counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
14 Квітня
Всі новини...

Дощ - на щастя і ховай фату. Найбільш цікаві весільні прикмети


Переглядів: 2739


Дощ - на щастя і ховай фату. Найбільш цікаві весільні прикмети

Весілля ніколи не призначали на 13-е число, а ось 3, 5, 7, 9 числа вважаються щасливими. Більш вдалими вважаються шлюби, укладені після полудня.

Нещастя спіткає молоду пару, яка оголошує про майбутній шлюб у кінці одного кварталу року, а вінчається на початку наступного. Несприятливими днями для вступу в шлюб вважаються середа і п'ятниця.

Як не дивно це звучить, але виходити заміж найкраще в дощ. Відомо, що вода очищає, і тому Ви будете захищені від негативної енергії своїх недоброзичливців, якщо таким вдасться пробратися на торжество.

А ще молодих прийнято обсипати солодощами і дрібними монетами. За старих часів це робилося протягом всього весільного дня тричі: перед вінчанням молодих обсипали хмелем; після виходу з церкви хмелем і просом, іноді з додаванням солодощів; на порозі будинку, при зустрічі - ячменем, вівсом, льоном, хмелем і монетами.

Сукня.

Весільну сукню потрібно обов'язково шити або купувати: брати у друзів, подружок, мам, тіток і майбутніх свекрух суворо заборонятися. Захочете заощадити зараз - потім все життя не вилізете з боргів. Перед весіллям сукню нареченому не показували, побачить - і все, все життя сваритися по дрібницях будете. Весільна сукня, каблучку, фату, туфлі не можна давати міряти ні подругам, ні сестрам, ні до, ні після весілля (до сварок у сім'ї).

Обручки.

Обручки молоді вибирають разом, а платить за них наречений. У наш час обручки можуть бути абсолютно різними: крученими, візерунчастими, з дорогоцінними каменями. Є тільки одна умова - обручки повинні бути з жовтого або білого золота.

Хочете, щоб Вас любили пристрасно - обручка має бути з рубіном, якщо жадаєте щасливого кохання - то зі смарагдом, а якщо сподіваєтеся на вічну любов, тоді обов'язково виберіть діамант.

На нареченій у день весілля не повинно бути нічого золотого, крім обручки. Поганою прикметою вважається зронити обручку під час церемонії одруження. Згідно з весільними прикметами, першою на килим для підпису повинна зробити крок наречена і, через мить, наступити нареченому на ногу. Це потрібно зробити як би випадково, і тоді майбутній чоловік буде слухатися Вас усе життя.

Повір'я.

Перед тим, як молодятам в будинок увійти, під поріг кладуть незамкнений замок. Як тільки увійшли - замок замикають на ключ і викидають. Замку і діями з замком і ключем у сімейній магії приділяється особливе місце. З одного боку, замок - це потужний оберіг сімейного щастя, з іншого - сильна зброя в руках чаклуна.

Свекор зі свекрухою зустрічають вдома молодих хлібом-сіллю. Хто з молодих без допомоги рук відкусить більший шматок, той і буде в родині головувати. Прикмета смішна, придумана, скоріше, для підняття веселого настрою. Але сам звичай - зустрічати хлібом-сіллю - древній. Хліб - потужний оберіг від злих сил. Весільний вінок викидати не можна. Під час вінчання вінок служив оберегом, тому що раніше в нього впліталися оберегові рослини, наприклад, базилік. Саме тому і не можна викидати вінок, як не можна викидати оберіг.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,24524211883545-/ /-pc-/
Top