counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Зодіакальні пари з найвищими шансами побудувати міцні відносини


Переглядів: 158


Зодіакальні пари з найвищими шансами побудувати міцні відносини

1. Риби і Телець
Ці два сузір'я розташовані майже на протилежних кінцях Зодіакального ряду, що сприяє більш сильному кармічному зв'язку і глибокому співпереживанню один одному. Союз народжених під цими знаками, як правило, щасливий. Риб відрізняє їхні мрійлива натура і ідеалізм, а знак стихії Землі Тельця допомагає його партнеру повернутися до реальності і стати більш практичним. У цих відносинах утворюється ідеальний баланс між партнерами. У світі астрології таку пару можна сміливо назвати спорідненістю душ.

2. Терези і Овен
Кожна зі сторін у цих відносинах направляється планетою любові (Венера) і пристрасті (Марс). І Терези, і Овен є соціальними метеликами і деякою мірою екстраверти. Напевно, це одна з найяскравіших пар у світі. Вони відкриті і всюди наповнюють життя радістю і веселощами.

 

3. Овен і Близнюки
Полум'я і Повітря. Разом народжені під цими знаками створюють неймовірно згуртовану пару, як і їх елементи. Це дуже оптимістична пара, яка використовує будь-яку можливість з кожної ситуації, незалежно від виникаючих труднощів. Разом Овен і Близнюки долають всі свої труднощі з усмішкою на обличчі, незалежно від обставин. Їхнє кохання сповнене пристрасті, і жоден із них ні на хвилину не забуває про свого партнера.

4. Скорпіон і Рак
Ця пара цілком може претендувати на статус союзу споріднених душ. Роман між цими двома людьми носить дуже бурхливий характер, тому що кожен із них відрізняється пристрастю, власницькою натурою і вірністю. Часом обидва вони можуть дуже сильно ревнувати кохану людину, проте з обопільна відданість швидко робить таку ревнощі безглуздою. Заради демонстрації своїх прав на партнера і позбавлення від небажаних залицяльників (знову таки, через ревнощі), народжені під цими знаками з легкістю йдуть на публічний прояв почуттів.

5. Лев і Стрілець
Цей союз буквально вибухає від феєрверків. Пара Лев-Стрілець гаряча і пристрасна, а обидва партнери повні життя і амбіцій. З боку їх союз виглядає як вечірка для двох. Народжені під даними знаками дуже активні і підштовхують партнера з розширення своїх кордонів (в хорошому сенсі слова, звичайно).

Вони мотивують один одного на досягнення поставлених цілей, можуть вести досить глибокі або легкі кумедні розмови. Часом між ними можуть виникати сварки щодо першості, але в світі немає нічого такого, чого б ці закохані не могли разом подолати.

6. Водолій і Діва
Ці двоє при всьому бажанні не змогли б бути ще більш різними. Вони як різні полюси у магніту. Але, як відомо, протилежності притягує один до одного. Аналітичне мислення Діви разом з аналітичним складом розуму Водолія виявляють все найкраще і найгірше в їх любові. Ніхто з них не чекає, що партнер заради нього якось зміниться. По правді кажучи, це і є причина всіх їхніх конфліктів.

Відмінності Діви і Водолія породжують між ними взаємну повагу. Вони люблять один одного за те, ким вони є, незалежно від того, наскільки їхні думки можуть відрізнятися. Це дуже непрості відносини, але якщо між ними спалахнула іскра, то полум'я пристрасті вже не зупинити.

7. Козеріг і Телець
Ця пара завжди сидить у кутку кімнати і тихо обговорює кожного присутнього, але не в поганому сенсі слова. Навпаки, вони ставляться до інших як найкращих друзів, яким можуть сказати все, що думають. А ще Козеріг і Телець одягаються у схожий одяг, дотримуються стилю і завжди виглядають ідеально. Сидячи поруч із ними, у вас мимоволі виникає відчуття, ніби в них тече королівська кров. Розумієте, про що я? І для цього їм зовсім необов'язково бути представниками вищого світу. Разом Телець і Козеріг чарівні і підкорюють всіх оточуючих з першого погляду. Для прикладу їх можна порівняти з Beyonce і Jay Z.

8. Риби і Скорпіон
Коли між цими знаками стихії Води спалахує любов, то все це по-справжньому. У світі астрології їх теж прийнято вважати спорідненими душами. Зовні така пара виглядає дуже м'якою і спокійною, але коли Риби і Скорпіон знаходяться на відстані один від одного, вони тут же перетворюються в абсолютно інших людей. Це невимушені відносини з достатньою кількістю романтичних почуттів, достатнім рівнем взаємоповаги і невеликими дивацтвами.

9. Близнюки і Діва
Чи є у вас друг, який дзвонить вам о 3-й годині ночі тільки для того, щоб розповісти, що частка пилу, що потрапила йому в око, нагадала про йому про неминучість кінця світу? А тепер уявіть собі, що двоє таких людей, тільки набагато розумніші, почали зустрічатися. Їхні стосунки це немов домашня версія дискусійного клубу. Вони розумні, глибокодумні і обговорюють один з одним різні дрібниці до тих пір, поки обидва не відчують задоволення. Близнюки і Діва можуть бути однаково впертими в своїх поглядах, але тільки до того моменту, поки їх неприховані почуття не почнуть переростати у вороже невдоволення. Їм потрібно стежити за тим, щоб не уникати важливих розмов щодо їх відносин.

