counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Чим кожен знак Зодіаку здатний викликати огиду у свого партнера


Переглядів: 975


Чим кожен знак Зодіаку здатний викликати огиду у свого партнера

Що ви можете робити не так, що буде дратувати вашу другу половину і навіть приводити до шаленства? Перевірте себе! Можливо, від якихось рис і поведінкових моделей вам все ж слід якомога швидше позбутися.

1. Овен
Ви занадто намагаєтеся і переконуєте себе в тому, що ви ідеальний. Біда в тому, що іноді ви так сильно прагнете уваги і визнання свого партнера, що можете перестаратися. Ваше бажання бути поміченим стає нав'язливим і може в кінцевому підсумку викликати роздратування.

2. Телець
Ви здатні бути приємною і милою людиною, однак ви неймовірно люто захищаєте свої погляди і не соромитеся голосно озвучувати свої претензії. Ви навіть можете вдаватися до надто пихатих слів або істерики, а це не йде на користь відносинам.

3. Близнюки
Ви занадто стримані в своїх намірах і любите ухилятися від питань і відповідей. Це може напружувати вашого партнера, який не розуміє ваших прихованих бажань. У відносинах ви нерідко йдіть в себе і навіть заявляєте, що хочете бути швидше приятелями, ніж партнерами.

4. Рак
Ви занадто відкриті в своїх почуттях, але неправильно їх «подаєте». В результаті ви виглядаєте надто нав'язливим, і вас стає занадто багато в стосунках. Це душить і пригнічує партнера. Спробуйте трохи врівноважити свою емоційність.

5. Лев
Леви люблять щедрі подарунки і масу уваги, тому і чекають цього від свого партнера, причому постійно. Мало того, можна сказати, що ви буваєте нахабним і відвертим у своїх бажаннях, і це дуже швидко відлякає об'єкт вашої пристрасті.

6. Діва
Ваші внутрішні дискомфорт і нервозність дуже погано діють на партнера, бо нікому б не було приємно бачити поруч із собою постійно пригнічену людину. Ви нерідко йдете в себе і виявляєте всі негативні риси свого характеру, включаючи непомірну дратівливість.

7. Терези
Терези, ви один з найсимпатичніших і привабливих знаків, але ваша невпевненість в собі руйнує стосунки. У вашій голові роїться занадто багато думок, які збивають вас з пантелику. Ваш партнер може просто втратити всілякий до вас інтерес, якщо ви надмірно поглиблені в себе.

8. Скорпіон
У відносинах ви вкрай пасивні, а ще ви нерідко пригнічені і похмурі. Парадокс, але для інших ви дуже пристрасна й активна людина, але тільки не з власним партнером. Ви сумний тип, який бажає панувати і домінувати.

9. Стрілець
Ви завжди чекаєте, що ваш партнер зробить перший крок, а тому абсолютно не докладаєте жодних зусиль для розвитку відносин. Іноді здається, що ви байдужа людина, якій любов і прихильність просто не цікаві.

10. Козеріг
Ви відмінно вмієте фліртувати в онлайн-відносинах, але в реальному житті ви стримані і холодні. Вашому партнерові може здатися, що ви лукаві. Навчіться бути відкритим і щирим, виявляти емоції і озвучувати свою почуття.

11. Водолій
Незважаючи на те, що ви один з найбільш відсторонених і закритих знаків, але як тільки ви закохуєтеся, у вас наче прориває греблю. Ви з головою занурюєтеся в свого партнера і душите його своєю увагою, любов'ю і, звичайно ж, надлишковим контролем.

12. Риби
Ви постійно з усіма кокетуєте і заграєте, а у відносинах з партнером ви перетворюєтеся на песиміста і пучок нервів і незручності. Навряд чи це буде привабливим в очах вашої другої половини, особливо коли ви поводитеся занадто наївно і по-дитячому. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,35776114463806-/ /-pc-/
Top