counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Чому у важкі періоди життя допомагає запалена свічка. І не обов'язково в церкві


Переглядів: 2599


Чому у важкі періоди життя допомагає запалена свічка. І не обов'язково в церкві

Унікальність впливу полум'я свічки на біологічне поле, яке оточує людину, полягає в тому, що воно допомагає очищати організм від всього негативного, що накопичується в нас день за днем. Якщо ви втомилися, виснажені, просто запаліть біля себе будь-яку свічку, навіть на робочому місці і вона миттєво розвіє морок в голові.

Полум'я свічки заспокоює, зачаровує, дарує надію та почуття захищеності. У дохристиянську епоху люди вважали, що в листопаді і грудні тьма максимально сильна, і свічки запалювалися для того, щоб допомогти Сонцю і силам світла перемогти морок.

Магічні властивості свічки були відомі задовго до нашої ери. Знахарі, волхви, чаклуни використовували їх для ворожби, гідний і ритуалів. Згодом люди помітили, що властивості свічки багато в чому визначаються її кольором. Так, наприклад, білі свічки застосовують для очисних обрядів і захисту від ворогів. Рожеві незамінні в любовних ритуалах. Червоні дозволяють заповнити запаси енергії, а також розпалюють пристрасть. Зелені залучають успіх і фінансове благополуччя. Пурпурові дозволяють вилікуватися від хвороб, а сині - розкрити незвичайні здібності.

У чорних свічок досить довго була погана репутація, оскільки їх використовували сатаністи та інші адепти темних сил. Але деякі екстрасенси переконані, що саме такі свічки ідеально підходять для зняття порчі й пристріту.

Цікаво, що в самих різних традиціях свічка є провідником між світами - саме тому її вкладають в руки покійним, щоб полум'я освітлювало шлях покійного в царстві мертвих. А ще свічка здатна відлякати демонів, так що вони не зможуть дістати душу покійного.

В буддизмі свічка символізує шлях до світла, досягнення нірвани і самого Будду. У кожному буддійському будинку поруч зі статуеткою Просвітленого завжди знаходяться свічки. А в Свято Вогнів буддисти запалюють тисячі свічок. Ними прикрашають храми, вулиці, будинку, використовують в якості жертвопринесення духам: свічки встановлюють на спеціальні підноси з їжею і грошима і відправляють за течією річки.

У православній традиції особливо шанували четвергову свічку, яку запалювали в церкви в Чистий четвер. Люди вірили, що вона володіє магічними властивостями, тому після служби її не гасили, а несли додому, запалювали від неї лампаду. Кіптявою четвергової свічки над вікнами і дверима креслили хрести - щоб захистити житло від темних сил.

Заради здоров'я і благополуччя близьких господар обходив будинок із запаленою четверговою свічкою, заглядаючи в кожен куточок. Її недогарок зберігали цілий рік, а в наступний Чистий четвер від нього розтоплювали піч. Четверговою свічкою благословляли молодих, її запалювали під час важливих сімейних свят, а також в важкі моменти - коли траплявся неврожай або в окрузі вирували пожежі. Щоб полегшити страждання хворого, йому в руки давали четверговий свічку. Якщо людина все-таки помирав, недогарок цієї свічки підпалювали в момент прощання з покійним.

Езотерики впевнені, що свічки здатні багато розповісти про людину. Якщо поставлена ​​поруч з вами свічка горить рівно, значить, у вас все в повному порядку - у всякому разі, на енергетичному рівні. Коли свічка «плаче», можна запідозрити пристріт, душевний дискомфорт, незадоволеність собою і життям.

Зверніть увагу на те, як поводиться тільки що запалена свічка: якщо практично відразу з'являється «сльоза», швидше за все, на людині псування або прокляття.

Чорні патьоки і дим практично завжди означають надлишок негативної енергії. Іноді це наслідок зовнішнього впливу, але нерідко люди самі є винуватцями своїх неприємностей. Як би там не було, свічка, що коптить, - поганий знак, що передвіщає хвороби або конфлікти.

Втім, якщо проблеми не надто серйозні, можна самостійно позбавитися від них за допомогою білої або церковної свічки. Наприклад, якщо в сім'ї трапився скандал, треба дочекатися, поки всі заснуть, а потім обійти домочадців із запаленою свічкою. А якщо ви самі когось образили або вчинили вчинок, про який шкодуєте, підійдіть до дзеркала, запаліть свічку, подумки визнайте свою помилку і попросіть вибачення. Побачите, стане набагато легше, адже в полум'я свічки згоряє будь-який негатив.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,24891185760498-/ /-pc-/
Top