counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як збільшити шанси на успіх. Гороскоп на тиждень з 20 до 27 грудня


Переглядів: 217


Як збільшити шанси на успіх. Гороскоп на тиждень з 20 до 27 грудня

Зима вже йде повним ходом. Когось це надихнуло, а когось, навпаки, змусило засумніватися в собі. Якщо ви відносите себе до другої групи, використовуйте частіше позитивні афірмації на успіх. Треба якомога частіше говорити собі, що ви сильні і здатні на багато що: так буде більше шансів на успіх в будь-якій справі. Психологічний настрій грає в такі періоди дуже важливу роль.

Овен

Стабільний тиждень чекає Овнів: в цей час варто зайнятися самими насущними і важливими справами. На вихідних активність планет буде максимальною, тому можна чекати позитивних змін в любові і справах. Навіть будні дні можна присвятити тому, що вважають найбільш важливим самі Овни. Можна аналізувати минулі вчинки, затівати щось нове і будувати плани.

Астрологи радять помиритися з тими людьми, які перебувають з Овнами в конфліктній ситуації. Якщо Овни хочуть зустріти Новий Рік в гарному настрої, то потрібно зробити для цього все можливе вже зараз. Змінити долю і очистити карму можна також за допомогою примирення оточуючих. Овнам потрібно виступати в ролі миротворців якомога частіше, щоб заробляти авторитет.

Телець

Планети самі внесуть корективи в життя Тельців. Добре, що ці зміни будуть максимально приємними: мова йде про усунення конфліктів, а також про нормалізацію відносин в цілому. Це буде час гармонії, але від Тельців знадобиться деяка активність. Астрологи радять зберігати спокій і йти на контакт. Самотою всіх проблем зараз точно не вирішити.

Недостатньо бути просто доброзичливими. Тельцям необхідно бути справедливими і уважними до оточуючих. Це дозволить зробити переворот в особистому житті — вивести відносини на новий рівень або ж знайти другу половинку. 24 і 26 грудня — два найдинамічніших дня тижня. Вони можуть стати часом нових перемог як в любові, так і в бізнесі або в справах. Запрограмувати себе на успіх Тельцям допоможуть п'ять способів впливу на підсвідомість.

Близнюки

Вихідні дні стануть ідеальним часом для домашніх справ і турбот, оскільки в кінці тижня енергетика планет стане деструктивною. Краще провести останні три-чотири дні на самоті і комфорті. Бажано користуватися намовляннями на удачу перед важливою справою. Початок тижня, згідно з думкою фахівців, буде ідеальним для будь-якої роботи і максимальної активності.

Фінансові витрати краще обмежити: покупки не доставлять стільки задоволення, скільки могли б. Спонтанність у всіх сферах і зовсім може виявитися небезпечною. На цьому тижні потрібно бути уважнішими і завбачливі. Астрологи радять приборкати чуттєвість і позбутися від непотрібних переживань.

Рак

У всьому хороша міра: якщо працювати, то строго відведену кількість часу; якщо ходити на побачення, то з тими людьми, в яких можна бути впевненими. У фінансових справах ця поміркованість теж буде дуже важлива — ніяких необґрунтованих витрат бути не повинно. Бажано здійснювати покупки максимально обережно і передбачливо.

Методика холотропного дихання допоможе позбутися від стресу і поганого настрою. На цьому тижні найбільша небезпека для Раків представлена ​​настроєм планет в понеділок. Далі планети і зірки будуть повільно йти до гармонії, а її пік намічений на суботу і п'ятницю. В цей час і відпочивати, і працювати буде найкраще. Неділя — ідеальний день для домашніх справ.

Лев

Сімейним Левам не варто фліртувати з протилежною статтю. Зірки посприяють підвищенню необачності, здатної привести до розколу у відносинах. Астрологи радять, навпаки, зайнятися зміцненням любові. Цей тиждень чудово підійде для спільних справ, зміни обстановки, покупок. Одиноким Левам бажано не сумувати і не втрачати надію на зустріч з приємною людиною, яка зможе стати другою половинкою в майбутньому.

Намовляння від сварок і скандалів в сім'ї допоможуть Левам мінімізувати ризик розладу. Рекомендується менш гостро реагувати на негатив простих перехожих, колег або друзів. Знаходити з людьми спільну мову не так-то просто, особливо коли зірки і планети в такому дисонансі. Найсприятливіші дні тижня для Львів — вихідні. Їх варто витратити на невідкладні сімейні та особисті справи.

Діва

Енергетика цих людей буде максимальною у вівторок. З четверга планети загрожують відвернутися від Дів, змусивши їх відчувати серйозний енергетичний голод. Працьовитість — ключ до вирішення будь-яких проблем, особливо зараз, в період зміни енергетики. Фінансова сторона життя буде благополучною в середині грудня, але гроші з неба не впадуть: за кожну копійку доведеться боротися.

