У Кіркорова з'явилася вагітна 58-річна фанатка

02.11.2018, 19:35

За весь час кар'єри Філіпу Кіркорову не раз приписували романи, а його шанувальниці були готові піти на багато що, щоб потрапити до нього в гримерку. Нещодавно у нього з'явилася нав'язлива прихильниця, 58-річна Світлана Сафієва. За її словами, вони познайомилися в 2012 році. В оточенні артиста про Сафієву знають і говорять, що вона його мало не переслідує. Зараз Світлана шокувала всіх своєю заявою. Виявляється, вона чекає трійню від Кіркорова, розповідає СтарХіт.

«Він приходив до мене. У нас були досить пристрасні відносини. Мене зараз вагітність висмоктала, вичавила, як людину. Я ледве ворушу губами зараз. В принципі, він добре до мене ставився. Я його як чоловіка відчувала», - зазначила жінка.

Зараз Сафієва планує подати позов до суду до Філіпа Кіркорова. Як повідомляє Mash, вона вимагає у нього 200 000 доларів на пологи. Сам Філіп Кіркоров поки ніяк не коментує цю дивну історію.

Про Світлану Сафієву відомо, що вона - вдова лідера ОЗУ Георгія Сафієва, убитого в 2002 році в США. Його труп виловили в озері під Лос-Анджелесом.

Читайте АСН в Google News