counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
14 Квітня
Всі новини...

Що допоможе збільшити прибуток? Фінансовий гороскоп на тиждень з 10 по 16 грудня


Переглядів: 124


Що допоможе збільшити прибуток? Фінансовий гороскоп на тиждень з 10 по 16 грудня

Астрологи повідомляють, що на тижні з 10 по 16 грудня багато Знаки Зодіаку зможуть досягти успіху. На цьому тижні нас очікує різкий перехід Меркурія із сузір'я Скорпіона в Стрільця. Меркурій відповідає за гроші, ділову активність, переговори, особисті та партнерські відносини. У Знаку імпульсивного Стрільця Меркурій може стати причиною негативних трансформацій в грошовій сфері: партнерства і союзи можуть руйнуватися, зустрічі - переноситися, а бізнес - приносити збитки. Щоб цього не відбувалося, астрологи пропонують «заглянути в майбутнє» або, іншими словами, глибше розібратися в хвилюючих питаннях і проаналізувати те, що відбувається.

Овен
Овнів чекає дуже хороша тиждень, адже Меркурій - їх антагоніст, і його ослаблена позиція їм на руку. Цей період підходить для перетворень і позбавлення від всього неефективного, особливо від негативних програм, що стопорить успіх. Фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують провести ревізію і постаратися замінити застарілі способи досягнення цілей на нові. Це дасть поштовх до розвитку. Вдала тиждень для грошових позик, причому можна як брати гроші в борг, так і давати. Астрологи радять розпланувати найбільш важливі справи на 13 - 16 грудня, коли вплив планет буде сприятливим.

Телець
На неділі, позначеній різким спадом енергетики Меркурія, у представників Тельця посилиться нестійкість в матеріальному секторі. З четверга аж до неділі можуть відбуватися раптові непорозуміння, які загрожують збити ритм і посприяти виникненню суєти в робочих справах. Астрологи радять Тельцям утриматися в ці дні від прийняття важливих рішень і стратегічного планування. Приготуватися варто до того, що протягом тижня доведеться різко і безкомпромісно міняти свої плани, підлаштовуватися під ситуацію. Зі значними ускладненнями зустрінуться Тельці, зайняті в сфері туризму і фінансів. Разом з тим наступний тиждень зодіаку - відмінний час для оформлення банківських кредитів на будь-які цілі.

Близнюки
Близнюки в період з 10 по 16 грудня можуть зіткнутися з негативними ситуаціями в роботі через зміну полярності покровительствующего їм Меркурія. Астрологами рекомендовано приготуватися до того, що всі рішення та ідеї в цей період будуть схильні до критики керівництва, партнерів або клієнтів. Також корисно прислухатися до порад авторитетних осіб. У четвер, п'ятницю і суботу Близнюкам варто розраховувати тільки на власні сили, тому, бажаючи домогтися успіху, доведеться заздалегідь виявити ризики, перш ніж переходити до активних дій.

Рак

З 10 по 16 грудня Юпітер буде посилено в сузір'ї Стрільця. В цей час Раки можуть відчути прилив сил, емоційний і духовний підйом, що бажано використовувати для досягнення поставлених цілей. У той же час астрологи не радять займатися важкою і кропіткою роботою, починати просування свіжих ідей і приймати важливі рішення на роботі, не порадившись з керівництвом. Справа в тому, що досвіду і кваліфікації може не вистачити для вдалого завершення цих справ. Все це може негативно позначитися на успіху і репутації. Вплив Юпітера допоможе пробити собі дорогу в творчих професіях, і саме тому астрологи радять Ракам шукати в своїй роботі креативне начало і удосконалити методи роботи. Це допоможе збільшити фінансовий потік.

Лев
Незважаючи на позитивний вплив Сонця, перебуває в Знаку Стрільця, у типових Львів можуть виникнути труднощі в роботі і зрости ризики грошових збитків. Справа в тому, що наступний тиждень - досить несприятливий період для грошової сфери. Бажано прораховувати різні варіанти, не брати участь у фінансових спекуляціях і авантюрах, особливо в середу, суботу та неділю. 12, 15 і 16 грудня Сонце зустрінеться в аспекті з Плутоном, Місяцем і Венерою, що може стати причиною азартність і привести до сумних наслідків. Чи не кращі дні для кредитування, великих покупок, передачі грошей в борг.

Діва
Дев чекає досить проблемна тиждень. Вплив покровителя Меркурія в четвер стане різко негативним через перехід в Знак Стрільця, що може викликати конфлікти в стосунках з діловими партнерами, клієнтами і начальством. На щастя, сильною стороною Дев вважається вміння знаходити підхід до людей. Астрологи радять проявити дар переконання і здатності дипломата, щоб тонко і успішно повернути ситуацію в потрібне русло. Порушення даних раніше обіцянок може спричинити збитки і поставити під удар кар'єру. Покупки на цьому тижні будуть проходити вкрай напружено, що може привести до подразнення. Зате добре пройде навчання і підвищення кваліфікації.