Те ж саме стосується і сфери любові. Тут баталії будуть не менш жаркими. Сильні змови на везіння допоможуть Дівам зберегти удачу поруч з собою. Покладатися в усьому на пані Фортуну не можна, тому на цьому тижні потрібно шукати підтримку у інших людей. Можливо, у Дів знайдеться знайомий, який підкаже найлегший спосіб подолання проблем. Іноді рішення лежить на поверхні, а ми його не помічаємо.

Терези

У Терезів на цьому тижні дуже швидко будуть закінчуватися внутрішні ресурси, проте в п'ятницю та неділю ситуація виявиться прямо протилежною. Ці два дні варто використовувати як майданчик для виправлення своїх проблем і минулих помилок. В інші дні краще не виходити за межі зони комфорту, займаючись звичними справами і не ризикуючи.

До економності зірки підштовхувати Терезів не стануть, тому по магазинах краще поки не ходити. Підготовку до новорічних свят рекомендується почати з наступного тижня. Ці сім днів при належному рівні обережності представників даного Знака Зодіаку можуть бути вельми стабільними. Терезам варто сподіватися на краще, але не забувати озиратися по сторонах і своєчасно відпочивати. Позбутися від апатії допоможе спеціальна ефективна медитація.

Скорпіон

У Скорпіонів можуть початися проблеми зі здоров'ям. Щоб цього не сталося, досить бути передбачливими у всьому, що стосується самопочуття. Не варто перенапружуватися, займатися екстремальними видами спорту, переохолоджуватися, а також сумувати без причини. Втім, навіть якщо Скорпіони зможуть знайти причину для смутку, краще цього не робити.

Рішучі дії і оптимістичний настрій — ось що призведе до здійснення бажань і допоможе зберегти здоров'я. Також дуже важливим буде захист від негативної енергії. Астрологи радять Скорпіонам зайнятися такими справами, які не вимагають допомоги оточуючих. Джерелом негативу можуть бути навіть найближчі люди.

Стрілець

Сильні намовляння на удачу допоможуть Стрільцям залишитися на плаву в непрості хвилини. На цьому тижні зірки і планети будуть стабільними, проте астрологи відзначають високу ймовірність того, що ця стабільність погано позначиться на натхненні Стрільців. На цьому тижні варто побоюватися песимістичних думок, невпевненості і безпідставних сумнівів.

Особисте життя самотніх Стрільців зміниться, але не варто думати, що Всесвіт просто візьме і подарує ключ від щастя першому зустрічному. Доведеться поборотися за щастя. Люди чекають від Стрільців якихось позитивних дій, добра і уваги. Якщо представники цього Знака зможуть допомогти оточуючим, заразивши їх позитивом і впевненістю, вони відплатять їм своєю любов'ю. Це означає, що доленосна любовна зустріч, швидше за все, буде випадковою.

Козеріг

Негативні вірусні програми — ось основне джерело небезпеки для представників цього Знака Зодіаку. На цьому тижні планети будуть активними і позитивними, так що життя Козерогів перетвориться, але сили планет не вистачить для того, щоб стримати можливий негативний настрій. Можуть повернутися погані думки з минулого, невпевненість. З цієї причини не варто займатися самоїдством і критикувати себе за кожну дрібницю. Козерогам потрібно хвалити себе і робити собі компліменти, але не втрачати об'єктивності.

Люди можуть тимчасово відвернутися від Козерогів, але не варто дошукуватися причин. Можливо, неприємності і зовсім обійдуть Козерогів стороною, проте потрібно підготуватися до будь-якого результату, так що краще слідувати простому правилу: справі — час, а потісі — година. Потрібно натиснути перед Новим Роком, і зараз найкращі дні для того, щоб натиснути на педаль газу до упору.

Водолій

Водоліям допоможуть сильні обряди на виконання бажання. Це чарівний період, в який зірки і планети будуть на вашому боці. Прийшов час повірити в справжнє диво, народжене нашою свідомістю. Водоліям потрібно твердо вирішити, що саме зараз доля і удача можуть повернутися до них, так як воля Всесвіту в тому, щоб світ для людей цього Знака змінився.

Можна сміливо міняти обстановку, роботу або професію, подорожувати, відпочивати, виїжджати в іншу країну або місто, відвідувати близьких родичів. Піднесенню Водоліїв не буде меж. Відкрити свою душу і подивитися на світ очима дитини — ось що потрібно Водоліям.

Риби

Рибам удачу подарує добродушність і прагнення до спілкування. Щастя буде постійно поруч з ними, так що шукати його, швидше за все, не доведеться. Харизма і чарівність Риб підвищаться, особливо в останні три дні тижня. Це буде чарівний час, в яке вийде завоювати серце вподобаного людини, перемогти ворогів і недоброзичливців і знайти спокій.

Змінити свою долю Рибам допоможуть ефективні практики. Це час варто використовувати для того, щоб перетворити майбутнє, а також свої думки про нього. Головне — ставитися філософськи до проблем, знищувати в собі боягузтво, ревнощі і заздрість. Краще ретельніше продумувати плани, а також рідше покладатися на інтуїцію. У перші дні тижня важливо робити все без поспіху і суєти.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-1,2922780513763-/ /-pc-/
Top