counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Хто серед знаків Зодіаку найбільший брехун і як розпізнати цю особистість


Переглядів: 400


Хто серед знаків Зодіаку найбільший брехун і як розпізнати цю особистість

1. Скорпіон
Скорпіони належать до найбільш активних людей у світі. Вони не можуть бути обдуреними, бо це означало б їх вразливість і відсутність контролю над ситуацією. А відсутність контролю представники цього сузір'я ненавидять понад усе. І не важливо, що це за контроль - над власними емоціями, ситуацією або чим-небудь ще.

У пошуках влади і стабільності вони ретельно плетуть свою павутину брехні, що геть збиває вас з пантелику щодо того, чи є в їх словах хоч крапля правди. Скорпіони дуже спостережливі і помічають все те, чого не бачать інші. Тому вони можуть побачити ситуацію або людину під абсолютно несподіваними кутами. Після такого вивчення «об'єкта» ці люди створюють брехню, яка спритно підлаштовує реальність під їхні потреби.

Коли Скорпіон виявляється обдуреним або хтось намагається ввести його в оману, він швидко включає свою захисну реакцію. І хоча зовні ця людина може здаватися доброю і говорить вам теплі слова, всередині ж ще довго таїтиме образу. Можливо, в майбутньому він відповість вам такий же брехнею, якщо побачить, що ви втратили пильність. Така маніпуляція робить зі Скорпіонів найбільших брехунів.

 

Часом ці люди бувають дуже нерішучими. У такі моменти вони брешуть собі або комусь іншому, незважаючи на відсутність будь-яких довгострокових планів. Знову таки, спрага контролю змушує їх приховувати від співрозмовника той факт, що насправді вони не розуміють, що відбувається. Тому Скорпіон приховує своє невігластво під багатошаровою брехнею. Зрештою, він досить розумний, щоб надійно заховати будь-які натяки на свою нещирість. Скорпіон настільки добре замітає сліди, що ви так і не зрозумієте, чи була взагалі в його словах хоч крапля правди. Так само, як роздратований скорпіон жалить свою жертву, за наявності вагомої причини люди, народжені під цим сузір'ям, своїми помилковими заявами приносять оточуючим тільки біль.

2. Близнюки
Близнюки живуть за принципом дуалізму. Саме це і робить їх патологічними брехунами. Як правило, вони неймовірно приємні особистості, поки справа не доходить до необхідності збрехати. А роблять вони це дуже майстерно. Іноді Близнюки плутаються між протилежностями. Таке замішання валить їх у нескінченне стан дилеми, коли вони не знають, де реальність, а де вигадка. У подібній ситуації їм на допомогу приходить брехня. Однак подвійність натури Близнюків зрештою призводить до того, що в більшості випадків вони обманюють самі себе.

Вони не можуть дати вихід своїм внутрішнім «я», а тому заміщають цю нездатність реалізувати себе за допомогою брехні. Розмовляючи з іншою людиною, Близнюки брешуть навіть про речі, про неправдивість яких знають напевно. Цей знак Зодіаку прийнято зображати у вигляді близнят, а тому сприйняття Близнюками реальності не має нічого спільного з реальним світом. І якщо їх картинка реального світу починає спотворюватися, залишаючи близнят у сум'ятті, вони просто брешуть. Тому не варто брати близько до серця навіть найменш прикриту брехню таких особистостей. Вони всього лише намагаються впоратися з цим непростим світом, що розривається між двома протилежними поглядами на нього.

3. Овен
Овна навряд чи можна назвати середньостатистичними брехунами. Ці люди дуже ліниві і безтурботні, щоб упоратися з наслідками своєї брехні. Крім того, вони рідко розглядають брехню як найефективніший спосіб досягти бажаного. Овни - владні люди, які цінують свободу понад усе. Якщо щось заважає їм у її досягненні, то заради отримання квитка на свободу вони готові піти на крайні заходи, усіюючи свій шлях брехнею.
Народжені під цим знаком Зодіаку жадають стабільності в житті. Коли їм здається, що оточення і речі не дають відчути себе в безпеці, Овни часто починають брехати, створюючи навколо себе кокон, у якому вони і ховаються, засліплені бажанням опинитися в комфортних умовах, втрачаючи при цьому зв'язок з реальністю.

Овни чудові в своєму прагненні перемагати. Вони завжди у всьому праві, або, принаймні, їм так здається. Але якщо ситуація, в якій вони опинилися, не підтверджує їх перемоги, ці люди готові розтрощити вас ударом свого «залізного кулака», що є сплавом неправдивих фактів, які, як вам здавалося, вони упускали раніше, і вразливих місць, які, на вашу думку , вони проігнорували заради перемоги. Овни обов'язково спробують довести всім навколо, що саме вони заправляють балом.

