counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Яке ви дерево за датою народження?


Переглядів: 1136


Яке ви дерево за датою народження?

Знайдіть дату свого народження, а потім знайдіть дерево.

З 01 січня по 11 січня - Ялина

З 12 по 24 січня - В'яз

З 25 січня по 3 лютого - Кипарис

З 04 по 08 лютий - Тополя

З 9 по 18 лютого - Кедр

З 19 по 29 лютого - Сосна

З 1 березня по 10 березня - Плакуча верба

З 11 березня по 20 березня - Липа

21 березня - Дуб

З 22 березня по 31 березня - Горіх

З 01 по 10 квітня - Горобина

З 11 по 20 квітня - Клен

З 21 квітня по 30 квітня - Горіх

З 01 по 14 травня - Тополя

З 15 по 24 травня - Каштан

З 25 травня по 03 червня - Ясен

З 04 червня по 13 червня - Граб

З 14 червня по 23 червня - Фігове дерево

24 червня - Береза

З 25 червня по 04 липень - Яблуня

З 5 липня по 14 липня - Ялина

З 15 липня по 25 липня - В'яз

З 26 липня по 04 серпень - Кипарис

З 05 серпня по 13 серпня - Тополя

З 14 по 23 серпня - Кедр

24 серпня - 02 вересня - Сосна

З 03 вересня по 12 вересня - Плакуча верба

З 13 по 22 вересня - Липа

23 вересня - Оливкове дерево

З 24 вересня по 3 жовтня - Горіх

З 04 по 13 жовтня - Горобина

З 14 по 23 жовтня - Клен

З 24 жовтня по 11 листопада - Горіх

З 12 по 21 листопада - Каштан

З 22 листопада по 01 грудня - Ясен

З 02 грудня по 11 грудня - Плакуча верба

З 12 по 21 грудня - Фігове дерево

22 грудня - Бук

З 23 по 31 грудня - Яблуня

дерева:

* Яблуня (Любов) * - часом тихі і скромні, багато чарівності, привабливості і привабливості, приємне ставлення, флірт посмішка, пригодницькі, чутливі, вірні в любові, хочуть любити і бути коханими, вірні і ніжні партнери, дуже щедрі, багато талантів, люблять дітей, потрібен люблячий партнер.

* Ясен (Гідність) * - неймовірно привабливі, життєрадісні, імпульсивні, вимогливі, не звертають увагу на критику, амбітні, розумні, талановиті, люблять грати з долею, можуть бути дуже егоїстичними, надійні, невтомні коханці, іноді гроші правлять над серцем, вимагають уваги, потребують любові і сильним емоційним підтримки.

* Бук (Творчі) * - мають гарний смак, стурбовані своєю зовнішністю, матеріалістичні, хороша організація життя і кар'єри, економні, гарні лідери, не ризикують без причини, розважливі, чудові життєві компаньйони, дуже люблять підтримувати себе у формі (дієти, спорт тощо).

* Береза ​​(Натхнення) * - життєрадісні, привабливі, елегантні, доброзичливі, скромні, не люблять нічого зайвого, зневажають вульгарність, люблять життя на природі і в спокої, не надто пристрасні, сповнені уяви, мало амбіцій, створюють спокійну і гармонійну атмосферу.

* Кедр (Впевненість) * - володіють рідкісною силою, знають, як пристосовуватися, люблять несподівані подарунки, мають хороше здоров'я, зовсім не сором'язливі, схильні дивитися зверхньо на інших, самовпевнені, хороші оратори, цілеспрямовані, часто нетерплячі, люблять вражати інших, мають багато талантів, старанні, здоровий оптимізм, чекають єдину справжню любов, можуть приймати швидкі рішення.

* Каштан (Чесність) * - незвичайної статури, вражаючі, добре розвинене почуття справедливості, з ними не засумуєш, люблять планувати, вроджені дипломати, легко дратуються, чутливі до почуттів інших, працьовитість, іноді поводяться зарозуміло, час від часу відчувають, що їх не розуміють, страшно сімейні, дуже вірні в любові, в хорошій фізичній формі.

* Кипарис (Вірність) * - сильні, м'язисті, легко пристосовуються, беруть те, що пропонує життя, але не завжди цьому раді, намагаються бути задоволеними, оптимістичні, хочуть бути фінансово незалежними, ненавидять самотність, пристрасні коханці, яких неможливо задовольнити, вірні, іноді запальні, можуть бути непокірними і безтурботними, люблять отримувати знання, їм потрібно бути потрібними.

* В'яз (Благородність) * - приємне статура, одяг зі смаком, скромні вимоги, схильні прощати помилки, життєрадісні, люблять керувати, але не коритися, чесні і вірні партнери, люблять приймати рішення за інших, благородні, щедрі, гарне почуття гумору, практичні.

