counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Чим чоловіків приваблюють дівчата за знаком Зодіаку?


Переглядів: 253


Чим чоловіків приваблюють дівчата за знаком Зодіаку?

Є дванадцять знаків зодіаку, і дванадцять типів дівчат з різними характеристиками, які ми проаналізували і зібрали в систему, яку наводимо в цій статті. Сподіваюся, це корисна інформація. Навіть якщо ти - дівчина: понаблюдай за собою з боку!

1. Водолій (20 січня - 18 лютого)
Такі дівчата подібні сонцю в його зеніті, спокійні і променисті, коли посміхаються. Вона може радіти цілий день просто подарованому квітки або вдалому жарту. Вона дуже вірна, чесна і любити її легко. Те, як вона бачить це життя може змусити тебе закохуватися в неї знову і знову. Але вона не позбавлена ​​і раціональності.

Однак не раджу її злити, так як вона непросто і повільно відходить. Якщо її сильно образити, вона покаже наскільки холодною вона може бути. І вона ніколи не забуде пролитих через тебе сліз.

2. Риби (19 лютого - 20 березня)
Ця дівчина і є те заповітне поєднання краси і розуму. Ти будеш вражений тим, що вона може бути настільки ж інтелектуально розвинена, як і прекрасна. Це воістину чудова дівчина і саме це і є та причина, по якій тебе так до неї тягне. Вона ніжна і вишукана, як квітка, але може також здивувати тебе своєю силою, коли в ній з'явиться необхідність її проявити.

Навіть якщо ти проведеш з нею цілий день в розмовах, ти не втомишся і не захочеш додому навіть ближче до вечора. Її особистість унікальна і дуже цим притягує, від чого й час з нею тягнеться непомітно. Але не приймай її любов і її саму як даність. Також як дивовижна вона може бути, якщо любить тебе, також тобі не пощастить, якщо не любить.

 

3. Овен (21 березня - 19 квітня)
Вона теж дуже жива в душі, але по-своєму. Вона не зводить навколо себе стіни, які ти повинен подолати, щоб бути з нею. Вона екстраверт і тому вона однаково не виглядає сумною, і коли їй сумно, і коли їй дуже весело. Хоча вона зовсім не любить і не вміє прикидатися. Ні перед собою, ні перед іншими. Варто виділити і її унікальне почуття гумору, яке подобається дуже багатьом.

З нею не засумуєш. Вона завжди підтримає хорошу тему для розмови або з радістю здасть її сама. Якщо ти будеш поводитися з нею, як з найкращим другом, то вона буде так само ставитися до тебе. Але не віддавай її довіри, інакше вона може ніколи тебе не пробачити.

4. Телець (20 квітня - 20 травня)
Дівчата, що народилися під цим знаком, дуже відповідально підходять до захисту самих себе від всіх можливих негараздів. І ті, заради яких вони зруйнують цей захист, будуть мати в їх особі опору і вірного партнера назавжди. І вони готові на це піти, навіть знаючи наскільки їм буде боляче в разі не взаємності. Вона може здаватися впертою, сильною і незалежною, але, як і будь-який інший чоловік, вона мріє про справжнє кохання.

Її простіше надихнути, ніж змусити заздрити або ревнувати. Її серце повно рішучості і маси інших емоцій. Таких, як любов, турбота про людей, яких вона цінує. Тобі варто виділити її з інших. Вона іноді може покомандувати, але не думай, що вона тобі не довіряє, вона просто така сама по собі.

5. Близнюки (21 травня - 20 червня)
З такою дівчиною може бути дуже непросто. У них часто змінюється настрій, все не так, як у інших знаків. Тому іноді вони не дуже адаптуються в соціумі. Стеж за цими перепадами. І постарайся зрозуміти її справжню позицію, якою б суперечливою не була її манера поведінки. Тільки знай, що таким чином вона ніким не маніпулює.

Можливо, тільки щоб справити на них враження і їй це вдається. Також вона дуже добре вміє підтримувати. І як тільки ти дізнаєшся її справжню, ти ніколи не зможеш просто пройти повз і залишитися байдужим.

6. Рак (21 червня - 22 липня)
Ці дівчата дуже красиві і привабливі, як зовні, так і внутрішньо. Вони дуже романтичні в душі і дуже легко закохуються. Тому, якщо ви зустрічаєтеся, переконайся, що ніякої хлопець не наблизиться до неї настільки, щоб стати її новим об'єктом любові. Але, в той же час, не забувай давати їй стільки любові, скільки їй необхідно. Також вона буває сором'язлива і консервативна. Тому, якщо вона боїться спробувати щось нове, не змушуй її, тому що це може погано скінчитися.

