counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Складний місяць випробувань і спокус: Астропрогноз на листопад 2018 року


Переглядів: 2357


Складний місяць випробувань і спокус: Астропрогноз на листопад 2018 року

Зірки і планети багато в чому визначають наші можливості, успіхи і невдачі, саме тому важливо враховувати їх вплив. Астропрогноз на листопад 2018 року допоможе досягти більшого, адже удача, якщо вірити астрологам, протягом усього місяця буде десь поруч.

У листопаді ретроградна Венера і ретроградний Меркурій ускладнять життя, причому так, що воно перестане здаватися нам занадто нудним і легким. Разом з листопадовими зливами і заморозками прийде і велика кількість проблем. До того ж з тіні вийде Юпітер, який на початку місяця перейде в сузір'я Стрільця. Ця планета протегує розумовому і духовному зростанню, а значить, листопад буде дуже вдалий для освіти і самовдосконалення.

Овен
Найкраще, що можуть зробити Овни в листопаді, — це відправитися в подорож. І не тому, що в звичній обстановці їх чекає щось погане, а тому, що згодом буде складно дочекатися такого ж сприятливого моменту для поїздок, нових знайомств і нових вражень.

Удача буде чекати Овнів за межами зони комфорту, в подорожах, але це не означає, що зірки змушують їх забути загальне правило листопада — бажано відкласти прийняття ризикованих і важливих рішень хоча б до 22 числа. У період з 22 по 30 листопада Сонце буде перебувати в Знаку Стрільця. Тут покровитель зміцніє і допоможе Овнам домогтися поставлених цілей. А ось в решту часу бажано шукати нові можливості, будувати плани і «закидати вудку».

Телець
Тельцям в листопаді 2018 року важливо зосередити свої сили на тих сферах життя, які не зажадають ризику і не будуть пов'язані з підписанням довгострокових контактів або кредитних позик. Місяць позначений ретро-фазою Меркурія, що само по собі натякає на те, що від важливих рішень і невиправданих ризиків варто триматися на відстані.

Меркурій буде ослаблений. Особливий спад активності припаде на період з 17 по 30 листопада. Покровитель почне ретроградний рух, чим викличе масу нестиковок і хвилювань у фінансовій сфері. Найбільш несприятливі дні — 25, 26, 27 і 28 число. У ці дні Меркурій буде вступати в різноманітні астрологічні комбінації, які важко назвати вдалими. У цей період Тельцям слід якомога уважніше ставитися до свого здоров'я і грошей, економлячи життєві сили і гроші.

Близнюки
У наступаючому місяці Близнюки опиняться у виграші і будуть єдиним Знаком, якому ретро-Венера буде сприяти в сфері любові. Однак їм найкраще відмовитися від великих витрат і угод, особливо в період з 17 по 30 листопада. Дана рекомендація обумовлена ​​руйнівною енергетикою покровителя-Меркурія, який в цей час увійде в ретро-фазу.

Зате ретроградність Венери зробить з Близнюків пристрасних коханців і чуйних батьків. Правда, напади чутливості та емоційності будуть занадто заважати їм приймати тверді рішення. Важливо, щоб в цьому місяці поруч із Близнюками були ті, хто зможе направити їх на вірний шлях і не дасть проявити слабкість. Це може бути кохана людина, хороший друг, батько або духовний наставник.

Рак
Раки проведуть місяць в піднесеному настрої завдяки переходу Юпітера в Знак Стрільця. З 8 по 30 листопада Раки зможуть залучити позитивні зміни в життя і скористатися всіма можливостями, які подарує доля. Все тому, що Юпітер зміцніє і нейтралізує негатив, подарувавши Ракам впевненість в собі і своїх силах.

Попереду Ракыов чекають щасливі і приємні моменти. Також вдасться переглянути свої погляди, заново розставити пріоритети і побачити новий шлях розвитку. Під заступництвом Юпітера Раки перестануть обмежувати себе і відкриються змінам. Натомість їм посміхнеться удача, а життя не поспішаючи почне трансформуватися в те, про яке вони мріяли.

