counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Хто стане найуспішнішою: Гороскоп на 2019 рік для жінок


Переглядів: 4263


Хто стане найуспішнішою: Гороскоп на 2019 рік для жінок

Астрологи розповіли, що чекає кожен Знак Зодіаку в 2019 році. Прогноз фахівців допоможе вам правильно спланувати справи і розставити пріоритети.

Жіноча енергетика сильно залежить від настрою зірок і планет. Це стосується не тільки кожного дня, тижня чи місяця, а й цілого року. 2019 рік Жовтої Свині буде часом розквіту жіночої енергетики. Позбавтеся  десяти речей, які можуть зруйнувати ваше біополе. Так ви збережете сили і удачу.

Жінка-Овен
На самому початку року сприятливими виявляться фізичні вправи і максимальна активність. Ближче до весни необхідність в постійній динаміці відпаде, а на зміну емоційної стабільності прийдуть деякі негаразди. В основному це буде відбуватися через розвинену емпатію. Астрологи рекомендують якомога рідше навесні і влітку думати про інших людей і їхні проблеми. Овнам потрібно буде обмежити переживання колом сім'ї. Іншим людям потрібно перестати допомагати з міркувань совісті - лише якщо так велить обов'язок.

Найбільш вдалим часом для фінансових перемог буде початок і кінець року. Влітку і навесні можна сфокусувати свої сили на пошуку чоловіка мрії, на побудові сім'ї. У цей період будуть успішними весілля, любовні зізнання, романтика і спільні справи.

В останні пару місяців жінки-Овни можуть стати дратівливими і запальними. Справитися з негативом допоможуть вправи і фізична активність.

Жінка-Телець
Початок року чудово підійде для копіткої праці, для домашніх справ, рутинної роботи. Уважність Тельців зросте багаторазово, тому можна буде присвятити час ще й навчанню. Бажано проявляти обережність при плануванні справ - не варто ставити перед собою занадто складні завдання. Витрата енергії на початку року буде підвищеною, тому варто сфокусувати увагу тільки на обов'язках.

У 2019  роціТельцям бажано в усьому підтримувати свого чоловіка і по можливості допомагати йому. Якщо Тельці зможуть зробити це, то зміцнять відносини і підвищать свою значимість в житті коханої людини.

Протягом всього року чарівність Тельців буде поступово зростати. У цьому році можна сміливо укладати шлюби і починати нові стосунки. Кращі обереги для жінок врятують Тельців від конфліктів, дефіциту удачі, а також від пристріту і браку енергетики.

Жінка-Близнюки
Близнюкам бажано остерігатися відносин на відстані. Згідно з прогнозом, це стане важким випробуванням для любові, тому краще не розлучатися надовго зі своїм чоловіком.

Брак енергетики в середині 2019 року можна компенсувати за допомогою спеціальних медитацій. До грошових витрат протягом усіх дванадцяти місяців краще ставитися з великою обережністю. Буде небезпека зробити безцільні покупки.

Ближче до кінця року енергетика стабілізується. Стреси зійдуть нанівець, з'являться нові джерела позитивних емоцій. Друга половина літа і осінь ідеально підійдуть для повноцінного відпочинку, зміни обстановки, нових починань, реалізації планів.

Жінка-Рак

Період пікового енергетичного фону для Раків настане на початку літа. У цих жінок з'явиться бажання зробити відразу все. З'явиться нова мотивація, багато сил в запасі. На початку року і в останні пару місяців така суєта може бути небезпечною, але влітку і на початку осені можна сміливо братися за будь-які нові починання. Головне - не забувати про обов'язки.

Енергетика зірок і планет буде творчою для жінок-Раків на самому початку року. У перші два-три місяці 2019 року варто тверезо оцінювати свої можливості і серйозно ставитися до роботи. В цьому випадку планети допоможуть визначитися з подальшими планами на майбутнє. Астрологи радять протягом усього року слухати внутрішній голос і спиратися на особистий досвід, уникаючи проходження чужих порад.

Імпульсивні вчинки можуть порушити мир і гармонію всередині сім'ї, що негативно позначиться на всіх інших сферах життя. Це буде руйнувати енергетику і заважати особистому щастю.

Жінка-Лев
Щоб в 2019 році уникнути фінансових негараздів, жінкам-Левам варто обмежити витрати. Астрологи радять не купувати нічого наддорогого, не брати кредитів і грошей в борг. Виняток становитимуть лише вимушені витрати.

В кінці року зірки і планети можуть негативно впливати на здоров'я жінок-Львів. З середини осені Левам краще не навантажувати себе важкою роботою і не брати на себе зайвої відповідальності. Краще гарненько відпочити і змінити обстановку перед Новим роком. Це один з кращих способів наповнення жіночої енергетикою.

Періодом різкого енергетичного підйому стане кінець весни. Душевні, інтелектуальні та фізичні сили зростуть, тому можна буде займатися будь-якими справами, що потребують великих витрат часу і енергії.

Жінка-Діва
Підвищити жіночу енергетику на початку року Дівам допоможе любов. Треба якомога більше часу проводити з коханою людиною, з родиною. У цей час особливо високі шанси знайти другу половинку.

