counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Кому прийде час розлучатися: любовний гороскоп на грудень 2018 року


Переглядів: 276


Кому прийде час розлучатися: любовний гороскоп на грудень 2018 року

Удача в любові багато в чому залежить від впливу космічних об'єктів. Дізнавшись про те, як зірки і планети вплинуть на вас у грудні, ви зможете уникнути проблем  в особистому житті, зміцнити відносини або знайти своє кохання.

У залученні любові можуть допомогти поради фен-шуй. Це універсальні рекомендації, яким вже більше 3000 років. Якщо енергетика планет постійно змінюється, то східна мудрість залишається дієвою завжди. В цілому астрологи називають цей місяць досить важким для амурних пригод, так що будь-які методи залучення удачі будуть корисними.

Овен
В цілому місяць для Овнів виявиться досить продуктивним у плані любові. До 22 числа можна сміливо призначати побачення, дозволяти собі любовні авантюри, фліртувати. В кінці грудня, після 22 числа, настане період максимального спокою, коли любовні пошуки не увінчаються успіхом.

Тим, хто перебуває у відносинах, варто потурбуватися про свій настрій. Підняти його допоможуть п'ять корисних технік. Найнебезпечніші дні - 14 і 16 грудня. В цей час велика ймовірність сварок і конфліктів з другою половинкою або родиною. Найвдаліший день для амурних справ - 6 грудня. Можна визнаватися в любові, будувати спільні плани і віддаватися романтиці.

Телець
У грудні зірки і планети будуть перебувати в деякому енергетичному занепаді, тому серйозних змін в любовній сфері не очікується. З іншого боку, це знизить ймовірність сварок і конфліктів, зробить Тельців більш спокійними.

Проблеми в стосунках імовірні 1, 8, 24, 30 і 31 числа. У ці дні можливі сварки, спалахи ревнощів, зміна пріоритетів. Уникнути негараздів допоможуть ефективні змови і взаєморозуміння. Якщо Тельці будуть прислухатися до близької людини, то зможуть зрозуміти його мотиви, поглянути на світ його очима. Це допоможе зблизиться і знайти спільну мову.

Найпозитивніші дні - 14 і 16 грудня. Можливі любовні перемоги і подарунки долі у вигляді приємних зустрічей і знайомств.

Близнюки

Енергетика Близнюків виявиться зниженою в другій половині грудня. Для пошуку другої половинки цей час не підійде. У разі необхідності підвищити рівень енергії допоможе мантра сили.

23 числа варто бути гранично обережними, так як в цей день Близнюків покине інтуїція і впевненість в собі. 1, 2, 22 грудня планети будуть максимально благотворно впливати на любовну удачу, тому можна призначати романтичні зустрічі і проводити якомога більше часу з коханою людиною.

З 13 числа творча сила планет стане менш помітною. Критика на адресу близьких людей, друзів, колег і другої половинки буде неприйнятною: будь-які зауваження можуть привести до серйозних розбіжностей.

Рак

Астропсихології виділяють кілька негативних установок, які руйнують стосунки. У грудні такі установки можуть бути подвійно небезпечними. Щоб уникнути проблем у спілкуванні з коханою людиною, необхідно позбутися їх. У кінці місяця у Раків з'явиться можливість виправити помилки минулого і принести вибачення за неправильні вчинки.

В цілому грудень для Раків виявиться часом переосмислення відносин, пріоритетів і цілей. Є ймовірність, що захочеться щось поміняти, вивести відносини на новий рівень. Найнебезпечніший день, в який можна очікувати непередбачених проблем - 22 грудня. В цей час можуть виникнути сварки через непорозуміння і необґрунтованих ревнощів. У такій ситуації краще вирішувати всі проблеми удвох, що не втягуючи в конфлікт інших людей.

Лев
Левам цей місяць принесе багато хорошого в любовних справах, проте будуть і складні дні. Йдеться про 1, 8 і 24 грудня. В цей час негативна енергія планет виявиться безконтрольною, потужною і неприборканої. Можливі сварки та непорозуміння на всіх рівнях відносин. Навіть найближчі друзі й улюблені можуть посваритися. Можна легко сказати щось зайве, зробити неправильне зауваження. Щоб цього не сталося, необхідно контролювати емоції.

В кінці грудня, починаючи з 22 числа, буде важче знаходити спільну мову з людьми, тому перед Новим роком Левам не рекомендується займатися пошуками другої половинки: є ризик витратити час даремно. Зате на початку зими харизма і чарівність Львів будуть на висоті. Дізнатися, як складуться ваші відносини, допоможе гороскоп знайомств.

Діва
Перші п'ять днів грудня для Дів будуть складними, бо представників цього Знака можуть долати безпричинні сумніви. Потім ситуація покращиться.

