме настрій і допоможе залучити удачу. Можна оновити гардероб, змінити зачіску, знайти нове хобі і спосіб розваги. Головне - не втрачати віру в себе. Це дуже сприятливий тиждень для авантюр в діловій сфері.

Козеріг
У кожного з нас є світлі і темні сторони характеру. На цьому тижні актуальними будуть позитивні сторони людської душі. Потрібно демонструвати оточуючим тільки хороше. Це допоможе уникнути непотрібних пліток, сфокусуватися на роботі і справах. Світ навколо Козерогів стане для них лакмусовим папірцем. По відношенню оточуючих можна буде судити про правильність своїх дій. З 14 числа в свідомості Козерогів почнуть створюватися нові погляди на життя. Це означає, що може змінитися світогляд, пріоритети та цілі. Для успішного завершення справ астрологи радять Козерогам залишатися щирими, в міру скромними і не ставити нікому палиці в колеса.

Водолій
Варто сфокусувати увагу на любовної сфері. Залучення любові - справа непроста. У Водоліїв є всі шанси на успішний початок відносин або на приємне проведення часу зі своєю другою половинкою. Піком позитивної енергетики стане неділя - найсприятливіший день тижня. На горизонті можуть виникнути нові можливості, за які варто чіплятися максимально міцно. Багато проблем на цьому тижні вирішаться самі собою. У найважливіших справах варто звернути увагу на дрібниці, які можуть зробити сильний вплив на результат. Тиждень підійде для фінансової активності, дорогих покупок. У конфліктних ситуаціях варто проявити стриманість і дипломатію. Необачні вчинки краще повністю виключити.

Риби
Рибам доведеться зустрітися з вибором. Приймати важкі рішення легше, коли енергетика і настрій на висоті. Щоб досягти внутрішньої гармонії, Рибам можна підійти до питання з точки зору матеріальних сфер. Астрологи рекомендують викинути весь непотріб. Це допоможе ступити на шлях успіху і удачі. У пошуках фортуни потрібні незворушність і сміливість. Зірки можуть зробити так, що Риби стануть частіше мислити стереотипно. Це не страшно, однак є ймовірність того, що подібний спосіб мислення і прийняття рішень зробить життя цих людей трохи складніше. Також можуть наступити певні труднощі в інтелектуальній сфері. Буде важче отримувати знання і мислити креативно.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Молитва на кохання
Молитва на кохання
Смуток за коханням іноді здатний довести людину до відчаю Адже всі ми хочемо кохати і бути коханими
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
День обіцяє бути активним та динамічним для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватимете приплив енергії та м....
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Чужа душа — потемки Ми не в змозі передбачити дії, мотиви та бажання оточуючих
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи ....
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Спілкування з людьми не завжди сприятливо позначається на самопочутті, і якщо після розмови здоров'я чи настрі....
більше матеріалів
Молитва на кохання
Молитва на кохання
Смуток за коханням іноді здатний довести людину до відчаю Адже всі ми хочемо кохати і бути коханими
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
День обіцяє бути активним та динамічним для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватимете приплив енергії та м....
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Чужа душа — потемки Ми не в змозі передбачити дії, мотиви та бажання оточуючих
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи ....
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Спілкування з людьми не завжди сприятливо позначається на самопочутті, і якщо після розмови здоров'я чи настрі....
більше матеріалів
/-1,0583679676056-/ /-pc-/
Top