counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Рейтинг чоловіків за Зодіаком: від найгірших до кращих


Переглядів: 607


Рейтинг чоловіків за Зодіаком: від найгірших до кращих

Зрозуміло, слід брати до уваги і те, що далеко не всі люди однакові. Виявляється, що люди певного знака в більшості випадків мають загальні риси характеру, що помітно полегшують їхнє спілкування.

Рак
Чоловіки-Раки - ідеальні чоловіки, що підтверджується відданістю, чесністю і небажанням йти від своїх обов'язків. У період закоханості Раки відчувають усе, що відбувається «всім серцем», бо чутливі за своєю природою. Партнерові не доведеться турбуватися і переживати про те, що вогонь любові може згаснути. При цьому багато суперечливих ситуацій в основі своїй відбуваються через дрібниці. Наприклад, суперечка на тему «хто останній виносив сміття» або суперечка про небажану дружбу з тієї чи іншої подругою. З чоловіком під знаком Рак можна без частки сумнівів заводити сім'ю і займатися облаштуванням домашнього вогнища. У ситуації, коли чоловік-Рак робить вам пропозицію, необхідно відразу погоджуватися.

Терези
Терези - чудові партнери. Ними править любов і деяка нерішучість. Однак, як тільки Терези визначаються з тим, чого хочуть насправді, відбувається повне занурення в ці почуття. Їхня відданість і любов не хитається ні перед чим. Людина під знаком Терези здатна внести у відносини баланс і красу, надихаючи свого партнера на шлях саморозвитку. Терези - батьки наділені мудрістю і справедливістю. Це яскравий приклад захисту і підтримки в будь-якій ситуації.

Скорпіон
Нотки ревнощів у поєднанні з надмірною емоційністю і чорним почуттям гумору роблять Скорпіонів чудовими партнерами у взаємовідносинах. Відданість - це почуття, протилежне ревнощам. Якщо Скорпіон нарешті зробив свій вибір, то це означає, що він ваш назавжди. Він буде захищати, направляти і підтримувати у складних ситуаціях, надаючи свободу і самовідданість. Союз із Скорпіоном подарує вам справжнього друга і партнера в одній особі.

Близнюки
Представники знаку Близнюки неймовірні в любові. Незважаючи на своє бажання перебувати одночасно в декількох місцях, Близнюки дивують своєю надійністю. Близнюки як ніхто інший потребують людської уваги. Особистий розвиток і процвітання Близнюків відбувається тоді, коли вони одружуються з тим, кого вони щиро поважають і захоплюються. Найбільш прихильні до людей, що здатні компенсувати слабкості Близнюків своїми власними сильними якостями. Вдале партнерство з Близнюками буде у тих, хто здатний надихати їх, а також мислити більш-менш чітко, виключивши емоційну складову. В особі Близнюка-партнера ви зможете знайти найбільш пристрасного і здатного на вигадки коханця.

Риби
Роль чоловіка вважається особливо успішною, якщо вам властивий творчий і емоційний тип особистості. Риби не агресивні за своєю натурою і практично завжди аргументують предмет суперечки в рамках ситуації, що склалася. Любов і одержимість рівнозначні для представників цього знака. Риби-чоловіки досить душевні й турботливі щодо всіх членів своєї родини. Вони навіть готові вислухати вас у той момент, коли ви не в змозі вирішити, якого кольору штори треба повісити у спальну кімнату. Незважаючи на все вищесказане, Риби завжди залишаються у своєму невеликому вигаданому світі через свою глибоку інтуїтивну натуру.

Козеріг
Козерогові з народження судилося стати хорошим чоловіком. При рішенні присвятити себе партнеру він готовий зробити усе можливе, щоб переконатися в тому, що з його боку зроблено максимум зусиль. Козеріг - яскравий приклад сильного чоловіка, на якого можна покластися в абсолютно будь-якій ситуації. Незважаючи на впертість Козерога, з ним можна вести відкриту розмову на будь-яку тему. Чоловік-Козеріг буде слухати і чути вас навіть тоді, коли ваші думки у чомусь розходяться.

Діва
Представники цього знака Зодіаку вважаються найбільш відданими чоловіками серед усіх знаків зодіакального кола. Це раціональність та охайність, а також особлива старанність у бажанні забезпечувати свою сім'ю. У цьому союзі немає чоловіка-власника. Беручи до уваги консервативні погляди чоловіка-Діви, вам дістанеться не дуже пристрасний і романтичний партнер. Однак вас завжди буде радувати надійність і впевненість у завтрашньому дні. Поки ваші взаємини наповнені довірою, ваш партнер буде відданий вам до кінця.

Овен
Взаємини з Овном обіцяють бути безхмарними за умови повної відсутності проблем. Як тільки на вашому горизонті з'являться проблеми, відносини різко зіпсуються. Овни самовпевнені і люблять роздавати команди направо і наліво. Бажаючи підкреслити свою індивідуальність, Овни не потерплять неслухняності і незгоди з їхньою думкою. Подібні риси характеру способи зовсім розгойдати човен, геть позбавивши її стабільних відносин. Слід знати, що за своєю природою Овни не самі спокійні партнери.

Лев
Лев у ролі чоловіка - це повна непередбачуваність. При необхідності Леви можуть любити сильніше (в порівнянні з іншими знаками), виключивши при цьому будь-які обмеження та облуди. У спірній ситуації Лев постарається зберегти свою гідність і не бути агресивним. У сімейному житті з Левом не буде легко. Тут знадобиться вміння постояти за себе. Частину свого життя ви будете витрачати на боротьбу і небажання приймати нав'язані вам речі.

Телець
Тельці - найбільш впертий знак зодіаку. Їхні стандарти настільки завищені, що часом ви сумніваєтеся у своїй відповідності їм. Ніхто не сперечається, що Тельці вірні, люблячі батьки і чоловіки, але для спільного проживання з ними, вам буде потрібно запастися особливим терпінням.

Водолій
Водолій - це завжди амбітність і рішучість. У зв'язку з цим партнерство з представником цього знака буде скрутним в усіх відношеннях. Більшу частину свого часу Водолій з головою занурений у роботу. Проте Водолію вдається знаходити партнерів, які гармонійно доповнюють його образ життя.

Стрілець
Стрілець сповнений свободи у всіх її проявах. Перед вами один із найбільш невірних знаків (у своїй більшості). Це жага справжніх пригод. Стрілець не поганий чоловік, зовсім ні. Просто він не пов'язує себе зобов'язаннями щодо когось. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,26608610153198-/ /-pc-/
Top