counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Небезпечна риса. Що найбільше не люблять чоловіки різних знаків Зодіаку


Переглядів: 415


Небезпечна риса. Що найбільше не люблять чоловіки різних знаків Зодіаку

Астрологія – це ціла наука, яка визначає особистість людини, її характер і особливі риси. Але мало кому відомий той факт, що вона також може розкрити очі на самі ненависні для певних чоловіків речі. І все, виходячи з їх Знака Зодіаку. Нижче ми опишемо кілька речей, які ненавидять чоловіки, які стосуються кожного Знаку Зодіаку. Ніколи не робіть те, що ми перерахуємо, так як це вкрай сильно розлютить його!

Овен:
Починати сварку з ним – це погана ідея. Всім відомо, що Овни дуже швидко втрачають самовладання. При збігу обставин, їх крихке терпіння може швидко лопнути і винести назовні всі його емоції в найнесподіваніший момент. Овни є найбільш агресивними і імпульсивними чоловіками з усіх Знаків Зодіаку. Тому, тримайтеся від них подалі, якщо вони в поганому настрої.

Телець:
Ніколи не крадіть у Тельців. Вони мають тонку природу і сильно ображаються на людей, якщо вони бажають заволодіти їхнім майном. Якщо Телець відноситься до вас, як до коханої або близької людини, то він з радістю поділитися з вами всім, що у нього є. Але для цього потрібен час. Не можна просто так взяти і залишити за собою його речі. Це стосується не тільки матеріальних цінностей, а й самих людей.

Близнюки:
Ніколи не перебивайте його в момент відвертого діалогу. Близнюки володіють доброзичливим характером і вони дуже люблять спілкування. Тому ні в якому разі не намагайтеся їх перервати. Спілкування для Близнюка – це спосіб вираження власних почуттів. Він може сильно образитися на вас, якщо ви вирішите не слухати його. Ніби ви обірвали його мову, відрізавши руки. Близнюк буде відчувати себе в такі моменти безпорадним.

Рак:
Ніколи не кажіть нічого поганого в їх адресу. Слідкуйте за тим, що говорите, коли спілкуєтеся з Раком. Цей Знак Зодіаку вкрай сентиментальний, емоційний і чутливий, тому погано сприймає критику. Ви можете обуритися і сказати, що це не характерні риси для чоловіка. Але не треба плекати ілюзій. Чоловікам теж буває боляче. І у випадку з Раком, доставити її вдвічі легше.

Лев:
Леви ненавидять ділитися тією увагою, яку звертають на себе. Чоловік-Лев концентрується на власному его. І він ненавидить ті моменти, коли хтось відбирає його моменти слави або уваги, намагаючись звернути увагу на себе. Тому намагайтеся вести себе стримано поруч з ним і дозвольте йому бути собою. Нехай Лев зіграє визначену для нього роль, будучи в центрі уваги.

Інакше, він може дуже сильно зненавидіти вас за посягання на його територію.

Діва:
Ви ніколи не примусите Діву визнати свою помилку. Так, Діва не визнає своїх помилок. І якщо це буде необхідно, він витратить усі свої сили і енергію на те, щоб довести свою невинність. Просто змиріться з цим і все. Навіть не намагайтеся переконати його у зворотному!

Скорпіон:
Ніколи не брешіть Скорпіону. Містична здатність Скорпіона докопуватися до істини вражає. Як би ви не намагалися приховати її від нього, він все одно про все дізнається. Тому будьте чесні з ним з самого початку. Якщо ж ви зважитеся збрехати хоча б раз, ви назавжди втратите його довіру і повагу. Навряд чи ви хочете, щоб це відбулося.

Терези:
Не ставте його в ситуацію, в якій йому доведеться робити вибір. Так, Терези не люблять приймати важливі рішення і вибирати. Не потрібно тиснути на них з цієї причини, так як це вкрай важке заняття. Зазвичай Терези є одними з найбільш миролюбних чоловіків, але якщо ви все-таки поставите його перед вибором, то він зненавидить вас.

Стрілець:
Не змушуйте його діяти. Якщо Стрілець хоче піти куди-небудь відпочити з друзями, то краще дозволити зробити йому це. Тому що вам все одно не вдасться переконати його або змусити щось зробити. У зворотному випадку, ви ризикуєте втратити його розташування. Чим сильніше ви намагаєтеся утримати його, тим швидше він піде. Не намагайтеся прикувати його до себе і до чогось, за рахунок емоційних або фізичних факторів. Просто дайте йому свободу в діях. Ви можете поділитися своєю думкою на певний рахунок, тільки і всього.

Козеріг:
Ніколи не видавайте себе за того, ким не є. Чоловіки-Козероги дуже негативно ставиться до людей, які видають себе за іншого. Тому, не потрібно прикидатися перед ними. Козерогові не важко визначити ваше справжнє обличчя, після чого він різко втратить до вас інтерес. Досить бути щирим і справжнім з ним, щоб ваше спілкування налагодилося. Хіба не кожен би хотів спілкуватися з справжньою людиною, а не з його маскою?

Водолій:
Ніколи не намагайтеся змінити його. Оригінальність – це те, чим наділила Водолія природа. Тому вони більше відрізняються від інших Знаків Зодіаку своїм унікальним характером. Тому, навіть не намагайтеся змінити його. Полюбіть його за те, яким він є. Для всіх так буде тільки краще.

Риби:
Ніколи не розігруйте його.

Чоловікам-Рибам властивий чутливий і емоційний характер. Тому подумайте тричі, перед організацією розіграшу над ним. Тому що після нього, він швидше за все замкнеться в собі і перестане з вами спілкуватися. Відновити колишнє спілкування через образу буде дуже важко.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-0,37482619285583-/ /-pc-/
Top