У Київській області на святі в школі п'яний чоловік влаштував різанину

27.12.2018, 22:48

Чоловік в стані алкогольного сп'яніння влаштував різанину на шкільному ранку в селі Сулимівка, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

"Під час святкування дітьми Нового року в місцевій шкільній їдальні прийшов невідомий, який хотів потрапити на новорічне святкування, проте йому намагався перешкодити батько одного з учнів. Між двома дорослими чоловіками виник словесний конфлікт, після чого зловмисник завдав батькові учня кілька ножових поранень і зник з місця події", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 35-річний бешкетник був п'яний. Пізніше поліція затримала жителя Яготина, який займався знищенням речових доказів.

Зараз поранений чоловік знаходиться в лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Лиходієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше повідомлялося, що двадцятирічний юнак жорстоко побив родича стільцем, облив його обличчя спиртом і підпалив, після чого зник у невідомому напрямку в селі Барахти в Київській області.

Читайте АСН в Google News