Вона легко впускає людей в своє коло довіри, але не дай їй відчути, що ти «тримаєш її на повідку». Не дай їй подумати, що ти вважаєш її легкодоступною або недорозвиненою. Така дівчина ніколи не забуде і не пробачить образи.

7. Лев (23 липня - 22 серпня)
Левиці - природжені лідери. Якщо ти пов'язав своє життя з такою, то ти досить скоро побачиш, що вона намагається подбати буквально про все. Можливо, вона трохи завелика в цьому, але ти багато чому у неї навчишся. Вона вміє слухати і говорити, що робить її людиною, на якого завжди можна покластися.

Вона намагається бути хорошим другом і тому рідко кого-небудь засуджує. Навряд чи вона охоче покаже тобі свої кращі риси. Але не квап її з прийняттям цього рішення, тому що їй може здатися, що ти кілька стурбований їй, що відштовхне її. Згодом, якщо їй буде з тобою комфортно, і вона буде в тебе впевнена, то вона відкриє тобі своє серце і впустить в нього. І великий шанс, що ти будеш єдиним.

8. Діва (23 серпня - 22 вересня)
Діву буває дуже складно зрозуміти. Вона може здатися тобі інтровертом через те, що не завжди охоче йде на контакт з тими, хто зацікавлений в спілкуванні з нею. Але якщо ти запитаєш про неї у одного з її близьких друзів, то ти дізнаєшся, що вона любить поговорити. І що, якщо вона тільки захоче, вона може бути дуже приваблива для протилежної статі.

Тому тобі завжди треба бути насторожі і бути готовим змагатися з її шанувальниками за її серце. А ще Діви дуже добрі порадники в різних скрутних ситуаціях. Але у самій неї часто опускаються руки від невпевненості в собі. І тобі доведеться часто її підбадьорювати.

9. Терези (23 вересня - 21 жовтня)
Такі дівчата добре розбираються у відносинах, не залишаючи тобі абсолютно ніякого приводу для занепокоєння. Вони просто ідеальні люди для того щоб в них закохатися. Вони люблять сюрпризи і милі романтичні жести з боку своєї половинки. Вони пам'ятають усі дати і люблять кожен привід для інтимного свята на двох. Вона буде дуже цінувати тебе і, швидше за все, ніколи не змінить і не зрадить.

Вона не буде змушувати тебе ревнувати. І не буде тримати тебе в невизначеності: відразу скаже, чи подобаєшся ти їй чи ні. І якщо так, то тобі дуже пощастило: вона буде купати тебе уваги і милих вчинках, що виражають її любов до тебе.

10. Скорпіон (22 жовтня - 21 листопада)
Скорпіонші створені для любові і точно западут тобі в душу. Те, як вони кажуть, як вони ходять, не залишать тебе байдужим. А найкраща її риса - це любов до книг.
Подаруй їй книгу, і вона відкриє тобі своє серце. Тому що вона інтелектуально розвинена і небайдужа до життя. Вона проста, але приваблива. І якщо вона вирішить зробити тебе щасливим, то їй це обов'язково вдасться. При сильній любові вона здатна на дійсно чудові вчинки. Вона не шукає особистої вигоди, її любов чиста.

11. Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Якщо тобі потрібна та, що не цілодобово твердити тобі «я люблю тебе», і буде знати як зберігати щирі відносини, при цьому зберігаючи свою і твій особистий простір, окремі життя, то дівчина-стрілець - це ідеальний варіант для тебе. Вона дуже крута і здатна радіти навіть незначним проявам любові з твого боку. І не потрібно витрачати особливих зусиль, щоб її утримати.

Вона любить сама приймати рішення щодо свого життя і тому не буде докучати тобі питаннями і проханнями про допомогу. Можливо, у відносинах з нею складно, тому що вона не буде захоплюватися шоколадкам і плюшевим іграшок. Але якщо ти зможеш зазирнути за ширму, то ти побачиш, що вона приголомшлива людина. Вона любить музику і обожнює розвивати свої таланти. І, якщо тобі дано буде це побачити, то ти будеш вражений її внутрішнім світлом. Вона одна на мільйон.

12. Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Вона дружелюбна, але найчастіше у неї є бажаний тип людей, з якими вона любить спілкуватися. Хоча, вона і здатна порозумітися з будь-якою людиною, якщо захоче. Вона може бути дуже своєрідною, але, в той же час, вона як відкрита книга. Тобі не доведеться губитися в здогадах що у неї на думці, вона не робить з цього ніякої загадки.

Вона по натурі щаслива людина і любить перебувати в різних компаніях людей. Вона соціально активна. І вона не виносить негатив, приймаючи тільки позитивні вібрації любові і миру.

Джерело: cluber.com.ua.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів
/-1,0515749454498-/ /-pc-/
Top