Щоб не плакав. Батько-недолюдок бив восьмимісячного сина у Дніпрі

04.12.2018, 13:11

У Дніпрі патрульні знайшли восьмимісячну дитину, яку бив власний батько, повідомляє прес-служба патрульної поліції в регіоні.

Так, мешканка багатоповерхівки на вулиці Леоніда Жебуньова повідомила правоохоронцям, що її п'яний сусід б'є свою 8-місячну дитину і ймовірно зламав їй ногу. За її словами, 27-річний чоловік зловживає алкоголем, не працює, його 18-річна дружина теж не може впоратися з малюком.

Патрульні прибули на місце події і були вражені байдужістю і нелюдським ставленням батьків до своєї дитини. Сусіди вже не змогли слухати, як вона плаче, і викликали швидку і поліцію. Вони розповіли, що у малюка немає належного догляду, він постійно голодний, батько його б'є за те, що він кричить, або голосно вмикає музику, щоб не чути плач.

Поліцейські побачили, що у дитини травма ноги і вона виснажена. Лікарі відзначили, що попередньо це може бути перелом чи вивих. Батько мав ознаки алкогольного сп'яніння і зізнався в тому, що така травма у дитини вже більше 2 тижнів. На питання, "чому не викликали лікарів", він відповів, що просто не хотіли. Лікарі хлопчика госпіталізували.

Раніше повідомлялося, що дитина перекинула на себе каструлю з окропом у селі Семенівка Дніпропетровської області.

Читайте АСН в Google News