counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як фотографія може впливати на долю людини


Переглядів: 780


Як фотографія може впливати на долю людини

Фотографія здатна вплинути на вашу долю, тому не можна легковажно ставитися до цього. Є безліч секретів і навіть заборон, пов'язаних зі знімками. Фахівці з біоенергетики активно вивчають енергетику фотографій. У сучасному світі, де можливість фотографування доступна кожному, такі знання особливо актуальні.

Енергетика фотографії
Фотографія — це найкращий провідник енергії і кращий її накопичувач. У 80-х роках 20 століття вчені провели важливий експеримент. На одній з ферм в Європі сфотографували двох народжених в один день двомісячних і абсолютно здорових на перший погляд кроликів. Однак у одного з них насправді були проблеми зі здоров'ям. Ці фотографії показували людям на вулиці. В експерименті взяло участь більше 1000 людей. Піддослідні мали вказати на хворого кролика, хоча обидва звірка виглядали приблизно однаково. Майже 800 людей вказали на правильну фотографію, де була тварина з недугами.

Це говорить про те, що на фото може відобразитися енергетичний невидимий фон, що виходить від живого об'єкта: людини, тварини, навіть рослини. Цю властивість фотографії використовують екстрасенси для очищення енергетики людей на відстані. За фотографією можна дізнатися, чи все в порядку з внутрішнім світом людини, визначити, є на ньому порча або пристріт, яке її життя в цілому. Словом, фотографія — це вірний друг, а часто і ворог, адже по фото накладаються прокляття. Зафільмоване місце може зробити знімок проклятим відразу після його створення.

Вплив фотографії на долю
У сучасному світі, де ваше фото може побачити величезна кількість людей, небезпечно виставляти напоказ все найпотаємніше: другу половинку, дітей, рідних. Енергетичний обмін може відбуватися в зворотному напрямку — не тільки фото впливати може на вас, але і ви на того, хто зображений на знімку.

Наприклад, якщо ви викладете в соціальній мережі фото, де ви щасливі разом зі своєю другою половинкою, то вас просто можуть наврочити. Люди, які будуть дивитися на вас, можуть відчувати до вас ненависть, тому ви піддаєте себе великій небезпеці і ризикам.
Не зберігайте вдома фото старих, розвалених будинків і будов. На думку екстрасенсів, такі фото дуже небезпечні для енергетики вашого будинку і здоров'я всіх, хто живе поруч з вами.

Також не варто зберігати фото з людьми, яких ви не любите або які не люблять вас. Змінити вашу долю і життя можуть фото мертвих людей — їх теж краще не робити. Якщо ви раптом знайдете фото, де ви спите, то обов'язково сховайте їх якнайдалі. Електронні версії теж нікому не показуйте, а краще зовсім видаліть. Причина проста — в сплячому стані людина найбільш беззахисна.

Будь-яке фото, на якому є ви, необхідно тримати в секреті від можливих недоброзичливців. Звичайно, тут багато факторів, які можуть впливати на ваш енергетичний захист — на його посилення або ослаблення, але краще не ризикувати. Це не привід бігти і видаляти всі фото з соцмереж. Особливий «інтерес» для ваших недругів представляють фото, де ви щасливі. Викладайте фото з нейтральним настроєм — наприклад, з роботи або з будь-яких заходів.

Пам'ятайте, що в нашому житті абсолютно все можна використовувати для захисту від нападок ворогів. Нехай вашим захисним талісманом і оберегом буде здоровий глузд і обережність.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,29068279266357-/ /-pc-/
Top