Як в домашніх умовах дізнатися, чи є на вас порча або пристріт

15.12.2021, 06:17

Піддатися порчі або пристріту може будь-яка людина. Визначити, чи є на вас негативний вплив, можна в домашніх умовах. Чим швидше провести діагностику, тим простіше буде позбутися від негативу.

Експерти пропонують кілька простих і дієвих способів для визначення порчі та пристріту. З їх допомогою легко визначити ступінь впливу в домашніх умовах, а після цього самостійно зняти будь-яку негативну програму.

1. Налийте склянку чистої води, поставте її перед сном біля ліжка. Після пробудження спаліть три сірники і киньте їх в воду. Постарайтеся не обпектися: для цього тримайте сірники пінцетом. Якщо сірники плавають на поверхні, то ніякого негативного впливу немає. Сірники, плаваючі у воді вертикально, вказують на пристріт. На псування вказують потонулі сірники.

2. Придбайте в церковній лавці освячену свічку. Вдома залишіться на самоті, запаліть гніт і проведіть свічкою навколо себе. Псування і пристріт виявлять себе: свічка буде потріскувати, чадіти або зовсім згасне. Позбутися від впливу можна за допомогою молитви від пристріту і псування. Читати її слід три рази поспіль перед будь-іконою.

3. Налийте в будь-яку прозору ємність води, розбийте свіже куряче яйце і акуратно перелийте в воду, щоб не пошкодити жовток. Сядьте поряд і зачекайте кілька хвилин. Про те, що є легке псування, скаже жовток, що опустився на дно, від якого вгору піднімаються смужки білка. Білок, що виглядає як павутина з вкрапленнями бульбашок повітря, говорить про сильний негативний вплив на вас.

4. Вмийтеся проточною водою. Дайте шкірі висохнути, а потім візьміть золоту каблучку. Проведіть нею по щоці. Якщо на шкірі залишиться темний слід, то на вас є порча. Зняти її можна за допомогою перевіреного методу.

5. Розтопіть віск і скачайте з нього кульку. На одній стороні акуратно намалюйте православний хрест. Прокатайте восковою кулькою по голові. Якщо ви відчуєте нездужання, у вас закрутиться або запульсує голова, то псування є.

Читайте АСН в Google News