counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Дійшли "до ручки": 10 ознак того, що ви себе не поважаєте


Переглядів: 1307


Дійшли до ручки: 10 ознак того, що ви себе не поважаєте

Ми трепетно ​​ставимося до того, як нас сприймають оточуючі. Хочемо, щоб інші нас цінували, намагаємося заслужити повагу. Але не завжди замислюємося про те, як ми самі до себе ставимося. Є ознаки, за якими можна визначити, що ви себе не поважаєте.

Ознака № 1. Ви постійно робите те, що вам не подобається.
Ви працюєте на ненависній роботі, живете в місті, яке вам не подобається, ходите в гості до людей, які вам неприємні. Ви все робите через «треба» і «повинні», в результаті чого постійно перебуваєте в поганому настрої. Хтось інший давно б уже щось поміняв, щоб життя заграло новими фарбами, але якщо ви себе не поважаєте, то і про свій душевний стан не дуже дбаєте. Стабільність важливіше.

Ознака № 2. Ви хочете догодити всім.
Бажання зробити так, щоб всім навколо було добре, готовність витрачати на це час і сили говорять лише про те, що ви дбаєте про інших людей і зовсім не дбаєте про себе. Ви чекаєте похвали від оточуючих, намагаєтеся заслужити їх любов, оскільки самі себе не дуже-то любите.

Ознака № 3. Ви дозволяєте іншим втручатися у ваше життя. Поруч з вами постійно тиняються всілякі порадники і доброзичливці, які точно знають, як вам жити і що робити. Поважаюча себе людина ніколи не дозволить стороннім людям лізти до неї з непроханими порадами.

Ознака № 4. Ви продовжуєте дружити з тими, хто погано до вас ставиться. Якщо ви проводите час з людьми, які вам неприємні, не поважають вас або погано до вас ставляться, це теж може бути ознакою неповаги до себе. Брехуни, маніпулятори, хами, нахаби – люди, яких потрібно в першу чергу виключити з кола спілкування будь-якій поважаючій себе людині.

Ознака № 5. Ви відмовляєтеся від своїх переконань, щоб уникнути конфлікту. Звичайно, лізти на рожен з будь-якого приводу – не найкраща тактика в спілкуванні, але якщо людина поважає себе, вона поважає і свої переконання, а значить, буде їх відстоювати.

Ознака № 6. Ви погано відзиваєтеся про себе. Негативно говорите про свою зовнішність, принижуєте свої здібності та досягнення, називаєте себе дурною, нещасною, жалюгідною, некрасивою. Лаєте себе за будь-які невдачі, а свої успіхи не вважаєте чимось суттєвим, списуєте все на везіння. Це заважає вам досягати цілей і доводити почате до кінця.

Ознака № 7. Ви говорите «так», навіть якщо хочеться сказати «ні». Погоджуючись зробити те, що ви не особливо хочете, або допомагаючи комусь, хоча своїх справ по горло, ви відбираєте в себе ресурси, які потрібні вам самим. Поважаюча себе людина ресурсами не розкидається і робить тільки те, що дійсно хоче і може, не боячись образити оточуючих. До того ж, як показує практика, люди, ображаючись на відмову, насправді просто шукають зручних і безвідмовних. Поважайте себе, та не будьте зручними.

Ознака № 8. Ви байдужі до свого здоров'я. Готові горіти на роботі, позбавляючи себе здорового сну і повноцінного відпочинку, їсте що попало і коли попало, маєте шкідливі звички, забуваєте вчасно відвідати стоматолога, а про те, щоб пройти диспансеризацію «для себе», взагалі не думаєте. Людина, яка себе поважає, зробить для свого здоров'я хоча б те, що їй під силу і по кишені.

Ознака № 9. Ви надто багато брешете Вам подобаються скандали, інтриги, розслідування. Ви не пропустите нічого, що відбувається у друзів, колег і сусідів. Хто з ким зустрічається, хто з ким розлучився, у кого яка зарплата – ви в курсі всього. Ви живете чужим життям, а про своє забуваєте.

Ознака № 10. Ви дозволяєте іншим ставитися до себе нешанобливо. І нічого з цим не робите, так як або вважаєте, що заслуговуєте цього, або не можете протистояти агресії через невпевненість в собі. Вами легко маніпулюють, можуть навіть принизити і образити. Людина, яка себе поважає, і від оточуючих чекає того ж, тому буде намагатися припиняти будь-які прояви неповаги у ставленні до себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба розповіла, що 23 квітня буде сприятливим днем для деяких знаків зодіаку щодо любовних стосунків О....
більше матеріалів
/-0,4213650226593-/ /-pc-/
Top