10. Овен і Козеріг
Почати такі відносини трохи складно, але якщо вам це вдалося, то вони будуть схожі на справжню магію. Союз між Овном і Козерогом нагадує нерозривне партнерство. Це та пара, де командна робота настільки синхронізована, що будь-які спроби піти проти них все одно що намагатися голими руками пробитися крізь стіну. Разом вони непереможні, важливо лише дотримуватися одного ритму. Не радимо вам сперечатися ні з одним з партнерів цієї пари, тому що вони можуть дати серйозну відсіч, якщо побачать в вас загрозу.

11. Терези і Близнюки
У цих відносинах присутнє вибухонебезпечне поєднання гармонії, інтелекту, любові і сумісності. Ці партнери належать до знаків стихії Повітря, і в той час як Близнюки обожнюють хороший суперечка, Ваги намагаються уникати конфліктів. Саме тому вони і є гарною парою. Кожному з партнерів потрібно свій вільний час. Так Близнюки не дають волю своїм бажанням посваритися, а пристрасть в цих відносинах виявляється майже недосяжною для будь-якої іншої зодіакальною пари.

12. Овен і Стрілець
Ці двоє абсолютно сумісні. Три слова: пристрасть, ентузіазм і енергія. Вони енергійні в своїй любові, і з розвитком відносин ця енергія тільки наростає. Овен і Стрілець дуже веселі і просто обожнюють походи. Навіть не знаю, як у них все це виходить.

13. Риби і Рак
Інтуїція і дбайливість Рака в поєднанні з глибокою, емоційної і пристрасною натурою Риб допомагає їм створити дійсно міцний союз. Обидва знаки стихії Води сумісні між собою, їх любов заслуговує повагу і викликає заздрість у оточуючих. Вони дуже стримані у вираженні почуттів, вважаючи за краще показувати їх лише один одному.

14. Діва і Телець
Діва і Телець практичні, щирі і віддані один одному. Подібні відносини так просто не відпускають людини, тому перш ніж спробувати їх розірвати, подумайте тричі.

15. Водолій і Овен
Вони ідеально підходять один одному, тому що знають, коли їм потрібно побути разом, а коли - усамітнитися. Завдяки своїй авантюрній натурі народжені під цими знаками ніколи не втомляться один від одного, і це стосується всіх сфер їхнього життя (як у ліжку, так і за його межами). Вони люблять постійно пробувати щось нове разом, а тому є дуже хорошою командою. Якщо ви бачите пару, яка подорожує разом і разом пробує смачну нову їжу, то перед вами напевно Овен з Водолієм.

16. Рак і Телець
Обидва ці знаки цінують один одного за те, ким вони є. Вони не відчувають необхідності міняти свого партнера, тому що люблять його і можуть закривати очі не деякі речі. Обидва знаки знають, коли потрібно доповнити один одного і як один за одним доглядати, щоб зберегти інтерес і задоволення від відносин.

17. Близнюки і Водолій
Їхні стосунки є найвищим уособленням шаленого кохання. Ця пара - настільки незвичний сусід, що вранці на пробіжці ви легко можете застукати їх на вулиці за поїданням жаб'ячих лапок. Вони люблять пригоди і розваги, не бояться пробувати нові речі і розуміють, коли їхньому партнеру потрібно побути наодинці зі своїми думками, тому що і самі часом відчувають те ж саме.

Їхній зв'язок змушує навколишніх думати, що ці двоє знайомі ще з минулого життя. Просто їхні стосунки розвиваються настільки швидко, немов до цього Близнюки і Водолій знали один одного вже багато-багато років.

18. Стрілець і Близнюки
У цих відносинах партнери буквально закінчують пропозиції один за одного. У навколишніх це може викликати роздратування, оскільки в основі даних відносин лежить публічний прояв почуттів. Ці двоє з'єднані на психологічному рівні і дуже поважають один одного. У них яскраво виражена індивідуальність, а ще заради партнера вони легко жертвують своїми потребами.

19. Овен і Лев

 Любов між Левом і Овном сповнена пристрасті. Це дуже гарячі відносини. Обидва знаки Зодіаку належать стихії Вогню, а тому часом ситуація між партнерами сильно загострюється. Проте, ці відносини мало що може зіпсувати.

Якщо ви не знайшли себе в цьому списку, не варто турбуватися. Немає нічого поганого в тому, що ви зустрічаєтеся з якимось іншим знаком Зодіаку, незалежно від того, що вам каже з цього приводу астрологія.

Ну а якщо ви щиро вірите в зоряні передбачення і згодні розірвати відносини з коханою людиною тільки тому, що ваші сузір'я несумісні, не турбуйтеся. Швидше за все, вам і так не судилося бути разом. Зрештою, відносини вимагають наявність взаєморозуміння і готовність до імпровізації. Не має значення, під яким знаком ви народилися - Скорпіона, Овна, Рака або Лева. Важливо інше - щоб ви досить сильно кохали один одного і не дали перешкодити вашому коханню нічому іншому. Источник.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-1,2089650630951-/ /-pc-/
Top