counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Чого не варто робити в свій день народження і скільки гостей можна кликати


Переглядів: 9278


Чого не варто робити в свій день народження і скільки гостей можна кликати

День народження вважається дуже важливим з точки зору енергетики днем. Не дивно, що з ним пов'язано багато прикмет. І якщо їх дотримуватися, удача, щастя і успіх будуть супроводжувати вас у всіх починаннях.

Що потрібно робити в день народження
Всім відома народна прикмета, що як зустрінеш новий рік, так його і проведеш. Але виявляється, це повір'я стосується і дня народження. Саме в цей час відбувається закладка вашої особистої програми на найближчий рік.

Прокинувшись в день вашого народження, налаштуйтеся на хороше — так ви станете максимально відкриті для підживлення позитивною енергією, яку Вищі Сили відправляють в цей день імениннику. Вона має великий потенціал, здатність відновлювати пошкоджену енергооболочку. Гарний настрій в цей день навіть здатне зняти з вас пристріт!

Неприпустимі конфлікти, смуток, агресія. Негативні емоції заблокують потік чистої енергії, і ви станете особливо уразливі для чорного чаклунства і енерговампірів. Думайте тільки про хороше, абстрагуйтеся від проблем. Що ви спроеціруете в день народження на своє життя, то і притягатимете.

Якщо ви — віруюча людина, зверніться з молитовними проханнями до Бога. Вони неодмінно будуть почуті Ним і виконані. Добрий і хороший настрій на день народження важливі ще й тому, що, згідно з давніми прикметами, як людина зустріне цей день — так вона і проведе весь рік аж до наступної дати.

Заздалегідь придбайте новий одяг і білизну для торжества. Навіть якщо не збираєте гостей, все рано нарядіться і відсвяткуйте самі хоч символічно! Не надягайте старі поношені речі — віджахнете удачу. В кишеню наряду покладіть гроші (якщо немає кишень, підшийте з вивороту) — щоб вони весь рік водилися. І не переодягайтеся до кінця святкування, навіть якщо він забруднений!

Що не можна робити в день народження
Окремо потрібно поговорити про те, чого не повинен робити іменинник в свій день народження. Не можна заздалегідь відзначати день народження — вважається, що цим ви укорочуєте собі життя.

Не беріть за день до дня народження і в саме свято в борг (навіть солі у сусідки не просіть, а вже тим більше грошей!). Інакше весь рік вас будуть переслідувати фінансові проблеми, клопоти, негаразди і конфлікти на роботі. Не подавайте милостиню і не давайте нікому в борг у день народження — роздасте удачу і благополуччя на найближчий рік. По можливості утримайтеся від спілкування з тими, хто нездужає — високий ризик перетягнути на себе чужі болячки. Якщо цього не уникнути, то покладіть в кишеню срібний виріб (кожен) — він посилить ваше енергополе, що протистоїть хворобам.

Люди, яких ви запрошуєте на день народження, теж впливають на ваш найближчий рік. На святі не повинно бути присутнім 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 або 100 гостей. Вважається, що така кількість накликає на іменинника біду.

Те ж саме стосується і кількості свічок на святковому столі і торті. Якщо ваш вік збігається з однією з перерахованих вище цифр, можна вийти з положення, купивши свічки у вигляді цих цифр або ж зовсім відмовитися від свічок. В день народження стоншується бар'єр між вами і тонким світом, тому ви стаєте особливо сприйнятливі і до хорошого, і до поганого.

Тому не варто запрошувати людей, з якими у вас не дуже теплі стосунки, тих, в чиїх намірах ви сумніваєтесь. Якщо хтось розбив посуд в день народження, треба сказати: «На щастя!».

Викидати осколки можна тільки на наступний день — щоб не винести з дому удачу. Те ж саме стосується і виносу сміття — краще відкласти його до ранку наступного дня.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-1,1954770088196-/ /-pc-/
Top