counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Рішення багатьох приведуть до протилежного результату: Фінансовий гороскоп на тиждень з 21 по 27 січня


Переглядів: 89


Рішення багатьох приведуть до протилежного результату: Фінансовий гороскоп на тиждень з 21 по 27 січня

Наступний тиждень - час, коли багато подій ув грошовому секторі матимуть одночасно і світлу, і темну сторону. Це - наслідок зміни місячного затемнення у Леві і посиленого Марса в Овні. Буквально будь-яке рішення, прийняте на цьому тижні, може призвести до результату, який буде повністю протилежний очікуванням. Однак якщо згадати, що Марс завжди протегує рішучим і цілеспрямованим, то ідеального часу для втілення планів і задумів ми не знайдемо.

Овен
Марс посилить у Овнів бійцівські якості, а також амбіції і цілеспрямованість, що позитивно відіб'ється на кар'єрі і грошових справах. Астрологи рекомендують не відступати від заздалегідь намічених цілей і не реагувати на сумніви. Тиждень з 21 по 27 січня - особливий час для представників даного Знака, коли успіх може прийти сам по собі, несподівано. Головне - не сумніватися в собі, а йти вперед, тоді вдасться домогтися бажаного і забезпечити собі грошові надходження в майбутньому.

Телець
Позитивний вплив Венери, що побічно зачіпає сферу грошей, на цьому тижні принесе Тельцям позитивні зміни. Представники Знака будуть схильні з оптимізмом дивитися на своє майбутнє і ставити перед собою грандіозні цілі. Астрологи повідомляють, що поточний період - прекрасна пора для розширення особистого авторитету і залучення грошового успіху. Разом з тим зірки радять бути в робочих моментах більш послідовними: без метушні складати плани, прислухатися до інформації, що надходить, і порад впливових осіб, начальства або колег. Розважливість, помножена на підприємливість, дозволить легко досягти успіху і вирішити проблеми з грошима.

Близнюки
На початку і середині тижня Близнюкам краще скористатися ритуалами на удачу, щоб мінімізувати ризики в матеріальній сфері. Справа в тому, що Меркурій, покровитель Близнюків, 24 січня здійснить перехід з Козерога в Водолія, ніж активізує різного роду події і форс-мажори. Продумані плани в останній момент можуть зажадати коригування. У зоні ризику опиняться фінансові інвестиції і авторитет, а також будь-які грошові операції. Астрологи рекомендують утриматися від грошових запозичень і кредитування. Тиждень вдалий для звернення в державні інстанції, для пошуку ділових партнерів та врегулювання складних фінансових питань.

Рак

Існують три способи позбутися  невезіння, які на цьому тижні стануть в пригоді Ракам. Тиждень почнеться з місячного затемнення, що більшою мірою відіб'ється на фінансовому боці життя. За гороскопом це буде період авантюр, ризикових операцій і великих грошових збитків. Тим не менш, не варто засмучуватися: в недалекому майбутньому удача заявить про себе, достатньо лише перечекати цей складний кризовий час. За цей тиждень Раки зможуть стати сильніше, досвідченіше і витривалість, впоратися з багатьма перешкодами і подолати свої побоювання.

Лев
Незважаючи на ослаблене положення Сонця в Знаку Водолія, Леви будуть у прекрасному настрої, що посприяє зростанню працездатності і продуктивності праці. Особливу увагу варто приділити 21 і 23 січня. Аспекти Сонця з Юпітером і Марсом можуть зіштовхнути Левів із досить складним завданням, що вимагає колосальних витрат сил і глибоких професійних знань. Зірки попереджають, що для успішного вирішення поточної ситуації будуть потрібні сили і досвід, інакше може постраждати ділова репутація. Підвищити шанси на успіх допоможуть афірмації на удачу.

Діва
Діви запам'ятають цей тиждень як один із найкращих в новому році. Посилений вплив Марса в Овні забезпечить їм успіх. Зростуть продажі в роздрібній торгівлі, начальство почне прислухатися до ідей Дів, а нові задуми і тверда впевненість у собі зроблять навіть рутинні справи більш цікавими. Тиждень обіцяє бути насиченим і найуспішнішим у фінансовому плані. Єдине, про що попереджають астрологи: бажано уникати самокритики і послідовно виконувати робочі завдання, тоді ризик помилитися повністю зникне.