Для ділової сфери період з початку року і до кінця весни буде не найкращим часом. Братися за нові справи і занурюватися в роботу з головою можна в кінці травня. Саме в цей період почнеться різкий енергетичний підйом.

Що стосується романтики, то зірки і планети майже не регулюватимуть цей життєвий аспект з середини літа, тому протягом усього року Дів буде супроводжувати удача в любові. Чоловіки будуть частіше звертати увагу на Дів. Це можна використовувати в своїх цілях на роботі і в любові.

Жінка-Терези
Початок року буде дуже вдалим і розташовує до роботи, ділової активності. Можна укладати угоди, міняти роботу, підписувати важливі папери, брати кредити. До кінця весни сприятливими виявляться дорогі придбання.

Настрій Терезів буде залежати від них самих, а також від успіху в справах. Чим більше справ відправиться в папку «завершено», тим більше з'явиться мотивації для подальших подвигів будинку і на роботі. Зняти стрес і зарядитися силами для подальших дій допоможуть водні процедури, прогулянки, спілкування з подругами і близькими.

2019 рік насичений для Терезів позитивними емоціями і можливостями, але не варто розслаблятися і пускати справи на самоплив, інакше все піде під укіс. Правильний настрій буде все більш важливий у міру наближення 2020 року.

Жінка-Скорпіон
Енергетика 2019 року нестабільна: вдалі періоди будуть змінюватися непродуктивними. Зберегти впевненість в собі і знайти рішення проблем в складні моменти Скорпіонам допоможуть ритуали для підвищення жіночої енергетики. Вони особливо стануть в пригоді в першій половині року, коли ймовірність появи непередбачених негараздів буде вище.

І в справах, і в любові корисними будуть нові ідеї, нестандартне мислення. Чим частіше в 2019 році Скорпіони будуть намагатися вирішувати дрібні конфлікти мирно, тим у них буде більше шансів на успіх в любові і на роботі. Всі можливі негаразди, сварки і суперечки краще вирішувати без негативу і імпульсивності.

Рік Свині буде вдалий для занять спортом і поправки здоров'я. Можна сміливо сідати на дієти, записуватися в зал, відмовлятися від згубних звичок.

Жінка-Стрілець
Рішення грошових питань у цьому році Стрільцям даватиметься легше звичайного. Можна планувати великі покупки, робити продумані вклади, відкривати свій бізнес.

Всесвіт подарує Стрільцям вдалі можливості, але доведеться докласти чимало сил, щоб скористатися ними і досягти успіху. У професійній діяльності краще утриматися від кардинальних змін - сфокусувати свою увагу варто на питаннях, які давно чекають рішення.

Це буде рік ніжності і уваги з боку чоловіків. Можна ходити на побачення, фліртувати і заводити нові знайомства в будь-який період часу.

Жінка-Козеріг
В цьому році можуть налагодитися відносини з вашими недоброзичливцями. Близькі ж люди, навпаки, можуть віддалитися від жінок-Козерогів. З цієї причини не варто відкладати на потім вирішення важливих спільних питань і проблем. Будь-які сварки краще припиняти до того моменту, поки все не вийде з-під контролю. Увага до людей і їхніх почуттів гарантує удачу в любові і в справах. Цей рік підходить ідеально тільки для зважених рішень.

Активний відпочинок і посильний спорт - це два найкоротших шляху до хорошого настрою і самопочуття. Чи не буде зайвою також і спеціальна жіноча практика, яка допомагає посилити інтуїцію і енергетику.

Жінка-Водолій
На початку року зірки і планети будуть в сильному дисонансі, тому можуть виникнути труднощі на роботі. Краще абстрагуватися від фінансових питань і відповідальних справ. В цей час астрологи радять Водоліям сфокусувати всю свою увагу на любові.

Цей рік, особливо літо і осінь, чудово підходить для весіль і романтики, пошуків другої половинки. Якщо на своєму любовному шляху Водолії зустрінуть перешкоди, то їм допоможуть змови на щасливе заміжжя.

У перші три місяці фахівці радять прислухатися до порад близьких людей. Вони допоможуть жінкам-Водоліям в прийнятті важливих рішень. Також взимку і на початку весни Водоліїв будуть швидше покидати сили. Заповнити їх запас допоможе своєчасний відпочинок. Краще не перевтомлюватися на початку 2019 року. Не варто братися за нові проекти, поки не вдасться розібратися зі старими.

Жінка-Риби
Афірмації для жінок допоможуть Рибам підвищити впевненість в собі і залучити удачу. Запальність і напористість в 2019 році не допоможуть домогтися свого. Вирішувати всі проблеми краще за допомогою дипломатії і доброти. Поступки на адресу подруг, чоловіки і близьких людей допоможуть зміцнити відносини.

Протягом всього року краще не відмовляти собі у відпочинку. Ці дванадцять місяців краще присвятити приємним покупкам, новим знайомствам, спілкуванню. Загальні справи будуть зближувати Риб з людьми, тому не варто прагнути до самоти.

Літо і осінь 2019 року стануть прекрасним часом для нових починань, змін в кар'єрі, переїздів і важливих рішень. Завдяки позитивному впливу планет сили Риб будуть відновлюватися швидше.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-1,1103007793427-/ /-pc-/
Top