counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Щоб не переводилося: зимові прикмети на удачу і гроші


Переглядів: 169


Щоб не переводилося: зимові прикмети на удачу і гроші

Існує безліч прикмет, які допомагають знайти удачу, процвітання і фінансове благополуччя. Народна мудрість допоможе кожному позбутися неприємностей, якщо дотримуватися заповіти наших предків.

Прикмети існують споконвіку, передаються з покоління в покоління і виручають людей у різних ситуаціях. Експерти пропонують познайомитися з зимовими прикметами, які допоможуть залучити удачу і знайти фінансове благополуччя. Знання наших предків точні, тому і в 21 столітті багато хто звертається до прикмет, щоб уникнути неприємностей на життєвому шляху.

1. Взимку гроші ховай так само, як сніг ховає землю. Народна мудрість говорить, що гроші, зароблені влітку, потрібно економити і витрачати з розумом, щоб виключити фінансові труднощі. У колишні часи частина накопичень залишали в заметах за будинком, щоб по весні бути при грошах.

2. Взимку віником сніг до будинку мети, щоб удачу залучити. Наші предки обмітали віниками навколо будинків, щоб утеплити їх. За прикметою удача в тому будинку живе, де господарі дбають про свої оселі.

3. Гроші взимку в будинок підуть, коли взуття в порядку буде. Ця прикмета свідчить про те, що після вулиці взуття потрібно ретельно обтрушувати і доглядати за ним. У сучасному світі її можна трактувати як «чисте і сухе взуття - гроші в дім», тобто ті, хто стежить за взуттям, не застудяться і зможуть заробити більше.

4. Грошей взимку що снігу - скільки намете, стільки і в будинок прийде. За прикметою велика кількість снігу обіцяє грошове багатство, тому поруч з будинком можна нанести замет, кинути туди монетку і сказати: «скільки сніжинок, стільки і монеток в гаманці».

5. Удача чекає того взимку, хто за будинком стежить. За прикметою щастя в будинок не прийде, якщо в оселі буде безлад і бруд. У зимовий період можна зайнятися розбором старих речей, щоб звільнити шафи, комори та антресолі від предметів, якими ви більше не будете користуватися.

6. Зима морозить - гроші в будинок наморожуються. За прикметою велика кількість візерунків на вікні обіцяє швидкий прибуток. Зараз все менше залишається вікон, на яких зима малює візерунки, тому можна просто поставити шматочок скла на балкон або за вікно, щоб на ньому з'явилися гарні розводи, намальовані холодами і морозом.

7. Удача в будинок стукає тому, хто вікна чистими тримає і свіжість пускає. Навіть взимку вікна можуть забруднитися, тому їх потрібно тримати в чистоті і обов'язково провітрювати приміщення. Частіше впускайте підбадьорливий морозне повітря в кімнати, щоб удача увірвалася зі свіжим вітром.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-1,6233329772949-/ /-pc-/
Top