4. Рак
Знак Рака зображується у вигляді краба - ніжного всередині, але міцного зовні, або відданого і вірного зовні, але мінливого всередині. Не має значення, яку конкретно рису характеру ми будемо розглядати, тому що як і у випадку з крабом, що здається зовні міцним і черствим, але є ніжним і чутливим всередині, всі Раки здебільшого дуже добродушні люди. Якщо вони бачать у чомусь вигоду для себе, то повністю залучать усі свої навички маніпуляції, будуть крутитися і звиватися, перекручуючи факти і виліплюючи з них те, що більше відповідає їхнім потребам. Для Раків брехня є цілком виправданою, тому що допомагає їм захистити оточуючих від страждань.

Проте, здебільшого Раки обманюють лише себе. З огляду на їх надчутливість, можете бути впевнені, що ваша засмучена друга половинка або друг, народжені під цим сузір'ям, будуть плакати в ліжку доти, поки не заснуть. Прокинувшись уранці з опухлими очима, на ваше запитання про те, що сталося, вони, швидше за все, збрешуть вам, що все в порядку. Ракам не подобається виглядати слабкими і невпевненими. У більшості випадків Рак усе тримає в собі. І для цього йому доводиться брехати. Багато брехати.

5. Лев

Леви - найрішучіші, безстрашні і енергійні. А ще вони цінують свободу. І щоб зберегти її, вони підуть на що завгодно. Лев може зробити неймовірне тільки тому, що це в його силах. Роздуте его підживлює полум'я всередині нього, змушуючи жити на межі можливого. Не важливо, що саме ви скажете Леву, його все одно буде притягувати до себе завдання, яке будь-якій людині здалося б нездійсненним або занадто ризикованим. Зрештою, Лев зануриться в нього з головою. Саме характер змушує таких людей вважати, що вони не здатні припуститися помилки. Щоб переконатися у своїх силах, Леви багато брешуть і не відчувають при цьому жодних докорів сумління. Будучи нетерплячими до будь-якого натяку на мелодраматичність, Лев бреше доти, поки не позбудеться людини, що є джерелом цієї мелодраматичності.

Народжені під цим знаком нізащо не будуть задовольнятися другим місцем, і для того, щоб зайняти вище становище в очах супротивника і навіть самих себе, вони з легкістю прикрасять реальність своєї брехнею. Якщо Лев бачить можливість домогтися чогось більшого і кращого, він тут же почне доводити свою цінність і силу решті світу. За допомогою брехні такі люди зміцнюють власні позиції навіть тоді, якщо у них цілком благі наміри.

6. Стрілець

Як правило, народжені під цим знаком створюють враження веселих, вільних, диких і спонтанних людей, які прагнуть досягти успіху у всіх сферах свого життя. Спонтанна натура Стрільця не дозволяє йому відпочивати, раз у раз викликаючи у нього бажання робити і досягати все більше і більше як для себе самого, так і для оточуючих. Стрільці постійно використовують свою маленьку брехню, щоб підігнати обраний ними шлях під свою ходу і скоріше дістатися до пункту призначення. Вони не люблять завдавати болю друзям і родичам, але це не означає, що Стрілець втратить реальну нагоду. Ось чому цим людям доводиться брехати. Їм завжди хочеться тільки кращого для себе і оточуючих. І якщо цього не можна домогтися за допомогою важкої праці, доводиться задіяти обман.

З цієї ж причини Стрільців не можна назвати патологічними брехунами. Вони рідко вдаються до обману, але якщо це відбувається, то ви навіть не зрозумієте, наскільки вправно вас обвели навколо пальця.

7. Риби

Як знак водної стихії (як і Рак зі Скорпіоном), Риб можна сміливо зарахувати до числа найбільш приємних і розуміючих людей на планеті. Для того щоб ваш друг, народжений під цим знаком, миттю опинився поруч з вами, досить навіть злегка стривоженого виду або нервового посмикування на вашому обличчі. Ці люди не люблять брехати. Як і їх символ риба, вони дуже ніжні і тендітні створіння з вразливою душею. Риби не стануть брехати і заподіювати іншим біль тільки заради задоволення своїх потреб. Тому вони рідко вдаються до брехні. Але, знову таки, для того щоб вижити, рибі потрібна вода. Коли Риби чогось потребують, їх поведінка різко змінюється - вони не тільки роблять ризиковані кроки заради отримання бажаного, але ще і брешуть, змушуючи вас повірити в цю брехню за допомогою невинного виразу обличчя. Проста маніпуляція. І часто люди вірять їм, вважаючи, що стоїть перед ними людина, яка дійсно потребує чогось. Сліпа довіра дозволяє правді вислизнути прямо з-під носа.

Буває, що Риба боїться опинитися кинутої сім'єю і друзями. Отже, можна сміливо очікувати від неї неправдивих компліментів або солодкої брехні тільки заради того, щоб вас утримати. Жага причетності підстьобує потребу Риби в перебільшенні глибини свого емоційного і психічного стану тільки заради того, щоб опинитися десь або з кимось у безпеці. І нехай це складно назвати брехнею в класичному її розумінні, а й правдою це теж не є. Така форма обману більш ефективна для покращення самопочуття Риби, ніж якби вона просто мовчала або, що ще гірше, сказала правду.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
більше матеріалів
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
більше матеріалів
/-1,2327020168304-/ /-pc-/
Top