Терези
Наступний тиждень для Терезів стане часом змін, до яких варто підготуватися вже в понеділок. Венера в Сатурні забезпечить душевну рівновагу і моменти удачі, правда разом з цим можуть погіршитися умови праці або знизиться заробітна плата. Саме тому астрологи радять Терезам присвятити період з 21 по 27 січня розрахунками за боргами, саморозвитку, отримання нового досвіду і відпочинку. А ось з новими планами і грандіозними цілями краще почекати до наступного тижня. Терезам вдасться розширити і зміцнити ділові зв'язки, завдяки яким в найближчому майбутньому вийти змінити життя на краще.

Скорпіон

Марс у сузір'ї вогняного  Овна обрадує Скорпіонів, подарувавши їм фінансове благополуччя. Астрологи зазначають, що на цьому тижні рівень доходів має тенденцію до стрімкого зростання. Крім того, взаємовигідне співробітництво з партнерами дозволить знайти новий професійний досвід. Це допоможе Скорпіонам навчитися швидко і якісно виконувати свою роботу, довівши її практично до автоматизму. Три дні активності Марса (з понеділка по середу) - відмінний час для великих покупок, особливо якщо йдеться про нерухомість або авто. А втілити задумане в життя допоможе сила думки, оскільки кар'єрний успіх буде доступний Скорпіонам, що володіє позитивним мисленням.

Стрілець
Стрільці на цьому тижні здатні досягти вражаючих успіхів на робочому терені, адже в їх Знаку разом відзначаться кілька планет - Венера і Юпітер. Ця астрологічна ситуація спонукає до особистої ініціативи, рішучості і амбітності. Астрологи повідомляють, що Стрільці будуть щасливі в тих справах, ініціаторами яких стануть. Особливо пощастить представникам творчих професій, економістам і бізнесменам. Особисті якості та приховані таланти найяскравіше проявлять в себе в конкурентній боротьбі. Ризик в розумній кількості може призвести до досягнення бажаного. Однак наступний тиждень - не найкращий час для грошових операцій.

Козеріг
Козероги, в чиєму Знаку відзначаться своїм перебуванням Сатурн і Плутон, можуть розраховувати на вдалі можливості і подарунки долі, одним з яких можна назвати шанс раз і назавжди позбутися від фінансових труднощів. Астрологи радять скористатися вдалим збігом обставин, яке випадає не так часто, щоб запобігти негаразди в матеріальному секторі. Згідно астрологічним спостереженнями, Козерогів чекає кілька вдалих днів, позначених аспектами планет-покровителів - 23 і 27 січня. Саме в ці дні Козероги зможуть вплинути на дозвіл практично будь-якої неприємної ситуації.

Водолій
На цьому тижні Водоліям вдасться знайти оригінальний вихід з будь-якого курйозного положення, що може стати в нагоді як самим Водоліям, так і їх родичам, друзям або колегам. Знайти рішення заплутаної ситуації допоможуть несподівані вдалі обставини, викликані спадом сонячної енергетики. Однак смуга такого везіння не триватиме до кінця тижня і вже в її середині Водоліям знову доведеться повернутися до більш стандартної і стабільній обстановці, наприклад, зайнятися поточною роботою. У вихідні буде потрібно обережність у поводженні з грошима: нестабільне вплив зірок може посилити марнотратство, підштовхнути до невиправданих ризиків або позбавити грошового успіху.

Риби

Вплив Венери допоможе Рибам стати практичнішими й обачнішими і, можливо, навіть направити думки і уяву в корисне русло. Також планета-покровитель підтримає в Рибах впевненість, позбавить від зайвого занепокоєння, підкаже потрібний шлях, вірний маршрут або надійне джерело інформації. Астрологи рекомендують довіряти інтуїції і своїм почуттям, але не дозволяти емоціям брати вгору. В іншому випадку грошова удача вислизне. Продуктивні нові плани, підвищення кваліфікації, обговорення, консультації, наради, домовленості, особливо з фінансових питань. Покупки і ревну працю на цьому тижні вигідні в перспективі.

Якщо вірити астрологам, передостання тиждень січня виявиться досить непередбачуваною, але відносно вдалої і спокійною. А значить. нам не варто чекати великих проблем в матеріальному плані.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-1,3975069522858-/ /-pc-/
Top