Лев
Левам в листопаді варто зменшити оберти. Ризик невдачі, викликаний ретроградним рухом планет, підвищиться до межі, так що їм протипоказані не тільки азартні авантюри або сміливі кроки, але навіть довіра малознайомим людям і діловим партнерам — вони можуть виявитися шахраями.

Є і хороші новини: у цьому місяці у Львів на піку буде творча енергія і абстрактне мислення. Якщо ж Леви не готові приділити весь місяць саморозвитку і новим захопленням, то астрологи радять їм хоча б вибирати для себе більш приземлені, прості і нескладні завдання на роботі, в яких важливі не ризик і цілеспрямованість, а посидючість і терпіння. Також рекомендується провести другу і третю декади місяця в близькому колі, приділяючи більше часу родичам — цей період буде вкрай вдалий для зміцнення відносин.

Діва
У листопаді 2018 року Діви будуть оточені приємними і успішними людьми, які внесуть в їх звичний ритм життя нові позитивні емоції, можливості і успіх. З огляду на підвищену емоційність і запальність, викликані ретроградною Венерою, Дівам важливо навчитися керувати емоціями і стримувати себе. Також важливо уникати рішень, прийнятих на емоціях, і не давати ніяких обіцянок.

Початок місяця пройде досить спокійно. З'являться сили і бажання діяти. Астрологи повідомляють, що, незважаючи на потужну енергетику антагоніста, Діви почуватимуться легко і невимушено. Головне — не давати емоціям ходу: до 16 листопада Венера буде в ретро-фазі, що може спричинити проблеми, викликані підвищеною емоційністю. Важливо бути зібраними і сконцентрованими на чомусь одному. Якщо Діви будуть забивати голову численними питаннями і завданнями, то ефективність їх зусиль буде дорівнювати нулю.

Терези

Для Терезів настає місяць, коли буде найбільш важливо уникнути ілюзій і залишитися реалістами. Листопадові тумани в цей час будуть не тільки зовні, але і всередині — сумніви, помилкові думки, придумані проблеми будуть роїтися в головах Терезів. Астрологи радять поставитися скептично до таких думок, тим більше що в листопаді великий ризик стати жертвою шахраїв. Необхідно мислити раціонально і не потрапляти на вудку недобросовісних людей.

На початку місяця і до 16 числа Терезам також вкрай важливо відкласти будь-які суперечки і з'ясування відносин. Через ретроградну Венеру вони можуть почати відчувати дефіцит концентрації, нав'язливі думки і негативні емоції. Астрологи радять більше гуляти на свіжому повітрі, читати добрі книги і спілкуватися тільки на легкі теми. Після того як Венера перейде до звичайного руху, енергетика стабілізується — ілюзії підуть, а на їх місце прийде удача та чудовий настрій. Але все це не раніше 16 листопада.

Скорпіон
Скорпіонам в наступаючому місяці дуже легко буде даватися навчання, освоєння нової інформації, отримання досвіду і навичок. Такою можливістю не можна нехтувати, особливо якщо Скорпіони давно планують отримати вищу освіту, освоїти нову сферу діяльності або вивчити іноземну мову. У зв'язку з тим, що 8 листопада Юпітер перейде в Знак Стрільця, розумові можливості Скорпіонів посиляться. Самоосвіта і саморозвиток — саме той напрямок, в який представникам цього Знака потрібно вкладати свої сили, час і ресурси.

У листопаді у Скорпіонів буде величезний потенціал, тому їм бажано докласти максимум зусиль, щоб продемонструвати оточуючим свої здібності і таланти. Незабаром нові знання, отримані в листопаді, знадобляться їм як в особистому, так і професійному житті. Головне — бути більш практичними і розсудливими, намагатися витягувати з кожної ситуації максимум користі.