Терези
Терезам на цьому тижні бажано більше часу приділяти роботі і фільтрувати інформацію. Активізація Венери і Меркурія (енергетика обох планет забарвлена ​​впливом Скорпіона) пов'язана з надходженням неправдивих відомостей. Астрологи рекомендують вчасно розпізнати і відкинути недостовірну інформацію, використовуючи свою інтуїцію. В іншому випадку можливі збитки, шарлатанство, обман, зрада. В іншому тиждень складається досить вдало з точки зору зростання доходів. Представники цього Знака можуть досягти успіху як у справах, так і на робочому терені. Фізичний стан дозволить протягом усього тижня витримувати підвищені навантаження, не знижуючи при цьому якість своєї роботи. Вихідні дні можна використовувати для вибору і покупки подарунків на Новий рік.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи прогнозують напружену тиждень. Завдяки впливу Юпітера зростуть амбіції і рівень доходу, однак разом з ними виростуть потреби і витрати. Головним завданням тижні стане збереження матеріального балансу. Важливо постаратися, щоб рівень витрат не перевищив прибуток. Бажано утриматися від спекулятивних угод. Астрологи не радять підписуватися на сумнівні акції. Не варто впадати у відчай, якщо грошей недостатньо, краще спробувати знайти підробіток, але не шукати легкі гроші. Дотримуючись ці рекомендації, Скорпіони зможуть подолати всі перешкоди на шляху до успіху.

Стрілець
Наступний тиждень укупі з впливом Юпітера, що здійснює транзит в Знаку Стрільця, сприяє творчій реалізації особистості. Ініціатива посприяє успіху в грошах і процвітання. Вдалий час для вдосконалення методів роботи і пошуку нових джерел заробітку. Завдяки посиленому впливу планети-покровителя Стрільців чекає приголомшливий успіх за умови правильної розстановки пріоритетних цілей. Поза нереальне і химерне, до чого найчастіше прагнуть Стрільці, може привести до розчарувань і збитків. Астрологи радять представникам цього Знака відточувати майстерність, підкорювати нові кар'єрні вершини і бути рішучіше. Досвід, ініціатива, здорові амбіції і розсудливість в роботі підвищать успішність у фінансовому секторі.

Козеріг
Вплив Сатурна в Козерозі забезпечить представникам цього Знака успіх в грошовому секторі. Козероги будуть наділені даром передбачення, що дозволить їм успішно обходити складні ситуації і приймати свідомо вірні рішення. Розраховувати на високий прибуток не варто, зате з'являться шанси зміцнити фінансове становище. На цьому тижні мислення Козерогів орієнтоване на перспективу, на пошуки і впровадження тих ідей, які для оточуючих стануть актуальними набагато пізніше. Корисно займатися плануванням, розстановкою цілей на майбутній рік. Період пов'язаний з активізацією заздрісників і енергетичних вампірів, які протягом тижня будуть переслідувати Козерогів, тому астрологи радять заздалегідь захиститися від чужого втручання і негативної енергетики.

Водолій
Астрологи рекомендують Водоліям притримати амбіції і реалістичніше дивитися на речі. Період з 10 по 16 грудня відзначений спадом активності Меркурія, що може бути пов'язано з переоцінкою своїх сил і можливостей. Непослідовність і необачність в рішеннях і діях приведуть до збитків. Великі покупки і робота з великими грошима також пов'язані з підвищеними ризиками. Зусилля, працьовитість і терпіння - ось що потрібно представникам цього Знака в середині грудня для досягнення успіху і зміцнення фінансового становища. Тільки не слід сподіватися на удачу: поки ще рано думати про свята і відпочинку, особливо якщо є маса недоробок і грошових проблем. 

Риби

За гороскопом Риб чекає не найвдаліша тиждень для кар'єри. Ініціативи та прагнення можуть раз у раз натикатися на опору, викликані посиленим впливом антагоніста Сатурна. Ігнорування проблем і думки керівництва, а також прагнення робити все по-своєму може привести до матеріальної нестійкості. Астрологи радять виховати в собі старанність і дисципліну. В іншому середина грудня багата на зміни і придбання. На цьому тижні Риби можуть сміливо здійснювати покупки і не боятися витратити лишку. Відмінний період для покупки квартири, автомобіля, подарунків близьким, путівки за кордон і виплати кредиту. На останньому пункті бажано зробити особливий акцент.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,90071606636047-/ /-pc-/
Top