* Фігове дерево (Розсудливість) * - дуже рішучі, трохи свавільні, чесні, вірні, незалежні, ненавидять заперечення або суперечки, працьовитість, коли хочуть бути такими, люблять життя і друзів, насолоджуються дітьми і тваринами, сексуальні, відмінне почуття гумору, мають артистичним талантом і прекрасним розумом.

* Ялина (Загадкові) * - незвичайний смак, добре справляються зі стресом, люблять все гарне, вперті, схильні піклуватися про близьких, важко довіряють іншим, але при цьому дуже товариські, люблять неробство і лінь після довгих важких годин роботи, досить скромні, талановиті , неегоїстичний, багато друзів, дуже надійні.

* Ліщина (Незвичайні) * - чарівні, почуття гумору, дуже вимогливі, але також можуть бути дуже тямущі, знають, як справити незабутнє враження, активні борці в соціальній і політичній сферах, популярні, досить похмурі, сексуальні, чесні, перфекціоністи, мають точним почуттям справедливості і очікують повної чесності.

* Граб (Хороший смак) * - володіють холодною красою, піклуються про свій зовнішній вигляд та стан, дуже хороший смак, не егоїстичні, роблять життя максимально комфортною, ведуть розважливу і дисципліновану життя, надзвичайні партнери і батьки, в емоційному партнері шукають доброту і визнання , можуть піти на все заради дорогих людей, незвичайні мрії, чесні, щирі і дуже свідомі.

* Липа (Сумнів) * - розумні, працьовиті, приймають те, що дає життя, але перед цим намагаються змінити несприятливі умови на хороші, ненавидять сварки і стрес, насолоджуються поїздками на відпочинок, можуть здаватися жорсткими, але насправді м'які і поступливі, завжди готові пожертвувати чимось заради сім'ї і друзів, володію багатьма талантами, але у них недостатньо часу, щоб їх використовувати, відмінні лідерські якості, іноді ревниві, але надзвичайно вірні.

* Клен (Незалежність суджень) * - незвичайні люди, сповнені уяви та оригінальності, скромні і закриті, амбітні, горді, упевнені в собі, жадають нового досвіду, іноді нервові, у них багато труднощів, хороша пам'ять, легко вчаться, складна любовна життя, хочуть вражати.

* Дуб (Мужні) * - міцна натура, відважні, сильні, непоступливі, незалежні, розважливі, не люблять змін, твердо стоять на землі, люди дії.

* Оливкове дерево (Мудрість) * - люблять сонце, теплоту і добрі почуття, розважливі, врівноважені, уникають агресії і жорстокості, толерантні, життєрадісні, спокійні, добре розвинене почуття справедливості, чутливі, співчутливі, вільні від ревнощів, люблять читати і компанію витончених людей .

* Сосна (Миротворці) * - люблять приємну компанію, жадають миру і гармонії, люблять допомагати іншим, активне уяву, люблять писати вірші, не інформовані про моду, чудове співчуття, доброзичливі до всіх, сильно закохуються, але підуть, якщо їх зрадять або збрешуть, емоційно м'які, низька самооцінка, потребують любові і підбадьорювання.

* Тополя (Невпевненість) * - виглядають дуже мальовничо, талановиті, не надто впевнені в собі, надзвичайно відважні, якщо потрібно, потребують доброзичливості і приємному оточенні, дуже розбірливі, часто самотні, сильна ворожість, чудова артистична натура, хороші організатори, схильні до філософії, надійні в будь-якій ситуації, серйозно ставляться до партнерства.

* Горобина (Чутливість) *- повні чарівності, життєрадісні, обдаровані, але без егоїзму, люблять привертати увагу, люблять життя, рух, неспокій, і навіть складності, одночасно і залежні, і незалежні, хороший смак, артистичні, пристрасні, емоційні, хороша компанія, не прощають.

* Горіх (Пристрасть) * - непоступливі, дивні і сповнені контрастів, часто егоїстичні, агресивні, благородні, широкі горизонти, несподівані реакції, спонтанні, необмежені амбіції, ніякої податливості, складні і незвичайні партнери, їх не завжди люблять, але ними часто захоплюються, вправні стратеги, дуже ревниві і пристрасні, ніяких компромісів.

* Плакуча верба (Меланхолія) * - люблять жити без стресу, люблять сімейне життя, сповнені надій і мрій, привабливі, дуже співчутливі, люблять все гарне, схильні до музики, люблять подорожувати в екзотичні країни, невгамовні, примхливі, чесні, на них можна вплинути, але зніми нелегко жити, коли на них тиснуть, іноді вимогливі.

Джерело: cluber.com.ua.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,57700395584106-/ /-pc-/
Top