Стрілець
8 листопада Юпітер перейде в Знак Стрільця, а це завжди тягне за собою зміни, вирішення старих проблем і створення нових напрацювань. На жаль, але ця кардинальна перебудова буде відбуватися на тлі інших ретро-планет, через що максимально скористатися ситуацією, що вдало склалася Стрільцям буде складно. Висока ймовірність помилок і невдач затьмарить навіть найпозитивніші плани.

Астрологи радять Стрільцям не сумувати і намагатися покращувати своє життя трохи інакше. Почати слід з побудови планів, розробки стратегії і невеликої репетиції. Продовжити — переосмисленням свого місця в житті, перестановкою цілей і завдань. А закінчити — реформуванням і активними діями. Правда, повністю впровадити зміни в листопаді буде неможливо, але це не означає, що не потрібно намагатися.

Козеріг
Представники Знака Козерога — кар'єристи, які ставлять перед собою високі цілі і важкі завдання. Листопад для них не буде винятком з правил. На щастя, ретроградний рух планет не завадить Козерогам творити власну долю. Позитивний вплив Сатурна, який перебуває в їх сузір'ї, перекриє негативний вплив інших планет. Місяць може принести чимало сюрпризів у вигляді ситуацій, результат яких буде залежати не тільки від Козерогів, але і від оточуючих їх людей.

У листопаді 2018 року людям, які представляють цей Знак, важливо правильно скласти план дій. Астрологи стверджують, що головною зброєю, що дозволяє бачити результат прийнятих рішень і передбачати події, стане інтуїція. Шосте почуття допоможе знайти правильні рішення і нові ідеї, що посприяє кар'єрним переміщень і притоку грошових коштів.

Водолій
Листопад для представників Водолія стане місяцем матеріального благополуччя і грошового успіху. Завдяки стабільній енергетиці Марса Водоліїв чекають прекрасні перспективи в кар'єрі та бізнесі. Вдасться досягти цілей, побалувати себе і своїх близьких новими покупками і коштовним придбанням. Багато представників цього Знака зможуть знайти додаткові джерела заробітку, інші ж отримають надбавку до зарплати або разову винагороду за виконану роботу. Так чи інакше, фортуна буде на боці Водоліїв, дозволивши їм поліпшити своє фінансове життя.

Небезпека полягає в складних емоціях, викликаних ретроградним Меркурієм і Венерою. Чутливість, на думку астрологів, бажано направити в творче русло. У цьому місяці креатив і натхнення — цінні інструменти для здійснення планів і здійснення мрій.

Риби
Приємні емоції і позитивні події злегка дезорієнтують Риб, якщо ті, довірившись помилковим почуттям, кинуться штурмувати кар'єрні висоти. Насправді самовпевненість і почуття всесилля може дати зворотний ефект. Час посиленої, але ретроградної до 16 листопада Венери досить небезпечний і суперечливий. Що дивно, удачу подарує не впевненість в собі, а критичний погляд на себе і все, що відбувається навколо. Так що початок і середина листопада як і раніше залишається не кращим періодом для великих і кардинальних змін.

Поліпшити своє життя або хоча б розгорнути її в інше, більш приємне русло Рибам вдасться в період з 16 по 30 листопада. В цей час Венера перестане бути ретроградною і дозволить змінам просочитися в життя Риб. Астрологи радять підготуватися до цього, попередньо позбувшись від збентеження, сумнівів і невдоволення собою. Джерело.

Останній осінній місяць поставить перед нами серйозні завдання. Необхідно розірвати мережі прокрастинації, надихнути себе і сміливо глянути в майбутнє. Зірвані угоди, упущені можливості, безвідповідальність, дедлайни, сумніви, помилки — все це (і не тільки) обіцяють нам ретроградні планети. І якщо ви дозволите собі поступитися їм, наслідки можуть бути катастрофічними. І навпаки, якщо ви зумієте підпорядкувати свої емоції і виробити самодисципліну, то проведете листопад успішно і продуктивно.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
більше матеріалів
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
більше матеріалів
/-1,3127729892731-/ /-pc-/
Top