На Львівщині в електричці влаштували масове побоїще і напали на поліцейську

27.12.2018, 11:16

Пасажири електрички "Львів - Здолбунів" влаштували масову бійку в громадському транспорті і поранили поліцейську, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціъ у Львівській області.

За даними поліції, 25 грудня до правоохоронців надійшло повідомлення про бійку і хуліганство в електричці, яка на той час прибувала на станцію в м. Красне.

На місце події оперативно прибула група реагування патрульної поліції Буського відділення поліції. Під час встановлення всіх обставин події та осіб правопорушників один з учасників бійки раптово завдав поліцейській ударів по обличчю і голові.

Капітана поліції госпіталізували, у неї діагностували струс головного мозку та забої тіла.

Правопорушника, який завдав тілесних ушкоджень працівникові поліції при виконанні професійних обов'язків, затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився 47-річний житель Буського району. Незабаром суд обере йому запобіжний захід.

Правоохоронці також встановили особи всіх причетних до вчинення хуліганських дій у потягу приміського сполучення. Обставини події встановлюються. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за двома статтями.

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині жителі села побили десантників.

Читайте АСН в Google News