З 6 до 12 грудня Дів чекає період любовних перемог і гарного настрою. Вони стануть більш привабливими і привабливими для протилежної статі. 13 числа відбудеться зміна енергетики планет, що обіцяє Дівам глобальні зміни у відносинах.

Друга половина грудня стане непередбачуваною. Щоб дізнатися, що готує Всесвіт, в першій половині місяця можна скористатися ворожіннями на папері. Перед самим Новим Роком близькі люди можуть проявити егоїзм у відношенні Дів. Це тимчасове явище, яке фахівці сайту dailyhoro.ru радять пережити без особливих переживань і безглуздого пошуку причин в собі.

Терези
Терезам цей місяць подарує спокій, але позбавить рішучості і твердості духу. Це означає, що в любові потрібно навчитися чекати і приймати будь-які зміни з гідністю. На початку грудня можливі непередбачені проблеми в амурних справах. Знизити ймовірність їх появи допоможе спілкування по душах і спільне проведення часу. Одиноким Терезам варто частіше взаємодіяти з позитивними людьми. Відрізнити приємну людину від небезпечного допоможуть ознаки позитивної і негативної енергетики.

1, 2, 14, 16 і 31 грудня зірки і планети будуть дуже благотворно впливати на настрій Терезів. Вони підвищать запас сил, відновлять енергетику і залатають емоційні рани.

Скорпіон

Скорпіонам слід частіше перебувати поруч із романтичними і люблячими людьми. Представники цього Знака зможуть поліпшити своє особисте життя за допомогою правильного оточення. Сімейні Скорпіони зможуть зміцнити відносини, а самотні - знайти другу половинку.

Любовна удача буде постійно поруч, тому що негативного впливу планет не очікується. 9, 10, 25 і 26 грудня - найсприятливіші дні місяця, в які можна сміливо займатися спільними справами, призначати романтичні зустрічі і фліртувати. 20 число - найкращий день для знайомств. В цілому грудень буде сприятливим місяцем, який подарує Скорпіонам багато нових емоцій.

Стрілець
Стрільцям цей місяць принесе умиротворення в любові. Планети і зірки будуть максимально гармонійними для представників цього Знака Зодіаку, тому їхній настрій буде стабільним і розташує до любовних пригод. Основним джерелом позитиву буде власний емоційний стан Стрільців. Це означає, що втілити мрію в реальність в грудні можна за допомогою сили думки. Потрібно більше думати про успіх в любові і частіше говорити собі що-небудь надихаюче і приємне, забувши про негатив.

Не варто піддаватися спокусам, умовлянням, словами заздрісників і слухати плітки. Ймовірно, що Стрільцям доведеться довести свої почуття в грудні. Якщо до цього на любовному фронті вирували неприємності, то скоро це може змінитися. Не варто уникати спілкування з коханою людиною.

Козеріг

Астрологи радять зважитися на зміни в любові - на нові знайомства, зміну обстановки або на припинення існуючих відносин, якщо вони зжили себе. Планети посприяють тому, щоб навіть самий непомітний крок назустріч щастю перетворився на величезний стрибок.

Не варто відмовлятися від спілкування з близькими. Козерогам потрібно намагатися проводити більше часу в компанії друзів і родичів. Особливо актуально це буде в найнебезпечніші дні місяця - 14, 22 і 27 грудня. У ці дні також корисними будуть змови від сварок і скандалів.

Не варто занадто сильно оточувати партнера увагою, тому що любов - це двосторонній процес. Потрібно намагатися робити все разом. Грудень - час зближення і порозуміння.

Водолій
Астрологи зазначають, що у Водоліїв буде багато шансів на успіх в любові, особливо після 22 грудня. Гармонійні стосунки між зірками і планетами позначаться на настрої представників цього Знака. Водолії зможуть виділитися на тлі інших Знаків за тиждень до Нового року. Це буде дуже вдалий тиждень для всіх, хто шукає свою любов.

Тим, хто вже знайшов другу половинку, варто сфокусуватися за спільні справи, особливо побутових. Не варто залишати на наступний рік те, що можна зробити зараз. Сильні змови на везіння допоможуть уникнути появи нових побутових негараздів і сварок.

Риби
Сімейним Рибам і всім, хто вже знайшов свою любов, краще бути якомога більш зібраними, дипломатичними і передбачливими. Бажано не примушувати коханої людини ревнувати. Навіть якщо Риби поки знаходяться в пошуку другої половинки, не варто пускатися в любовні авантюри. Успіх в любовної сфері сам наздожене представників цього Знака. Потрібно лише трохи почекати.

Рибам важливо не вступати в конфлікти і суперечки. Правоту краще доводити справами, а не підвищенням голосу і негативною реакцією. Це може відштовхнути кохану людину і навіть привести до розставання. Якщо в любові не все гладко, то варто скористатися змовами від зрад.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-1,5744681358337-/ /-pc-/
Top