Що не можна робити, щоб не привертати злидні

07.01.2022, 21:00

Багато хто прагне до фінансового достатку і стабільності, проте іноді так відбувається, що за постійною роботою нічого не вдається заробити. У таких випадках потрібно звернути увагу на нехитрі дії, які дозволять не привертати в життя бідність.

Не викидайте сміття ввечері

Народна прикмета була придумана не дарма. Проводьте прибирання вдень ​​або вранці, коли сонце ще не йде до заходу, але ніколи не викидайте сміття ввечері після заходу сонця. Це відлякує фінанси і притягує неприємності. Пам'ятайте, що разом зі сміттям ви викидаєте своє везіння і удачу.

Не збираєте мотлох

Не варто накопичувати в своєму будинку непотрібні речі, які, як часто вважають, "ще знадобляться". Викиньте зламаний триколісний велосипед онука, який вчора одружився, засохлі банки фарби, рваний і дірявий одяг. Також слід позбавлятися битого і тріснутого посуду, не тримайте вдома зламану побутову техніку. Зробіть генеральне прибирання і викиньте все це сміття, що  не пускає у ваше життя нові емоції і достаток.

Не смітіть в оселі грошима

Не потрібно розкидати гроші по оселі, бо вони люблять шанобливе ставлення. Складайте монети в спеціальну скарбничку або коробку, але не кидайте їх на підлогу. З купюрами теж потрібно бути акуратними і не кидати їх де попало. 

Читайте АСН в Google News